merhaba,kızlar bende 9 gün önce etimesgut ta daha önce arkadaşımın gidip çok memnun kaldığı bir bayana yüzüme iğneli epilasyon yaptırdım. bayan aldığım yerde bir daha çıkmaz çıkanlar aldığımda henüz çıkmayanlar olacak dedi gerçekten aldığı yerde şu an çıkan yok. ilk 3 gün bayağa bir kaşıntı ve kızarıklık oldu daha sonra geçti. şu an tam olarak yara izleri geçmedi ama medacassol sürmeye devam ediyorum. kabu bağlayana kadar oksijenli su kabuk bağladıktan sonra medacassol sür demişti. ben gayet memnun kaldım. 1 hafta içinde 2. seansa gitmek istiyorum yeni çıkanlar için nasipse.....
merhaba,
acaba etimesgutta gittiğiniz yerin adı nedir? yazmışsınız ama maalesef görünmüyor. Özel mesaj da atamadığım için buradan sorayım dedim.
Ben de Sevda Ablaya bir seneden uzun süredir gidiyorum ve hiç öyle bir sorunum yok. Ayrıca kendisi çok profesyonel olduğu için kötü görünen yerleri alarak yardımcı olmaya çalışmış. Telefonla konuşmasına gelince bu konu hiçbir zaman onun çalışmasını yavaşlatmadı. Gayet hızlı çalışıyor. Başka yere gidip kararma, ,iz ve kabuklanmayla uğraşmaktansa memnun kaldığın yere devam etmeni öneririm.Merhaba kızlar bende aralıktan beri burda çok övüldüğü için sevda meşeciye gidiyodum. Gobek cene için. Iyı sonuclar aldım fakat cok memnun kalmadım. Memnun kalmamamın sebebi 2 liradan kısa surede 2.5 lıraya cıkardı dkkasını. Seans sırasında devamlı telefonla konusup mutlaka her seansta ya bir yere gidiyo ya telefonla konusurken bazen yapmıyor ve makinanın dakkasınıda kapatmayarak her gittiğimde mutlaka bir 10 dkka yapmadıgı ama makinayı açık bıraktığı için ödemek zorunda bırakılıyorum. Yakında düğünüm olduğu için gidiyorum çok rahatsız olduğum yerleri yaptırıp kalan yerleri düğünden sonra gitmeyi düşünüyodum ki bunuda söylememe rağmen göbeğimin ortasına yaptırıyodum kenarlarada yapıyodu. Sevda abla orayı sıfırla göbeğimin kenarları için vaktim ve param yok oralara girmeyelim dediğimde bira oraya biraz oraya yaparız diyodu istemiyorum dediğim halde yapıyodu artık gitmeden önce kenarlara yapmasın diye ağda yapıp gitmek zorunda kalıyodum. Kaş ortası bıyık çene içinde gidiyodum. Yanaklarıma göz kenarlarıma kadar girmeye başladı. Yapmayalım dedim olur gelmeden önce sen işaretle yapcağım yeri ona göre yapıyom dedi bişey demedim. Altı üstü 5 dkka etrafına yapıyorum dedi. Bende gitmeden önce yüzümü aldırıp gittim. Aldırmadan 40 dkka süren yüzüm aldırınca 20 dkka sürdü. Tam 20 dkka istemediğim devam etmiceğim yerlere yapmaya basladı. 6 aydır şimdiye istediğim yerler bitceğine azaldı istemediğim yerlerede gitmek zorunda kaldım başlamısken almıyım diye böyle böyle yayıldıkca yayıldı ve düğün öncesi istediğim yerlerin bitmesine zamanımında bütceminde yetmiceğine karar vererek sevda ablayı değiştirmek zorunda kaldım. Memnun olduğum halde istemediğim yerlere yaptıgı ve yapmadıgı halde her gittiğimde 5 10 dkka fazla ücret alındığı için çünkü makinayı açık bırakıp işlerini hallediyordu. Bu yuzden değiştirmek zorunda kaldım. Şimdi kızılayda arkadaşımın memnun kaldığı başla bir yere başlıcam. Memnun kalırsa detayları ve yeri yine paylaşırım sizlerle :)
Merhaba ben de deneyimimi yazmak istedim. Aura güzellik salonuna Sevda Meşecinin burdaki methini duyarak gittim, çenemde ince ama sık tüyler vardı. Önce bi on dk randevu alıp denemek istedim. Ama sanırım orda yardımcısı da var ve benim işlemimi o yaptı, adı da Ebruydu sanırım. Gideli 4 hafta oluyor ama çenemde iz kaldı,üstüne bi de çokça sivilce çıktı. Ebru hanımı şiddetle ÖNERMİYORUM, sevda hanımı deneyemedim dediğim gibi. Bunun üstüne Houston kuaförde Güngör hanıma gittim ve bugün ikinci günüm olmasıan rağmen sıfır kızarıklık sıfır kabuk, çok şaşkınımTek dezavantajı aşırı yavaş çalışıyor olması. tek tek yakıyor sonra yaktıklarını birer ikişer cımbızla alıyor. bazıları yanmayınca tekrar deniyor falan filan..yavaş yani.. ama sanırım benim için en iyi alternatif. Tüylerin incelme-seyrelme durumlarını da bekleyip görüp yazarım. Ama Güngör hanım-daha iyisini bulana kadar- iyi bir alternatif diyebilirim şimdilik.
