• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Ankara'da Hurrem kiyafeti nereden bulabilirim?

zynmhm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
527
418
123
34
Ankara
Kizlar merhaba. 2 ay sonra dugunum var. Kina icin abiye ve bindalli ayri ayri almak istemiyorum.Hurrem kiyafeti istiyorum. Nereden bulurum bilmiyorum. Lutfen yardim edin lutfen. :-)

Canım ulusta çıkrıkçılar yokuşunda gördüm bende nerdeyse tüm mağazaların vitrininde var ama bana biraz basit geldi yani kaliteli durmuyodu birde oranın esnafı malum kazıkçı oluyo biraz. Sana tavsiyem oraya bak ama beğenirsen kesinlikle çok iyi pazarlık yap.

Canım ulusta çıkrıkçılar yokuşunda gördüm bende nerdeyse tüm mağazaların vitrininde var ama bana biraz basit geldi yani kaliteli durmuyodu birde oranın esnafı malum kazıkçı oluyo biraz. Sana tavsiyem oraya bak ama beğenirsen kesinlikle çok iyi pazarlık yap.

canım çok teşekkür ederim. bi bakayım. benim istediğim tarzın resimlerini yükleyim.internet üzerinden sipariş alıyorlarmış sadece. ama güvenemedim. inşallah bulurum.:ssz:

bir de kızlar ben 170 boy kadar kilom 78 civarı yani 42-44 beden kadar. acaba yakısır mı. daha mı kilolu görünürüm ki. armut tipi vücut tipim. üstte bir sey yok ama kalça ve göbek maşallah yani.özellikle kalça :5::5: kilo da veremedim 2 aydır diyet yapıyorum. umudum da yok ama devam ediyorum. oldu ki veremezsem nasıl olur sizce bu tarz bindallılar.:ssz::ssz:

Eklentiler

• $Ýçerik.jpg
    $Ýçerik.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 2.375
  • $yeþil-hürrem-model-kaftan.jpg
    $yeþil-hürrem-model-kaftan.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 1.330
  • $modagaleri-hurrem-abiye-bindalli-kinalik-elbise__62041663_0.jpg
    $modagaleri-hurrem-abiye-bindalli-kinalik-elbise__62041663_0.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 2.260
Son düzenleme:
Back