Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kına GecesiAnkara'da Hurrem kiyafeti nereden bulabilirim?
Kizlar merhaba. 2 ay sonra dugunum var. Kina icin abiye ve bindalli ayri ayri almak istemiyorum.Hurrem kiyafeti istiyorum. Nereden bulurum bilmiyorum. Lutfen yardim edin lutfen.
Kizlar merhaba. 2 ay sonra dugunum var. Kina icin abiye ve bindalli ayri ayri almak istemiyorum.Hurrem kiyafeti istiyorum. Nereden bulurum bilmiyorum. Lutfen yardim edin lutfen.
Aslinda daha bakmadim ulusa. İstedigim tarz vardir insallah. Anafartalar carsisinda vitrinde bi kac model vardi ama tam istedigim gibi degildi. Detayli bakamadim. Bir bakiyim. Tesekkr ederim. ;-)
Canım ulusta çıkrıkçılar yokuşunda gördüm bende nerdeyse tüm mağazaların vitrininde var ama bana biraz basit geldi yani kaliteli durmuyodu birde oranın esnafı malum kazıkçı oluyo biraz. Sana tavsiyem oraya bak ama beğenirsen kesinlikle çok iyi pazarlık yap.
Canım ulusta çıkrıkçılar yokuşunda gördüm bende nerdeyse tüm mağazaların vitrininde var ama bana biraz basit geldi yani kaliteli durmuyodu birde oranın esnafı malum kazıkçı oluyo biraz. Sana tavsiyem oraya bak ama beğenirsen kesinlikle çok iyi pazarlık yap.
canım çok teşekkür ederim. bi bakayım. benim istediğim tarzın resimlerini yükleyim.internet üzerinden sipariş alıyorlarmış sadece. ama güvenemedim. inşallah bulurum.
bir de kızlar ben 170 boy kadar kilom 78 civarı yani 42-44 beden kadar. acaba yakısır mı. daha mı kilolu görünürüm ki. armut tipi vücut tipim. üstte bir sey yok ama kalça ve göbek maşallah yani.özellikle kalça kilo da veremedim 2 aydır diyet yapıyorum. umudum da yok ama devam ediyorum. oldu ki veremezsem nasıl olur sizce bu tarz bindallılar.