Merhaba sinirboyu, öncelikle bu kadar uzun bir cevap yazdigin icin tesekkur ederim. Ben yaklasik 3 ay igneli epilasyona gittim ankara da ama hicbir degisiklik olmadi. Eda hanim aldigi tuylerin cogunun cikmayacaginj soylemis peki tuylerinin cogu cikmadi mi ?eger gercekten cikmiyorsa eda hanima gidecegim. ankarada nereye gitmeliyim artik bilmiyorum psikolojim tamamen alt ust oldu. Ozelden mesaj yazamadigim icin buradan attim bana özelden cevap atarsan cok sevinirim
Kesinlikle Sevda ablayı öneririm. Benim yüzüm bitti. Vücuduma başladım çok memnunum.ben de yüzüme yaptırmak istiyorum. yüzüm saçma sapan tüylendi ve ailemde kimsede böyle bi şey yokcildim çok hassas iz kalmasından korkuyorum. güvenilir bi yer de bulamadım henüz
Merhaba herkese,
uzuuun bir süredir yazamıyordum son durumlar nelerdir diye yoklamak istedim
Biz Sevda hanımla çok kötü bir tartışma yaşadık :) Yaklaşık 2 sene kadar çalıştıktan sonra randevu veremeyip (ki olabilir, randevu veremiyordur) çok fena ilerleyen bir de mesajlaşma silsilemiz olunca -ki mesajların hepsi duruyor- ama konu o değil şu; kendisinin konuyu ikram ettiği çayı helal etme/etmeme, benim çocuk sahibi olmadığım için ukala ve vicdansız olmam gibi gibi beni şoklardan şoklara sokan bir hale getirmesi. Bu hale geldikten sonra da tabi ki devam edemedik. Sonuçta epilasyon yaptırıyoruz ölüm yok ucunda...
Bir de araya yaz ve iş yoğunluğu girince, üstüne 1 ay kadar da şehirdışı/yurtdışında olunca benim epilasyon işim uzadı da uzadı.
Şu sıra Eda hanıma gidiyorum 3 seans oldu toplamda. Burada deneyimlerimi paylaşayım + bazı sorularım var
Eda hanımın yeri kızılayda. --ancak bana en uygun yer aslında elvankent civarı buralarda hala bir yer bulamadım bilen bana mesaj atarsa çok sevinirim!!!
Ortam temiz, ferah bir yeri var, herhangi bir sıkıntı görmedim
Çalışma saati olarak sabah 7-7.30 gibi randevu verebilmesi benim işime geldi 9'da işim bitiyor, mesaim etkilenmiyor akşam 6-7 gibi bırakıyormuş en geç.
Randevu: ben -hep yaptığım gibi- mesaj atıyorum şu gün şu saat civarı randevu alabilir miyim diye (neden böyle yapıyorum çünkü ben de gün boyu çok meşgul olduğum bir işi ve kendi işimi yapıyorum, müşterisi yoksa bana hemen dönsün hem de karışıklık olmasın diye düşünüyorum) mümkün mertebe makul şeyler istiyorum, alternatifli mesaj atıyorum. hiç sorun yaşamadım randevuları almakta ve o saatte kendisinden hizmet almakta.
