İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cokk tesekkur ederimm cevapladiginz icinn valla o kadar uzuluyorumm ki ne yapacagimi sasirdimm igneli yaptirsak bi dert yatptimasak ayri dert...
pekii her yerde kabuklanma olurken gungor hanimda neden olmuyorr bu dusundurdu beni acaba gidersem azalir mi diye valla benimkiler eskisi ladar ince tuy olsa bile raziyim lazerle sarartirim sorun olmaz azalir mi sizcee

Her yerde kabuk oluyor diye birşey yok aslında. Sevda hanımda da kabuk olmuyor bende. Sevda hanımın da Güngör hanımın da yaptığı işlem gayet etkili, öyle düşük akımlarla çalışmıyorlar. Yalıtımlı iğne kullanıyorlar. Ama en çok çalışma hızıyla ilgili. Sevda hanıma gidip, ben kabuk istemiyorum derseniz, Sevda hanım da ona göre ayarlayacaktır hızını. Ben ikisinden de çok memnunum.

Cok tesekkurlerr gercektenn biraz rahatliyorumm yazdiklarinizi okuyuncaa...
siz kac aydir gidiyosunz ve azalma oldu mu yuzunuzdee ??

Cok tesekkurlerr gercektenn biraz rahatliyorumm yazdiklarinizi okuyuncaa...
siz kac aydir gidiyosunz ve azalma oldu mu yuzunuzdee ??
Ben Aralık sonu, Ocak gibi başladım. Çok çok etkisini gördüm. Çenemdekiler çok kalındı, kabus gibiydi benim için, şimdi orada bile kıl denebilecekler tek tük çıkıyo, onlar da öyle çok göze batacak türden değil, çok ince tüylere çalışılıyor şuan daha çok.
Rica ederim, hepimiz başlamadan aynı tereddütleri yaşıyoruz. Gidip konuşunca, uygulama yapılınca içiniz rahatlayacaktır. Yüzünüzün neresine yaptırmayı düşünüyorsunuz siz?

Cene elmacik kemikler yanaklar favorilet yani tum yuzz :)) amaa oyle asirii degiller yanii

Cene elmacik kemikler yanaklar favorilet yani tum yuzz :)) amaa oyle asirii degiller yanii
Merak etmeyin 2-3 ayda farkı görür rahatlarsınız başladıktan sonra aksatmadan giderseniz eğer. Korkulacak bir durum yok tecrübeli, işini düzgün yapan birine gittikten sonra.

Merak etmeyin 2-3 ayda farkı görür rahatlarsınız başladıktan sonra aksatmadan giderseniz eğer. Korkulacak bir durum yok tecrübeli, işini düzgün yapan birine gittikten sonra.

Cokk saolunn vallaa rahatlattinz beniii birazzzz insallah iz filan kalmadann kurtuluruz hepimizzz :)))

merhaba arkadaşlar
aslında uzun zamandır burayı takip ediyorum zaten iğneli epilasyon maceramda buradan sonra başladı.Gerçekten zor yıpratıcı bir süreç insanın enerjisini özgüvenini düşürüyor bu tüy meseleleri.Bende artık tecrübelerimi buradan paylaşmayı kendime borç bildim hem azıcık dertleşiriz de:)) Ben yaklaşık bir senedir sevda hanıma iğneli epilasyon yaptırıyorum ben başladığımda burada teknolog kujum vs aktifti baya onların fikirleri çok etkiledi beni geç de olsa onlara teşekkür ediyorum.Şimdi gelelim maceralarımıza
Dediğim gibi yaklaşık bir senedir yaptırıyorum yüzüme favorilerimle başladım ben de.Bitti mi derseniz hayır bitmedi ama çıktı da mı bitmedi yoksa hepsi alınmadı diye mi bende bilmiyorum inanın çünkü hepsi ince.Yüzüme hiç dokunmamaıştım ben başladığımda kıl değil tüylerdi yani ama sarıda değilim bildiğiniz esmerim esmer tüyleri yani :).Sevda hanımdan bahsetmek gerekirse kendisi kesinlikle sıcakkanlı içten bir insan ama eleştirilerimde yok değil tabiki.İlk başladığımda randevu işleri çok düzensizdi düzenli bi yardımcıları yoktu çünkü ama şimdi o işi gayet düzene bindirdiler.Yukarıda bi arkadaş telefon vs gibi konulardan bahsetmiş ona katılıyorun ilk başlarda onlar benim de gözüme batıyordu ama sonra git gel alıştım sanırım.Şu bölge konusunda da haklı aslında yukarıdaki arkadaş mesela gider gitmez hızlı bir temposu var yani size ne yapalım nasıl gidelim gibi sormadan direk kendi gözüne batan yerleri pamukla silip başlıyor bu yüzden ben başta durdurup belirtmek zorunda kalıyorum hep aslında oradan değilde şuradan rahatsızım diyerek mesela benim alnıma saç sınırıma falan kendisi girdi ha daha iyi oldu mu oldu sanırım ama mesela saç sınırı olduğu için malum daha kalın yüzdeki diğer tüylerden haliyle tek alınışta kökü ölmedi bi daha çıktı ve ben orayıda aldırmaya başladım .İz konusuna gelirsek hepimizin en hassas olduğu konu tabi işte orada biraz kafam karışık ondan bahsedeyim:
Korkarak başladık tabi pimpirikliyiz sonuçta yüz bu birşey olsa saklayamazsında.Benim cilt tipim karma yani yanaklarım kuru ama alnım ve burnum yağlı yanaklarım arka kısımlarında yani favorilerimin etrafında biraz sivilcelenme vardı hatta sevda hanım cildinin bu kısmı çok kuru bu yüzden oraya sürekli yağlandırmaya çalışıyor bu yüzdensivilcelerin çıkıyor dedi ve böylece orada satılan ısıs pharmanın nemlendiricisiyle dermokozmetik olayınada başlamış oldum.Sevda hanımın hızlı çalıştığını söylüyorlar ben başkasını görmediğim için bilmiyorum ama ebru hanımdan hızlı bence de.ayrıca ebru hanımı tavsiye de edemiyeceğim elimden geldiğince ondan kaçmaya çalışıyorum o yaptığında izlerim çok daha geç iyileşiyor gibime geliyor hatta bazen iyileşmiyor mu ne zaten ben hep sevda hanımdan randevu alıyorum ama dediğim gibi 3 4 kere ebru hanımlada çalıştık çünkü reddedemedim sorduğunda sonrasında da kendime çok kızdım tabi.
Benim tek sorunum sonrasında ki bakım süreci aslında sevda hanım işlemi bitirdikten sonra bir gün su değdirmeyin diyor ve tercihe bağlı yağ ya da pudra sürüyor ben genelde pudrayı tercih ediyorum yağ da yüzümü çok kirli hissediyorum çünkü.kendisine hep sonrasında bir krem sürelim mi diye sordum ama bana hep gerek yok dedi başkaları medacasol bepanten gibi kremler sürüyorlar sanırım bir süre bu benim içimde bir uktedir kaldı hep.şu an yüzüme gelirsek favorilerimle başlayıp biraz yayıldık kaş üstü vs yaptırdım çeneden de arada bir kaç tane aldıyorum ama şu ara yüzüme dikkatli baktığımda iz değilde böyle kırmızı kırmızı noktalar var hani gözenek gibi böyle kılı çekersiniz de orası kızarır ya öyle işte kaşımın üstünde de var bu dediğim gibi incelenince belli oluyor yani biri gelip yüzünde iz var demez.Tabi aklım hemen sonrasındaki bakım sürecine gidiyor acaba yanlış birşey mi yaptım da diye.
Neyse sevgili bayanlar biz de durumlar böyle çok uzun yazmışım baya bi yorum kattım kusuruma bakmayın bıraksanız daha bi bu kadar yazarım ama artık buralardayım ne de olsa :)

