İğneli Epilasyon Ankarada İğneli Epilasyon yaptırıp memmun kalanlar......

• Konu Sahibi Konu Sahibi kujum
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba,

acaba etimesgutta gittiğiniz yerin adı nedir? yazmışsınız ama maalesef görünmüyor. Özel mesaj da atamadığım için buradan sorayım dedim.

merhaba,

acaba etimesgutta gittiğiniz yerin adı nedir? yazmışsınız ama maalesef görünmüyor. Özel mesaj da atamadığım için buradan sorayım dedim.

ozim in bahsettiği kişi jale çünkü açtığım başlıkta araştırırken ozimin mesajıyla karşılaşmıştım daha sonraki mesajlarında etimesguttaki jale den bahsettiğini söylüyo zaten. ben çok kötü bir deneyim yaşadım hala kollarım kahverengi kırmızı noktalarla dolu bir kez daha tekrar ediyorum ben yandım siz yanmayın denemediğim şey kalmadı

Merhaba kızlar bende aralıktan beri burda çok övüldüğü için sevda meşeciye gidiyodum. Gobek cene için. Iyı sonuclar aldım fakat cok memnun kalmadım. Memnun kalmamamın sebebi 2 liradan kısa surede 2.5 lıraya cıkardı dkkasını. Seans sırasında devamlı telefonla konusup mutlaka her seansta ya bir yere gidiyo ya telefonla konusurken bazen yapmıyor ve makinanın dakkasınıda kapatmayarak her gittiğimde mutlaka bir 10 dkka yapmadıgı ama makinayı açık bıraktığı için ödemek zorunda bırakılıyorum. Yakında düğünüm olduğu için gidiyorum çok rahatsız olduğum yerleri yaptırıp kalan yerleri düğünden sonra gitmeyi düşünüyodum ki bunuda söylememe rağmen göbeğimin ortasına yaptırıyodum kenarlarada yapıyodu. Sevda abla orayı sıfırla göbeğimin kenarları için vaktim ve param yok oralara girmeyelim dediğimde bira oraya biraz oraya yaparız diyodu istemiyorum dediğim halde yapıyodu artık gitmeden önce kenarlara yapmasın diye ağda yapıp gitmek zorunda kalıyodum. Kaş ortası bıyık çene içinde gidiyodum. Yanaklarıma göz kenarlarıma kadar girmeye başladı. Yapmayalım dedim olur gelmeden önce sen işaretle yapcağım yeri ona göre yapıyom dedi bişey demedim. Altı üstü 5 dkka etrafına yapıyorum dedi. Bende gitmeden önce yüzümü aldırıp gittim. Aldırmadan 40 dkka süren yüzüm aldırınca 20 dkka sürdü. Tam 20 dkka istemediğim devam etmiceğim yerlere yapmaya basladı. 6 aydır şimdiye istediğim yerler bitceğine azaldı istemediğim yerlerede gitmek zorunda kaldım başlamısken almıyım diye böyle böyle yayıldıkca yayıldı ve düğün öncesi istediğim yerlerin bitmesine zamanımında bütceminde yetmiceğine karar vererek sevda ablayı değiştirmek zorunda kaldım. Memnun olduğum halde istemediğim yerlere yaptıgı ve yapmadıgı halde her gittiğimde 5 10 dkka fazla ücret alındığı için çünkü makinayı açık bırakıp işlerini hallediyordu. Bu yuzden değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi kızılayda arkadaşımın memnun kaldığı başla bir yere başlıcam. Memnun kalırsa detayları ve yeri yine paylaşırım sizlerle :)

Ben de Sevda Ablaya bir seneden uzun süredir gidiyorum ve hiç öyle bir sorunum yok. Ayrıca kendisi çok profesyonel olduğu için kötü görünen yerleri alarak yardımcı olmaya çalışmış. Telefonla konuşmasına gelince bu konu hiçbir zaman onun çalışmasını yavaşlatmadı. Gayet hızlı çalışıyor. Başka yere gidip kararma, ,iz ve kabuklanmayla uğraşmaktansa memnun kaldığın yere devam etmeni öneririm.

ben de yüzüme yaptırmak istiyorum. yüzüm saçma sapan tüylendi ve ailemde kimsede böyle bi şey yok cildim çok hassas iz kalmasından korkuyorum. güvenilir bi yer de bulamadım henüz
Kesinlikle Sevda ablayı öneririm. Benim yüzüm bitti. Vücuduma başladım çok memnunum.

