Hic belli bile degil yapildigi yarina o hafif kizarikliklariniz da gecicek gibi duruyor umarim cok kisa surede kurtulursunuz :)
Merhaba yuzunuz suan nasil durumda kabuk olmadi degil mi
Siz tuylerinize igneliden once herhangi bir sey yaptirmis miydiniz?Selam:)3. Seansına gttim ebru Hanım'a gidiyorum sevda Hanım'ın yanında çalışıan gayet memnunum artık seanslar uzuycak birer saate çıkacak :) yüzümde ki Tüyler daha cansız cıkıyo daha cok yenı ama bence fark var devam kızlar devam kurtulcaz:)
merhaba yüzümde kabuklanma olmadı, kızarıklıklar da geçti bir iki gündür bastırınca hafif bir acı hissediyordum(ilk gün buz kompresi yapın demişti güngör hanım ben yapmamıştım sadece biraz fito sürmüştüm o yüzden olabilir) o yüzden bugün de biraz daha fito sürdüm bekliyorum şimdi, herhangi bir sorun yok yaniMerhaba yuzunuz suan nasil durumda kabuk olmadi degil mi
Anladim lutfen baglantiyi koparmayalim cok merak ediyorum yuzunuzdeki gelismeleriimerhaba yüzümde kabuklanma olmadı, kızarıklıklar da geçti bir iki gündür bastırınca hafif bir acı hissediyordum(ilk gün buz kompresi yapın demişti güngör hanım ben yapmamıştım sadece biraz fito sürmüştüm o yüzden olabilir) o yüzden bugün de biraz daha fito sürdüm bekliyorum şimdi, herhangi bir sorun yok yani
Yüzünüz için gideceksiniz özellikle, hiç ucuz bir yer aramayın bence. Mesela Eda hanım daha uygun çalışıyordu sanırım ama memnun kalanlar olsa da leke kaldı yazan çok fazla insan vardı burada. Tüm sayfaları okuyabilme fırsatınız olursa görürsünüz siz de...Merhaba. Tüm sayfaları okuyamadım ama son sayfalarda en uygun aura güzellik merkezinde Ayşe hanım 1,5 tl yazıyor. Başka uygun yer var mı tavsiye ettiğiniz?
Nasil gidiyor :)merhaba yüzümde kabuklanma olmadı, kızarıklıklar da geçti bir iki gündür bastırınca hafif bir acı hissediyordum(ilk gün buz kompresi yapın demişti güngör hanım ben yapmamıştım sadece biraz fito sürmüştüm o yüzden olabilir) o yüzden bugün de biraz daha fito sürdüm bekliyorum şimdi, herhangi bir sorun yok yani
Nasıl gidiyor bilgilendirirsen sevinirim.merhaba yüzümde kabuklanma olmadı, kızarıklıklar da geçti bir iki gündür bastırınca hafif bir acı hissediyordum(ilk gün buz kompresi yapın demişti güngör hanım ben yapmamıştım sadece biraz fito sürmüştüm o yüzden olabilir) o yüzden bugün de biraz daha fito sürdüm bekliyorum şimdi, herhangi bir sorun yok yani
Merhaba bende sevda hanıma başlamayı düşünüyorum sizin seanlarınız nasıl gidiyor?Ben 4. seansıma gittim gayeeet memnunm:) artık cildim iyice alıştı sanırım bır sıkıntı yok ama kızlar nerdesınızzzzz iğnelıye devam edenler yorumlar neden yok yahuuuu:) kılsız tuysuz olana kadar konuşalım ama böyle olmaz ki:)
Tüm karın ve göğüs bölgesindeki ince açık renk tüylere iğneli yapılabilirmi? çok büyük bir alan..olurmu sizce
Nasil gidiyor :)
Kac seans oldu var mı azalma ?:)
Belki gormemistir tabi sizin vereceginiz karar sonucta gungor hanim baya iyi diye yaziliyor. Peki alinan tuylerin ne kadari geri ciktimerhaba. valla o ikinci seferden sonra gitmedim. yakın zamanda bir iki kalın tüy daha çıktı özellikle onlar için gitmek istedim ama güngör hanım mesajıma cevap vermedi. sebebi nedir bilmiyorum. o yüzden başka bir yer arıyorum. tavsiyesi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?