Ücret: nakit ödemede 1.30 liradan çalışıyor kart kabul ediyor ama ben hep nakit ödedim ücretlendirme farkı varsa da bilmiyorum
başka hizmetler de veriyormuş onlardan hiç haberim yok
Kişiliği-tavrı konusunda da olumsuz bir intibam olmadı ancak genelde benim de kafam 1 milyon oluyor gittiğimde :) pek öyle koyu muhabbetimiz de olmadı
İşlem: Eda hanım 9 ile çalışıyor...Benim şimdiye kadar yaptırdığım işlemler arasında en canımı yakan işlem olduğunu söyleyebilirim ve bu farkın akım derecesinden kaynaklandığını düşünüyorum. bir kere -üst bacaklarda- acı sebebiyle işleme devam ettirmedim ama sonraki işlemde üst kola vs. çalışabildik. bu yüzden aç karna ve yorgun gitmemeye karar verdim. Eda hanım diğer müşterilerinin dayanabildiğini söylüyor belki benim ağrı eşiğim daha düşük bilemedim :))
Uyuşturucu uygulaması: iğne yaptığını söylüyor ama ben uzuun süre ara vermiştim, tekrar başlayınca da ağırlıklı olarak ve öncelikli olarak geniş bölgelerdeki seyrek kılları sıfırlattığım için şu ana kadar uyuşturucu yaptırtarak işlem görmedim. daha küçük ve daha sık kıl olan bir bölgeye geçince kesinlikle uyuşturucuyu isteyeceğim.
Hız: ne çok hızlı ne çok yavaş ama zaten akım yüksekliğinden dolayı daha hızlı çalışsa cildi yakar (ya girerken ya çıkarken akım vermek zorunda kalır) bir de bazen sert kıllara 2 kere akım uygulamak gibi bir tutumu var. Aslında Eda hanımın "mottosu" şu diyebiliriz: her kıla büyük bir akım uygulayıp, titiz çalışıp, az sayıda seansla bitirmek. benim kıllarım için bunların çoğu tekrar çıkmayacak diyor --sonucu yazarım 1 sene sonra--
Karşılaştırırsam :Eda hanımla Güngör hanımın ortalama aynı hızla çalıştığını söyleyebilirim Sevda hanım daha hızlı çalışıyor.
Kabuk iz: bu konu en büyük handikap-- bu konuda daha fazla deneyim paylaşılsa çok iyi olurdu!!!
o kadar şiddetli çalışıyor ki kabuk olmasa şaşarım zaten. Kabuklar dökülüyor ondan korkum yok da şimdilik yer yer bazı çukurluklar var bunlar kalacak mı bilmiyorum. Şu anda yoğun bir uygulama yaptırdığım bölgeyi takip ediyorum bakalım birşey kalacak mı kalmayacak mı --onu da yazarım 1 sene sonra
ben özel bir bakım yapıyor muyum? kesinlikle su değdirmiyorum en az 2 gün. yaz boyu yaptırmadığım için terleme olayı da olmuyor kabuklara da dokunmuyorum hiç. hep evde olduğumdan (evden çalışıyorum) zaten açıkta olan bir yerim de olmuyor güneş vb. etkilenmiyor yani. --yüzüme işlem yaptırmadım pudra vs hiç sürmüyorum-- İlk gün kesinlikle krem sürüyorum ama illa bepanten medacassol filan özel birşey sürmüyorum, evde ne nemlendirici varsa onu sürüyorum diyeyim sonra da aklıma geldikçe sürüyorum cildim ne yağlı ne kuru özel bir sorunum yok. yüzünüze düzenli krem sürün ama :)) Sevda hanım işlemden sonra mutlaka yağ sürüyordu (Güngör hanımı unuttum napıyordu hatırlamıyorum) Eda hanım birşey sürmedi.