Sizin yorumlarınızı gördükten sonra dayanamayıp üye oldum. Önceki yorumlarınızla şimdikiler arasında dağlar kadar fark var ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla Ankara'daki favori 3-4 yeri de denemişsiniz ama aklınız Sevda Ablada kalmış :)
Sevda ablaya bir seneden uzun süredir gidiyorum ve kesinlikle bir çayın lafını yapabilecek insan değil. Her zaman mutfakları müşterilere açıktır. Her yemek yediklerinde kesinlikle ikram ederler. Her seferinde güler yüzle karşılanıyorum. Kişisel sorunları buraya taşıyıp Sevda Ablanın imajını zedelemeyin lütfen. Ayrıca önceki mesajlarınızda da ne kadar memnun kaldığınızı belirtmişsiniz. Şimdi böyle konularda milletin kafasını karıştırmayın.
İğneli epilasyon için kendi önerime gelecek olursak en iyi adres Sevda abladır. Yüzüm bitti şimdi vücuduma çalışıyoruz. Kesinlikle iz, kabuklanma ya da kararma ile karşılaşmadım. Aksine cildim eskisinden daha parlak. Kafasında soru işareti olanlar hiç düşünmeden Sevda ablayı tercih edebilirsiniz :)

ben çalışmasını yavaşlattı demiyorum hem telefonla konuşup hemde gayet hızlı iğneli yapabiliyor ama makinayı açık bırakıp yapmadığıda oluyor. şahsen ben her gittiğimde mutlaka bi 5 dakka fazla ücret ödüyorum ama bişey demiyorum. bende memnunum sevda abladan keşke daha fazla imkanım olsa toptan gidebilsem gerçekten çok sık tüylerim var ve her yerımde var. bende bitmesini istiyorum tabiki ama yakında düğünüm olcak ve bitmicek diye gerçekten korkuyorum. sevda hanım ücret konusundada anlayıslı daha sonra ödersin falan diyo bende çok sevmiyorum öyle borç yapmayı. zaten arkadaşımın dediği yeride araştırdım ordanda çok şikayet okudum. sevda ablaya devam etcem inşallah düğünden önce istediğim yerlerden kurtulurumda geriye kalanlar için düğünden sonrada devam edebilirim :/ bende gerçekten sevda ablayı önerebilirim ama dediğim gibi tüyleriniz çok ve sıksa bianda hepsini birden bitirmek istiyo o da haliyle biraz bütçenizi zorlayabilir. ama bendede ne iz ne başka bişey sadece kabuklanma oluyo o da zamanla geçiyo

O zaman ona göre süre alın. Bütçeniz yarım saate yetecekse o kadar süre alın. Ayrıca dediniz gibi ödeme konusunda çok yardımcı oluyorlar. Ben de öğrenciyim ve ödeme konusunda sıkıntılarım oluyor ama sonra ödüyorum. Ama Sevda ablaya devam etmekle doğru kararı vermişsiniz. Şimdiden de mutluluklar :)

Tesekkür ederim :) galiba hem güvenip iz kalmaması hemde bitmesi için sevda abla şart

Okudum baya sanırım en memnun kalınan güngör hanım? Eda hanımdan şikayetler vardı
Güngör hanım, Sevda hanım ve Sevda hanımın yanında çalışan Ebru hanım var, ben üçünden de memnunum. Yalnızca Sevda ve Ebru hanıma özellikle kabuklanma olmasın dediğim için normal hızlarından biraz daha yavaş çalışıyorlar. Dudak üstü falan yaptırdığım için kabuk çok sorun olur diye düşünüyorum. Ara ara tek tük kabuklanma olabiliyor yine hepsinde, ama tek bir leke sorunum olmadı benim. Benim diyorum çünkü aksi yorumlar da olabiliyor burda, kişisel deneyim en doğrusu sanırım. Bu arada kabuklanma dediğim de minicik iğnenin kendisi kadar birşey zaten.