Yani sonuc olarak hic azalma olmadi mii ?? Bendee once bi dermatologla gorusup baslayacam insallahh amaa korkuyorumm sali gunu doktorla randevum var istee egerr oda basla derse ve belki onerebilecegi bi yer varsa gidip yaptiracam umarim hepimiz kurtuluruz...

Iste benim yuzum bu durumda sizce simdi baslayip sık sık gitsem eylulun ortalarina kadar azalir mi okulum baslayacakta yara filan olursa o halde okula gitmek zor olur yaptiran arkadaslar bi fikir verirse sevinirim...

Tabiki de oldu mesela kaşımın üstünü vs aldırmıyorum ben artık arada tek tük çıkıyor ona da iğneliye kadar sabretmeye çalışıyorum almamak için.Bir de ben mesela ilk birkaç seans hariç genelde 25 dk ile 40 dk arası çalıştırdım bu sürede de 10 dk favori 10 dk başka bir yer gibi hep parçalı çalıştık yani bir yeri bitirip diğer yere geçme durumu yok anlatabildim mi.
Ayrıca düşünürsek çok fazla seçeneğimiz de yok eğer ağda vurdursaydım tüylerim kıl olacaktı lazer desen zaten ne olacağı belli olmuyor en mantıklısı buydu yani yapabilceğimiz birşey yok kırmızılıkları kıla tercih ederim sanırım

Kirmizilik derkenn gecmeyecek mi o izler yanii ?? Ve delik delik mi duruyoo ?? Benn yanaklara ceneme filanda yaptirmak istiyorumm cunku heryerimde iz mi kalirr oylee kirmizi kirmizi oda kotu durur

Size son bisey sorabilir miyimm sizin yuzunuzde hic iz leke cukur filan kaldi mii ???
Elbette, aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz :) Hayır, hiç iz yok. Ben de dudak altı ve üstüne ilk kez uygulama yaptırdıktan sonra korkmuştum, çünkü başka bölgelerde olmasa da buralarda oluyor az da olsa hasar. Fito sürüyorum sadece oralara hızlı bir şekilde düzeliyor. Onun dışında başka hiçbir krem, merhem kullanmıyorum günlük nemlendiricim dışında. İşlemden sonra bir gün kesinlikle hiçbir şey sürmüyorum ne pudra ne başka birşey, gözenekler açık olduğu için ağır sivilcelenme oluyor bende. Normalde de sivilce falan çıkınca arkasından uzun süre kırmızılığı kalır, hassas bir cildim var yani. Neyse sonuç olarak kabuklanma da olmadı bende, tek tük olanları saymıyorum bile zaten. Leke, gözenek büyümesi gibi bir sorunum da olmadı. Kaş altı, kaş üstü falan da yaptırıyorum... Sonuç olarak bence vakit kaybetmeyin ve gidin en azından kısa bir deneme yaptırın, sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Vakit kaybettikçe moraliniz daha çok bozulacak ve deneme yapılmadıkça aklınızdaki sorular hiç netleşmeyecek.

haklisinizzz aradim az once aslinda bugun yokmus gungor hanim yarin tekrar arayacam randevu almak icin bu kadar beklememin nedeni doktora gidecek olmam ona sorcam once gidi
Haklisiniz aslinda az once aradimm amaa gungor hanim bugun yokmuss yarin arayip randevu alcam ondan once sali gunu doktora gidecemm ondanda oneri alcamm bakalim insallah olumlu olur...
cok tesekkur ederim sizedee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…