İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rica ederim :) Güngör hanımla görüştükten sonra içinizin rahatlayacağına eminim :)

arkadaşlar merhaba sevda meşeciye bende gittim.adil olmak gerekirse kendisinin eli çok hızlı ve çok fazla kabuklanma olmuyor o konuda memnun kalabilirsiniz. ama kendisinin telefonlar için birini çalıştırması gerekiyor çünkü çok yoğun ve tüm telefonları sizin seansınız esnasında kendisi cevaplıyor. yarım saat iğneli yaptırıyorum minimum 10 dk telde işlem yapmadan ya da randevu yazarek geçiyor. yada gidiyorsunuz randevu aldığım halde ama ben hiç bir zaman randevu saatinde girmedim. o zaman neden randevu alıyorum günü belirlemek için mi ? en erken randevu saatinden 20 dk sonra alındım . bana haber verilmeden işi çıktığı söylenerek özlem hanıma devrediliyorum. benim bunu önceden bilmeye hakkım olduğunu düşünüyorum. ve artık bundan dolayı gitmiyorum. ve çevremde de bundan dolayı gitmeyen insanlar var.eğer çok boş vaktiniz varsa ben 1 saat beklerim yeri gelince derseniz, haberiniz olmadan seansınıza girmemesi sorun olmazsa, 50 dk'lık çalışmaya 1 saatlik ücret ödemek zorunuza gitmiyorsan gidin başarılı! şahsen ben artık gitmiyorum ve kimseye de tavsiye etmiyorum . burda yeni üyelerinde sevda hanımı savunmalarını da başka şeylere yoruyorum. iyi günler

Peki siz nereye gideceksiniz bundan sonraa herkes sevda hanimi cok ovmusss artikk kim gercek fikrini soyluyo kim reklam yapiyo anlamadimm vallaa neredeyse butunn yorumlari okudumm...
bende gungor hanimdan randevu aldimm carsamba gunu gidecemm bi sknti olmazsa ve doktor farkli bi yer onermezse....
gerci gungor haniminda bu is bi kuafor salonunda yapiyo olmasii filann kafami kurcalamiyo degill amaa bakalimmm insallah olumlu olurr herseyy

Evet Sevda hanımın salonunda randevu saatleri sıkıntılı oluyor genelde ama işlem yapmadığı sırada makineyi kapatıyor görüyorum o konuda haksızlık etmek istemem. Ben yaptığı işlemden memnun olduğum için randevu saatindeki kaymaları görmezden geliyorum, şuan vaktim de kısıtlı değil gerçi, aksi bir durumda çok sıkıntı yaratabilirdi... Ama o kadar yoğun çalışıyorlar ki zaten, neden burdan reklam yapmaya tenezzül etsinler? Güngör hanım kuaför salonunda ama gidenler bilir kendi özel odası var ve salon da gayet düzgün bir salon. İnternet sitesinde vardı sanıyorum fotoğraflar.

yanii kimseyi zan altinda birakmak icin soylrmedimm benn sadecee o kadar cok reklam icin uyelikler oluyo ki insan tam emin olamiyo diye dedim :)) peki siz neden gungor hanima degilde sevda hanima gitmeye basladinzzz ?? Herkes gumgor hanimla baslamis ama sevda hanimla devam etmiss nedensee :)

Ben üstüme alınmadım merak etmeyin :) Güngör hanıma yine giderim, bırakmış değilim o tarafı ama Sevda hanımın salonuna ulaşım çok rahat benim için, özellikle mevsim de yaz olunca fazladan yol gidip gelmek istemiyorum.

dogruu tunali biraz ters kaliyo yaa gidip gelmek zor olcakk....

Yaa kizlaarrr benn doktora gittimm tuyler ince igneli yapilirsa iz kalirr dediii sizin ince tuylerinize yapiliyo mu ???

Yaa kizlaarrr benn doktora gittimm tuyler ince igneli yapilirsa iz kalirr dediii sizin ince tuylerinize yapiliyo mu ???
Randevunuza gidin ve deneme yaptırın, o kadar huzursuzsanız sadece 2-3 kıl köküne girilsin ve bakın duruma göre, onu da yaptıramam diyorsanız yüzünüzde değil görünmeyen bir bölgenizde, ne bileyim kolunuzda falan deneme yaptırmak istediğinizi söyleyin. Benim ince tüylerime çalışılıyor evet ama tekrar tekrar aynı şeyleri söylemenin de bir anlamı yok artık :) Ya gidip deneyeceksiniz ya da başlamadan vazgeçeceksiniz.