ben açıkçası sevda hanımın yerinden memnun değilim. bana kabuk yapmayacağını söylemişlerdi. öğrenciyim sevda hanım size yaptırmak istiyorum dedim bi şey yapamayız benimle aynı ebru hanım var dedi. ebru hanıma yaptırdım kollarımı. bakın kol diyorum ki kolum baya yoğundu. sadece deneme yapmak istiyorum demiştim. öylesine 1 saat randevu almıştım. 1 saatte 2 kolumu da bitirdi gerçekten inanılmaz hızlıydı kabuk olayından çok korktuğumu söylememe rağmen. işlemden sonra kolumu görünce bayılacaktım. belki benim cildim hassastır ama inanılmaz bir biçimde şişti ve kızardı. şişlik görünüşte 6 saatte indi ki bana yarım saat sürer demişlerdi. yine kolumu kapattığımda şişlik hissediliyordu 5 günde geçti. 4 gün kıpkırmızı gezdim. şimdi iğnenin girdiği yerlerde iğne ucunun 2 katı kadar kabuk var ki 8 gün olduğuna rağmen bir tanesi bile dökülmedi. yer yer toplu iğne başından büyük kabuklar bazı yerlerde çizgi şeklinde iğne izinin kabuğu var. yakmışlar belli. ve ne zaman geçiçcek bilmiyorum. yazın yaptırmak sakıncalı güneşten dolayı ve beni bu konuda hiç uyarmadılar. ne pudra ne bişey söylemediler. bepanten kullan dediler ama bepantenin içindeki vitaminlerden dolayı tüylenmeyi artırdığını hepimiz biliyoruz. 150 lira bayıldığımla ve yanık kolumla kaldım. bence artık onlar işi ticarete dökmüşler gerçekten. bir günde ne kadar fazla hasta alırsam kar olayına dönmüş. söyleyin ben nasıl yüzümü emanet edeyim. yüzüme yaptırmak istiyorum ama nereye yaptırmalılıyım? güngör hanımda gerçekten kabuk olmuyor mu? biliyorum cilt tipine göre değişiyor fakat kabuk olmaması gerek benim için. yok mu kabuksuz yapan yer anlamıyorum gerçekten o kadar üzgünüm kii.

Son düzenleme:
i

Merhaba teknolog hanimm benim size bikaac sorum olcak umarim cevaplarsinz ben igneli epilasyon yaptirmal istiyorim fakat bi turlu karar veremedim ben kabuklanma filan olmadan yapilmasini istiyorum bu mumkun mu gercekten yani gungor hanimda kabuklanma olmadan tuyler azaliyo mu parasi filan umrumda degil artk bi sekilde oderim yeterki iz ve kabuk olmadan kurtuluym su tuylerden....

Bu arada 4 seans lazer yaptirdim ve arttigini fakredip hemen biraktim umarim bana yardimci olursinuzz :'(

Sorunuzu ben cevaplayayım. Elbette kabuklanma olmadan yapılabiliyor. Çok hassas bölgelerde küçük zedelenmeler olabilir tabi (dudak altı gibi). İçinizi karartmayın ve gidin görüşün Güngör hanımla, kısa bir uygulama yaptırıp cildinizin nasıl tepki verdiğini görün (ilk başlarda cilt fazlaca şişip, kızarabiliyor, zamanla alışıyor biraz ama sonuçta hassas bir cildiniz varsa bir süreliğine kızarıp, kabarması normal ama söylediğim gibi bunlar kişiden kişiye değişen tepkiler). Ona göre kafanızda birşeyler netleşir ve kararınızı verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…