Daha henuz 1 hafta oldu yenı cıkmadı gibi ama yuzumde almadıkları duruyo .. cıkanlara hıc dokunmayacaksın sevda hanım halletcek cıktıkca gitceksin artık el surmek yoook:) randevu konusunu arayıp sorun..yazmışsın zaten yeni gördüm pardon :) peki hala yoğun cıkıyormu ilk seanstan sonra ? çalışmaya başlicam çıkanları napcaz hemen randevu weriyormu Sevda hanım tekrar ?
sevda hanım dakıkası 2.5 tl yanında calısan ebru hanım var o 2 tl ayşe hanım var o da 1.5 tl olması lazım.. değişiyo fıyatlar ama ebru hanımda iyi diye duydum ayşe hanımı bılmıyorm.. ben tek sefere mahsus aldım iğne öyle dedii bi daha almayacagım.. 1 hafta oldu yuzum hala kabuklıu dökulmedı zaten cok minik minik kabuklarF
fiyatlar nedir acaba ben 1 tl ye gidiyorum her seansa yenı ıgne kullanılıyor ayrıca ona 10 tl verıyorum bi de kabuklnma kac gunde dokuluyor
gelişmeleri sürekli yazar mısın buraya merakla bekleyeceğim :) beni tedirgin eden uzatma konusu inşallah ilk seanstan sonra inceliyodurda uzatmak problem olmaz.doğumdan sonra çenemde çok çıkmaya başladı çünkü inşallah kurtuluruz bu kıl tüy mevzundan :)Daha henuz 1 hafta oldu yenı cıkmadı gibi ama yuzumde almadıkları duruyo .. cıkanlara hıc dokunmayacaksın sevda hanım halletcek cıktıkca gitceksin artık el surmek yoook:) randevu konusunu arayıp sorun..
Meraba yuzunuz nasil oldu kabuk filan oldu mu??Ben Güngör Hanım'a gittim, ben ilk kez yaptırdığım için 15 dakika yaptırmak üzere anlaşmıştım, ki 12 dk sürdü öncelikli olarak sert olan tüylere yaptırdım. Belki o yüzdendir pek ağrılı sızılı geçmedi yaptırırken ve sonrasında. yüzümde yanma yaptırdıktan itibaren bir saat kadar sürdü yer yer o da. Sonrasında "fito" diye bir pomat almamı tavsiye etmişti onu alıp sürdüm eve gelince, hafif kabarıklık ve kızarıklıklar vardı onlar da geçti. Şuan için bir şikayetim yok
Merhaba, benim yüzümde kabuklanma olmamıştı zaten yapıldığı günden itibaren de. Bugün 9. gün, dokunduğumda elime gelen birkaç kabartı var ama şuanda başka bir şikayetim yok.Meraba yuzunuz nasil oldu kabuk filan oldu mu??
ne sormuştunuz? güngör hanımın dakikası 2 dkSanırım birileri cevap verene kadar ben burda çatlicam
yapılanlar tekrar kalın çıkıyormu uzatmak problem olmicakmı yoksa hemen inceliyormu.)ne sormuştunuz? güngör hanımın dakikası 2 dk
yapılanlar tekrar kalın çıkıyormu uzatmak problem olmicakmı yoksa hemen inceliyormu.)
çenedekiler doğum sonrası çıktı cımbızla alınca arttı nasıl uzatcam onu bilmiyorumbu konuda bilgim yok henüz ben 1 sefer yaptırdım ama zannediyorum ki bir süre daha (3-4 ay)kalın çıkmaya devam eder.
bu çıkarımı da şu şekilde yaptım, benim yüzümde kalın olan 6-7 tane tel var, bir de hiç aldırmadığım ince olanlar var. o ince olanlar 3-4 ayda bitermiş diğer sert olanlar 6-7 ayı bulurmuş. o yüzden ilk seferden incelme olacağını zannetmiyorum. yine tabi daha tecrübeli arkadaşlar da yazarsa ben de sevinirim
azcık çıkması yetiyomu yani ayy cok teşekkür ederim çok sevindimuzatmak derken? alınabilmeleri için uçlarının çıkmış olması yetiyomuş öyle demişti güngör hanım. kızılay'dan tunalı dolmuşlarına binerseniz(ya da otobüs mü var bilemiyorum tam) libya caddesi üzerinde 90/6 numarası. gitmeden önce muhakkak arayın derim çünkü epey yoğun oluyormuş
aynen randevusuz gitmeyi düşünmüyorum. 0312 4262288 mi numarası bunu buldum ama ?uzatmak derken? alınabilmeleri için uçlarının çıkmış olması yetiyomuş öyle demişti güngör hanım. kızılay'dan tunalı dolmuşlarına binerseniz(ya da otobüs mü var bilemiyorum tam) libya caddesi üzerinde 90/6 numarası. gitmeden önce muhakkak arayın derim çünkü epey yoğun oluyormuş
Evdeysenınz bence uzatmak cok sıkıntı olmazzz.. uzatmak derken sız daha ıyı bılırsınız cıkış suresını ama bana 10 gunluk uzatma yetmıştı şahsen ..ilk seanstan sonra ıncelıyo mu bılmıyorm daha 1 seans yaptrdgım ıcın ama gec cıktıgı kesn benım 10 gun oldu tam uzerınden zaman gectı ama daha yenı cıkmaya başıyo gıbı benım normalde 4-5 gunde cıkardı .. bence gidin kesın cözum olur ben konustum 1- 2 kez uğradm yaptıranlarla gayet memnun herkes.. bı kac gun sonra 2. seansa gtcem yıne yazarımgelişmeleri sürekli yazar mısın buraya merakla bekleyeceğim :) beni tedirgin eden uzatma konusu inşallah ilk seanstan sonra inceliyodurda uzatmak problem olmaz.doğumdan sonra çenemde çok çıkmaya başladı çünkü inşallah kurtuluruz bu kıl tüy mevzundan :)
aynen randevusuz gitmeyi düşünmüyorum. 0312 4262288 mi numarası bunu buldum ama ?
Su anda yuzunuz nasil peki?merhabalar, bugün 2. kez güngör hanıma gittim 40 dklık kadar bir seans için. ilk sefer gittiğimde çenemde ve çenemin altında birkaç tane sert tüy vardı onlar için gitmiştim, onları alalı 1 ayı biraz geçti (kalın olanlar ince çıktı), bu sefer de favori bölgem için gittim, daha önce alınmadığı için ilk seferde yüzde 50lik bir azalma olabileceğini söyledi. bunları hala aklında soru işaretleri olanlar varsa diye yazıyorum gerçekten hiçbir şikayet/leke/iz/kabuklanma yaşamadım(cildim pek hassas değil galiba ama).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?