Son olarak ben uzun süre ara verince bir de yaz dönemi daha açık kıyafetler filan giyince uzayan kılları jiletle almak durumunda kaldım benim bildiğim kadarıyla köklere müdahale edilen -ağda,epilatör- gibi işlemler daha mahsurlu jiletle alabiliriz diye biliyordum. (tabi jiletle de almasak en iyisi) Eda hanım bana 1 kereye mahsus ağda yapsan jiletten daha iyi dedi, jilet sertleştiriyor dedi. Ben bu konuda akademik bir makale okuduğumu ve jiletin sertleştirmediği yorumu yaptıklarını hatırlıyorum (bu arada bu benim işim, insan bu konuda nasıl makale okur kısmına takılmayalım lütfen) Kafam karıştı açıkçası size uygulama yapan kişilere hiç sordunuz mu bunu ya da siz nasıl tecrübeler yaşadınız?
Herkese kılsız günler
Sizin yorumlarınızı gördükten sonra dayanamayıp üye oldum. Önceki yorumlarınızla şimdikiler arasında dağlar kadar fark var ve yorumlarınızı okuduğum kadarıyla Ankara'daki favori 3-4 yeri de denemişsiniz ama aklınız Sevda Ablada kalmış :)Merhaba herkese,
uzuuun bir süredir yazamıyordum son durumlar nelerdir diye yoklamak istedim
Biz Sevda hanımla çok kötü bir tartışma yaşadık :) Yaklaşık 2 sene kadar çalıştıktan sonra randevu veremeyip (ki olabilir, randevu veremiyordur) çok fena ilerleyen bir de mesajlaşma silsilemiz olunca -ki mesajların hepsi duruyor- ama konu o değil şu; kendisinin konuyu ikram ettiği çayı helal etme/etmeme, benim çocuk sahibi olmadığım için ukala ve vicdansız olmam gibi gibi beni şoklardan şoklara sokan bir hale getirmesi. Bu hale geldikten sonra da tabi ki devam edemedik. Sonuçta epilasyon yaptırıyoruz ölüm yok ucunda...
Bir de araya yaz ve iş yoğunluğu girince, üstüne 1 ay kadar da şehirdışı/yurtdışında olunca benim epilasyon işim uzadı da uzadı.
Şu sıra Eda hanıma gidiyorum 3 seans oldu toplamda. Burada deneyimlerimi paylaşayım + bazı sorularım var
Eda hanımın yeri kızılayda. --ancak bana en uygun yer aslında elvankent civarı buralarda hala bir yer bulamadım bilen bana mesaj atarsa çok sevinirim!!!
Ortam temiz, ferah bir yeri var, herhangi bir sıkıntı görmedim
Çalışma saati olarak sabah 7-7.30 gibi randevu verebilmesi benim işime geldi 9'da işim bitiyor, mesaim etkilenmiyor akşam 6-7 gibi bırakıyormuş en geç.
Randevu: ben -hep yaptığım gibi- mesaj atıyorum şu gün şu saat civarı randevu alabilir miyim diye (neden böyle yapıyorum çünkü ben de gün boyu çok meşgul olduğum bir işi ve kendi işimi yapıyorum, müşterisi yoksa bana hemen dönsün hem de karışıklık olmasın diye düşünüyorum) mümkün mertebe makul şeyler istiyorum, alternatifli mesaj atıyorum. hiç sorun yaşamadım randevuları almakta ve o saatte kendisinden hizmet almakta.
Ücret: nakit ödemede 1.30 liradan çalışıyor kart kabul ediyor ama ben hep nakit ödedim ücretlendirme farkı varsa da bilmiyorum
başka hizmetler de veriyormuş onlardan hiç haberim yok
Kişiliği-tavrı konusunda da olumsuz bir intibam olmadı ancak genelde benim de kafam 1 milyon oluyor gittiğimde :) pek öyle koyu muhabbetimiz de olmadı
İşlem: Eda hanım 9 ile çalışıyor...Benim şimdiye kadar yaptırdığım işlemler arasında en canımı yakan işlem olduğunu söyleyebilirim ve bu farkın akım derecesinden kaynaklandığını düşünüyorum. bir kere -üst bacaklarda- acı sebebiyle işleme devam ettirmedim ama sonraki işlemde üst kola vs. çalışabildik. bu yüzden aç karna ve yorgun gitmemeye karar verdim. Eda hanım diğer müşterilerinin dayanabildiğini söylüyor belki benim ağrı eşiğim daha düşük bilemedim :))
Uyuşturucu uygulaması: iğne yaptığını söylüyor ama ben uzuun süre ara vermiştim, tekrar başlayınca da ağırlıklı olarak ve öncelikli olarak geniş bölgelerdeki seyrek kılları sıfırlattığım için şu ana kadar uyuşturucu yaptırtarak işlem görmedim. daha küçük ve daha sık kıl olan bir bölgeye geçince kesinlikle uyuşturucuyu isteyeceğim.