Haklisinz valla sizinde basinizin etini yedim artikk sora sora amaa tamm karar vermistimm kii doktor iz kalor dedii yinee korkuttu benii yaa sararttim tuyleri lazerle bunlara yapabilir mi gidip sorcamm yaparsa baslayacamm artikk ne olcaksa olsunn

Haklisinz valla sizinde basinizin etini yedim artikk sora sora amaa tamm karar vermistimm kii doktor iz kalor dedii yinee korkuttu benii yaa sararttim tuyleri lazerle bunlara yapabilir mi gidip sorcamm yaparsa baslayacamm artikk ne olcaksa olsunn
Rica ederim, başımın etini yemediniz :) Ama anladım ki kendiniz tecrübe etmeden ikna olamayacaksınız :)

Rica ederim, başımın etini yemediniz :) Ama anladım ki kendiniz tecrübe etmeden ikna olamayacaksınız :)
Merhabaa sonundaa bugunn gidip gungor hanimla gorustumm max. 1 yilda bitirirz dediii ve iz filan olmazz dedii sali gunune yarim saatlik randevu verdii bakalimm gidip gorecemm artikk sana cok soru sormustum o yuzden haber vermekk istedimm

Merhabaa sonundaa bugunn gidip gungor hanimla gorustumm max. 1 yilda bitirirz dediii ve iz filan olmazz dedii sali gunune yarim saatlik randevu verdii bakalimm gidip gorecemm artikk sana cok soru sormustum o yuzden haber vermekk istedimm
Merhaba. Sonundaa, sevindim bu habere :) Salı haberleri bekliyorum o zaman :) Göreceksin ki hiç sıkıntı yapacak bir durum yok

merhaba kızlar ben de düşünüyorum yaptırmayı tunalı-bilkent-cepa taraflarında önerebileceğiniz bi yer var mı? benim asıl yaptırmak isteme sebebim bacaklarımda acaip batık olması epilasyondan sonra düzeliyor değil mi batıklar?

Merak etmeyin 2-3 ayda farkı görür rahatlarsınız başladıktan sonra aksatmadan giderseniz eğer. Korkulacak bir durum yok tecrübeli, işini düzgün yapan birine gittikten sonra.
Merhaba siz nereye gidiyorsunuz acaba ben sevda hanıma gittim ama henüz baslamadik

Insallah dedigin gibi olurr yaa :)))
Sali ilk is haber vercemmmm :))
Cildin mutlaka tepki verecektir, az ya da çok. Kızarıp kabaracaktır. Cilt yapına göre, kısa sürede veya biraz daha uzun sürede ortadan kalkacaktır hepsi. O kadarını normal karşılamak lazım böyle bir işlemde. Biraz sakin ve sabırlı olmak lazım :)
Merhaba siz nereye gidiyorsunuz acaba ben sevda hanıma gittim ama henüz baslamadik
Güngör Hanıma ve Sevda hanıma gidiyorum. Sevda hanımla beraber çalışan Ebru hanımdan da memnunum. Hiç biriyle hiçbir olumsuzluk yaşamadım.

Umarım bende memnun olurum canim cildin çok hassas herşeye tek endişem yara falan olmasi cok kabalık sevda hanim ayak üstü konuştuk hemen işlemi yapıp gönderme derdinde ama isini iyi yapiyir dediler en oneliside o benim icin

Bunu başlamadan önce açıkça söylerseniz, yani kabuk oluşmasını istemediğinizi, kendisi ona göre ayarlayacaktır hızını. Ama kabuk dediğimiz şeyler de yara gibi birşey değil zaten. İşleme başlandığında siz de görürsünüz bunları. Ne yazık ki cilt tepki vermeden kabarmadan kızarmadan yapılamıyo bu işlem, hele ki hassas ciltte, bu konuda da biraz sabırlı olmak gerekiyor. Ama zamanla cilt alışıyor ve çok daha kısa sürede kendini toplamaya başlıyor.
Evet çok yoğunlar ama yaptıkları işi gayet düzgün yapıyolar. Tek sorun yoğunluktan dolayı randevu ayarlaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…