İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar sorum aslinda uzun sure yaptiranlara burada bir cok sayfayi okudum gercekten bitiyor mu cunku bazilari 4 saat 6 saat yaptirdim bitmedi azalmadi gibi seyler yazmislar korktum acikcasi gercekten bitiyor mu

Yazmanıza çok sevindim ben hala vakit bulup gidemedim kalınlar ilk seans sonrası ince çıkmış bu süper birşey Güngör Hanıma kesin olarak karar verdim saolun :)

Selam:)3. Seansına gttim ebru Hanım'a gidiyorum sevda Hanım'ın yanında çalışıan gayet memnunum artık seanslar uzuycak birer saate çıkacak :) yüzümde ki Tüyler daha cansız cıkıyo daha cok yenı ama bence fark var devam kızlar devam kurtulcaz:)

Siz tuylerinize igneliden once herhangi bir sey yaptirmis miydiniz?

Şöyle ki ben ağda ya da iple aldırıyordum yuzumu onun dışında lazer dahil hiçbir işlem yaptırmadım...henüz üçüncü seans olmasına rağmen ben mutlu kalmaya başladım ilk başta korktum çukur olur mu iz kalır mı çooook şükür güzel de koruyunca:) bir sıkıntı olmuyor karşılıklı ekip işi bu yapan kişi ve yaptıran ben iyi ki başladım diyoruum en güzel yatırım insanın kendıne yaptığı yatırım kesinlikle önerıyorum:))))9 gönul rahatlıgı ile sevda hanım ya da yanında calışan ebru hanıma gidilir... hem kış mevsımı gelmışken güneş derdi de olmaz kılsız tüysüz günleeeer:) ben bu ara 15 gunde bır gıdıyorum ama 3 ay ıcınde sanırım artık ayda bır kez gıtmem gerekır yanı ilk 5 ay cıvarı ayda iki kez gidiliyo sonra daha kolaylaşıyo iş :)))))))))

Merhaba yuzunuz suan nasil durumda kabuk olmadi degil mi
merhaba yüzümde kabuklanma olmadı, kızarıklıklar da geçti bir iki gündür bastırınca hafif bir acı hissediyordum(ilk gün buz kompresi yapın demişti güngör hanım ben yapmamıştım sadece biraz fito sürmüştüm o yüzden olabilir) o yüzden bugün de biraz daha fito sürdüm bekliyorum şimdi, herhangi bir sorun yok yani

Ben 4. seansıma gittim gayeeet memnunm:) artık cildim iyice alıştı sanırım bır sıkıntı yok ama kızlar nerdesınızzzzz iğnelıye devam edenler yorumlar neden yok yahuuuu:) kılsız tuysuz olana kadar konuşalım ama böyle olmaz ki:)

Anladim lutfen baglantiyi koparmayalim cok merak ediyorum yuzunuzdeki gelismelerii

Merhaba. Tüm sayfaları okuyamadım ama son sayfalarda en uygun aura güzellik merkezinde Ayşe hanım 1,5 tl yazıyor. Başka uygun yer var mı tavsiye ettiğiniz?

Merhaba. Tüm sayfaları okuyamadım ama son sayfalarda en uygun aura güzellik merkezinde Ayşe hanım 1,5 tl yazıyor. Başka uygun yer var mı tavsiye ettiğiniz?
Yüzünüz için gideceksiniz özellikle, hiç ucuz bir yer aramayın bence. Mesela Eda hanım daha uygun çalışıyordu sanırım ama memnun kalanlar olsa da leke kaldı yazan çok fazla insan vardı burada. Tüm sayfaları okuyabilme fırsatınız olursa görürsünüz siz de...
Bir de örneğin Ayşe hanımla Sevda hanımın hızı bir olmaz. O şekilde de yine aynı hesaba çıkar diye düşünüyorum.

Nasil gidiyor :)
Kac seans oldu var mı azalma ?:)

Tüm karın ve göğüs bölgesindeki ince açık renk tüylere iğneli yapılabilirmi? çok büyük bir alan..olurmu sizce

Nasıl gidiyor bilgilendirirsen sevinirim.

Merhaba bende sevda hanıma başlamayı düşünüyorum sizin seanlarınız nasıl gidiyor?

Nasil gidiyor :)
Kac seans oldu var mı azalma ?:)

merhaba. valla o ikinci seferden sonra gitmedim. yakın zamanda bir iki kalın tüy daha çıktı özellikle onlar için gitmek istedim ama güngör hanım mesajıma cevap vermedi. sebebi nedir bilmiyorum. o yüzden başka bir yer arıyorum. tavsiyesi olan?

Belki gormemistir tabi sizin vereceginiz karar sonucta gungor hanim baya iyi diye yaziliyor. Peki alinan tuylerin ne kadari geri cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…