Hız: ne çok hızlı ne çok yavaş ama zaten akım yüksekliğinden dolayı daha hızlı çalışsa cildi yakar (ya girerken ya çıkarken akım vermek zorunda kalır) bir de bazen sert kıllara 2 kere akım uygulamak gibi bir tutumu var. Aslında Eda hanımın "mottosu" şu diyebiliriz: her kıla büyük bir akım uygulayıp, titiz çalışıp, az sayıda seansla bitirmek. benim kıllarım için bunların çoğu tekrar çıkmayacak diyor --sonucu yazarım 1 sene sonra--
Karşılaştırırsam :Eda hanımla Güngör hanımın ortalama aynı hızla çalıştığını söyleyebilirim Sevda hanım daha hızlı çalışıyor.
Kabuk iz: bu konu en büyük handikap-- bu konuda daha fazla deneyim paylaşılsa çok iyi olurdu!!!
o kadar şiddetli çalışıyor ki kabuk olmasa şaşarım zaten. Kabuklar dökülüyor ondan korkum yok da şimdilik yer yer bazı çukurluklar var bunlar kalacak mı bilmiyorum. Şu anda yoğun bir uygulama yaptırdığım bölgeyi takip ediyorum bakalım birşey kalacak mı kalmayacak mı --onu da yazarım 1 sene sonra
ben özel bir bakım yapıyor muyum? kesinlikle su değdirmiyorum en az 2 gün. yaz boyu yaptırmadığım için terleme olayı da olmuyor kabuklara da dokunmuyorum hiç. hep evde olduğumdan (evden çalışıyorum) zaten açıkta olan bir yerim de olmuyor güneş vb. etkilenmiyor yani. --yüzüme işlem yaptırmadım pudra vs hiç sürmüyorum-- İlk gün kesinlikle krem sürüyorum ama illa bepanten medacassol filan özel birşey sürmüyorum, evde ne nemlendirici varsa onu sürüyorum diyeyim sonra da aklıma geldikçe sürüyorum cildim ne yağlı ne kuru özel bir sorunum yok. yüzünüze düzenli krem sürün ama :)) Sevda hanım işlemden sonra mutlaka yağ sürüyordu (Güngör hanımı unuttum napıyordu hatırlamıyorum) Eda hanım birşey sürmedi.
Son olarak ben uzun süre ara verince bir de yaz dönemi daha açık kıyafetler filan giyince uzayan kılları jiletle almak durumunda kaldım benim bildiğim kadarıyla köklere müdahale edilen -ağda,epilatör- gibi işlemler daha mahsurlu jiletle alabiliriz diye biliyordum. (tabi jiletle de almasak en iyisi) Eda hanım bana 1 kereye mahsus ağda yapsan jiletten daha iyi dedi, jilet sertleştiriyor dedi. Ben bu konuda akademik bir makale okuduğumu ve jiletin sertleştirmediği yorumu yaptıklarını hatırlıyorum (bu arada bu benim işim, insan bu konuda nasıl makale okur kısmına takılmayalım lütfen) Kafam karıştı açıkçası size uygulama yapan kişilere hiç sordunuz mu bunu ya da siz nasıl tecrübeler yaşadınız?
Herkese kılsız günler
Ben de Sevda Ablaya bir seneden uzun süredir gidiyorum ve hiç öyle bir sorunum yok. Ayrıca kendisi çok profesyonel olduğu için kötü görünen yerleri alarak yardımcı olmaya çalışmış. Telefonla konuşmasına gelince bu konu hiçbir zaman onun çalışmasını yavaşlatmadı. Gayet hızlı çalışıyor. Başka yere gidip kararma, ,iz ve kabuklanmayla uğraşmaktansa memnun kaldığın yere devam etmeni öneririm.
