İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar merhaba, ben de Ankara'da iğneli epilasyona(çene ve çene altı bölgem için) başlamak istiyorum ama tabi ki çekincelerim vs var. Bir süredir bekliyordum ama artık beklemek de istemiyorum. Güncel bilgilere ulaşabileyim diye son sayfaları okudum ve gördüm ki Sevda Hanım ve Güngör Hanım epeyce tavsiye edilmiş. Araştırdım ama iletişim bilgilerine rastlayamadım, iş yerlerinin adını/telefon numaralarını vs benimle paylaşabilecek birisi varsa çok memnun olurum.

sevda hanım aura güzellik merkezi ankara kızılay dıye cıkan a bakın google dan ... gungör hanımda houston kuaför tunalı da ona da netten bakıp ulaşırsınız..

cildin ne alemde cemre?merak ettm gectı mı kızarıklıklar ? kacıncı seanstasın?
KusuRa bakmaa ben dahaa yeni gordumm msjini amaa ben ankarada degilim su an ve yaklasik 20 gun once gittim en son cildimde bi sknti olmadi amaa su an yuzumde bayagi cok cikan tuy varr ayin 9una 1 saatlik randevu aldimm istee ondan sonra yazarim tekrar istersen :))

önemli değil canımmm:)) bende yenı başlayacagımm inşalllah carsamba gunu:) gecen hafta sevda ablayla gittim görüştüm gayet tatlı bir insan orda iğneli epilasyon yaptıranlarla da görüştüm herkes cook memnun :) bizde memnun kalırız umarım:) sen ilk seans toplam yarım saat yaptırmıştın değil mi güngör hanıma? herhangi bir leke iz kalmaması cok süper yaz sonucları beklıyorz bende yazarım sonuçları kılsız tüysüz günler:))))

KıZlar selam ben bu gun ilk iğneli epilasyonumu yaptrdım sonunda :))) sevda ablaya gittim Dakika'sı 2.5 tl den 40 dakika yaptrdım faul bölgem şakaktaki birkaç tüy ve cene bölgemde ki birkac tüye işlem yapıldı:)))ilk seansımdı ve ben hız olarak beğendim gayet iyi bir de 25 tl iğne parası verdim tek sefere mahsusmuş
:) acı olarak ilk başta bıraz acıdı sonra alıştm ama bu yolda cekılen Çile bence değer sonuc guzel olcaksa nelere dikkat etmem gerektiğini anlattı .. 15 -20 gun sonra tekrar gıdecegm

Ha birde biraz kızarık şimdi ve yanıyo hafif kabardı 24 saat su değmiycek 3 gun yüzümü yıkadıktan sonra talk pudra kullancam .. Güneş'e çıkarken bepanthen+ güneş kremı sürcem vs vs :) bakımı guzel yapmak cok önemlymış..

Kızlarrrr bgn ilk seansımdı yaptrdm ama yanma cok var daha cok yenı 5 saat oldu ama sizde de oldu mu yanma cildm yAnıyo bıraz (

Ben Güngör Hanım'a gittim, ben ilk kez yaptırdığım için 15 dakika yaptırmak üzere anlaşmıştım, ki 12 dk sürdü öncelikli olarak sert olan tüylere yaptırdım. Belki o yüzdendir pek ağrılı sızılı geçmedi yaptırırken ve sonrasında. yüzümde yanma yaptırdıktan itibaren bir saat kadar sürdü yer yer o da. Sonrasında "fito" diye bir pomat almamı tavsiye etmişti onu alıp sürdüm eve gelince, hafif kabarıklık ve kızarıklıklar vardı onlar da geçti. Şuan için bir şikayetim yok

Ben toplam 40 dk yaptırdım hemen hepsini topladı sevda hanım faul bölgesi çene altı şakak kısmı ondan acıyo galıba.. bır de bana denılen 24 saat su değdirme ilk 3 gün krem yok yuzumu yıkadıktan sonra talk pudra sürcem uyuyorum denılenlere sıkıntı çıkmasn dıye her ikisinin de izlediği bakım şekli farklı sanırım..

Evet öyledir muhtemelen. Sanırım ortak olarak önemli olan cilde dokunmamak, su değdirmemek kısacası dikkat etmek. Sizinki epey uzun sürmüş benimkine göre, ondandır bu kadar acıması yanması.

Evet uzun bir işlem olduğu ıçin ve cıldım hassasmış öyle dedi bu bir süreç sonucta iyi bir yerde işlem yaptırmanın yanı sıra iyi bakımda çok önemli zaten 1 ay cıvarı havalar soğuk olmaya başlar güneş en büyük tehlıke ve ellemek bunlara dıkkat edınce güzel olacagını dusunuyorm:)) 3-5 ay sonra azalmalar başlar belkı tüylerde

F
fiyatlar nedir acaba ben 1 tl ye gidiyorum her seansa yenı ıgne kullanılıyor ayrıca ona 10 tl verıyorum bi de kabuklnma kac gunde dokuluyor

Sevda hanımın dakika fiyatını yazabilir misin ? bende tüm yüzümü yaptırmak istiyorum ve en iyisi sanırım Sevda hanım..

yazmışsın zaten yeni gördüm pardon :) peki hala yoğun cıkıyormu ilk seanstan sonra ? çalışmaya başlicam çıkanları napcaz hemen randevu weriyormu Sevda hanım tekrar ?

Güngör hanımın dakika fiyatı nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…