O zaman ona göre süre alın. Bütçeniz yarım saate yetecekse o kadar süre alın. Ayrıca dediniz gibi ödeme konusunda çok yardımcı oluyorlar. Ben de öğrenciyim ve ödeme konusunda sıkıntılarım oluyor ama sonra ödüyorum. Ama Sevda ablaya devam etmekle doğru kararı vermişsiniz. Şimdiden de mutluluklar :)ben çalışmasını yavaşlattı demiyorum hem telefonla konuşup hemde gayet hızlı iğneli yapabiliyor ama makinayı açık bırakıp yapmadığıda oluyor. şahsen ben her gittiğimde mutlaka bi 5 dakka fazla ücret ödüyorum ama bişey demiyorum. bende memnunum sevda abladan keşke daha fazla imkanım olsa toptan gidebilsem gerçekten çok sık tüylerim var ve her yerımde var. bende bitmesini istiyorum tabiki ama yakında düğünüm olcak ve bitmicek diye gerçekten korkuyorum. sevda hanım ücret konusundada anlayıslı daha sonra ödersin falan diyo bende çok sevmiyorum öyle borç yapmayı. zaten arkadaşımın dediği yeride araştırdım ordanda çok şikayet okudum. sevda ablaya devam etcem inşallah düğünden önce istediğim yerlerden kurtulurumda geriye kalanlar için düğünden sonrada devam edebilirim :/ bende gerçekten sevda ablayı önerebilirim ama dediğim gibi tüyleriniz çok ve sıksa bianda hepsini birden bitirmek istiyo o da haliyle biraz bütçenizi zorlayabilir. ama bendede ne iz ne başka bişey sadece kabuklanma oluyo o da zamanla geçiyo
O zaman ona göre süre alın. Bütçeniz yarım saate yetecekse o kadar süre alın. Ayrıca dediniz gibi ödeme konusunda çok yardımcı oluyorlar. Ben de öğrenciyim ve ödeme konusunda sıkıntılarım oluyor ama sonra ödüyorum. Ama Sevda ablaya devam etmekle doğru kararı vermişsiniz. Şimdiden de mutluluklar :)
Sevda ablanin yeri neresi?
Forumda aratırsanız eski yorumlara ulaşabilirsiniz. Mübeccel güzellikten memnun kalmayan üye çoktu hatırladığım kadarıyla.Mubaccel diye bi yer var tunalıda. Giden var mı, varsa sonucunu yazarbilir mi
Okudum baya sanırım en memnun kalınan güngör hanım? Eda hanımdan şikayetler vardıForumda aratırsanız eski yorumlara ulaşabilirsiniz. Mübeccel güzellikten memnun kalmayan üye çoktu hatırladığım kadarıyla.
Güngör hanım, Sevda hanım ve Sevda hanımın yanında çalışan Ebru hanım var, ben üçünden de memnunum. Yalnızca Sevda ve Ebru hanıma özellikle kabuklanma olmasın dediğim için normal hızlarından biraz daha yavaş çalışıyorlar. Dudak üstü falan yaptırdığım için kabuk çok sorun olur diye düşünüyorum. Ara ara tek tük kabuklanma olabiliyor yine hepsinde, ama tek bir leke sorunum olmadı benim. Benim diyorum çünkü aksi yorumlar da olabiliyor burda, kişisel deneyim en doğrusu sanırım. Bu arada kabuklanma dediğim de minicik iğnenin kendisi kadar birşey zaten.Okudum baya sanırım en memnun kalınan güngör hanım? Eda hanımdan şikayetler vardı
iselinas kuzum un bahsettiği kişi benimm..
canım bende metal alerjisi var üstüne üstlük birde tenim hassas bunu lazare giden arkadaşlarda sölemişti çok kızarıyorum ve geçmesi lazaerdede tamamen 3 4 günü buluyordu...
ben eda hanıma 3 kasımda gittimm...alerjimden dolayı gerçi endeişeliydim ama eda hanım daha önce metal alerjisi olan kişilere yapmışş reaksiyon almadığını söledi...çünkü vücuduma takmayacaksın sadece akım vercez dedi buda bir sakınca yaratmaz dedi..
normalde kızarıklık bir saat içinde geçiyormuş ben çıktığımda yapılan yerler kırmızı kızarık ve kabarık haldeydi.....eve gelene kadar geçmedi..
birgün su değdirmememi ve fucidin sürmemi söledi akşamları...
fucidin ben eve gelir gelmez sürdüm cildimi tahmin ettiğim içinn...
ve akşam yatarkende sürdümm..
sabah kaktığımda baya kötüydü durumm.kabarık ve kırmızılıklar geçmediği gibi birde ucları sivilce sivilce intihaplanmıştı...
açıkcası sabah korktumm...çünkü ben iğneli epilasyon sayfalarını didik didik okumuştum böyle bişey yazan hiç görmedim...kuzuma yazdım hemen msn den oda o normal sivilce sivilce olması bendede oluyor dedi ama kızaıklıklar ondada yarım saatte geçiyormuşş...bir sefer boynunda olmuşş...oda 3 aya yakın kalmış sonra iz bırakmadan geçmiş...ama benim yanak ve birazda boyun çalışılmıştı...
yanakta da olduğunu söleyince eda hanımı ara dedi aradım oda bir saat içinde geçmiş olması gerek gel bakalım bir dedi ama benim gidecek durumum yok çünkü batıkentteyim ve bir bebeğim var 2 yaşında hop diye kalkıp gidemiyorumm....
neyse..böle olursa çalışamayız dedi çok üzüldüm...üzülmemin nedeni böle bir reaksiyon gerçekleştiği için deil...kıllardan kurtulamayacağım ümitsizliğiydi...
kuzumda çok üzülmüş eda hanımı aramış....ama ben nne kuzum için ne eda hanım için bir kırgınlığım yok..çünkü bu benim bünyemm...kimse reaksiyon göstermezken benimki gösteriyorrr..
dünden itibaren bütün forumları tarafım kırcın diye bir i.epilasyon yapan arkadaşın yorumunu okudum bu kızarıklıklar bir hafta kadar sürebilirmiş bünyeye bağlı olarakk...ben kendime 4 5 gün süre verdimm..bakalım sonuca göre devam edecemmmm..
BU ARADA BUGÜN SABAH KALKTIĞIMDA kızarıklıklar 100 de 80 gitmiş sivilcelenmeler yok tu...ve kabuk bağlama şekline dönmüşlerdi çok sevindimm....buda demektirki devam ediyorumm...
sabah ilk işimmm kuzuma mesaj attım benim için üzülmesin diyee..
eda hanımıda arayacağım ilerleyen saatlerdee merakta kalmasın diyee..
soru sormak isteyen olursa kendime söz verdiğim gibi bu iğrenç şeylerden kurtulma aşamalarımı en ince ayrıntısına kadar anlatacağımm..ve birine bile yardımım olursa dünyadaki en mutlu insan olurumm..
çünkü bir kadın içinn yüzündeki bu tüylerin ne kadar kendine güvenini sarstığını insanların gözünün içine bakmadan konuşamaz hale geldiğini, ve yaz olsun hiç istemeyen biri olaak hayatını sürdürmesi gerektiğini iyi bilenlerdenim...
tüylere ölümyaşasın kaymak gibi yüzler
Sorunuzu ben cevaplayayım. Elbette kabuklanma olmadan yapılabiliyor. Çok hassas bölgelerde küçük zedelenmeler olabilir tabi (dudak altı gibi). İçinizi karartmayın ve gidin görüşün Güngör hanımla, kısa bir uygulama yaptırıp cildinizin nasıl tepki verdiğini görün (ilk başlarda cilt fazlaca şişip, kızarabiliyor, zamanla alışıyor biraz ama sonuçta hassas bir cildiniz varsa bir süreliğine kızarıp, kabarması normal ama söylediğim gibi bunlar kişiden kişiye değişen tepkiler). Ona göre kafanızda birşeyler netleşir ve kararınızı verirsiniz.i
Merhaba teknolog hanimm benim size bikaac sorum olcak umarim cevaplarsinz ben igneli epilasyon yaptirmal istiyorim fakat bi turlu karar veremedim ben kabuklanma filan olmadan yapilmasini istiyorum bu mumkun mu gercekten yani gungor hanimda kabuklanma olmadan tuyler azaliyo mu parasi filan umrumda degil artk bi sekilde oderim yeterki iz ve kabuk olmadan kurtuluym su tuylerden....
Bu arada 4 seans lazer yaptirdim ve arttigini fakredip hemen biraktim umarim bana yardimci olursinuzz :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?