yoo, sorun olacağını sanmıyorum, hem önemli olan aslındsa işlemden sonra antibiyotiğe devam etmen canım, ama adetin biteli baya bi geçmişse rahim kalınlaşmaya başladığı için filmi çekmeyebilirler, ya sonraki aya randevu verirler, ya da hemen aynı gece kullanman gerek bi ilaç verirler sana, rahmin tekrar açılmasını sağlıyor o ilaç, ertesi güne gel diyebilirler cnm, ayrıca ilk hsg yi nezaman çelikildin ve ikinciyi neden çektiriyorlar canım sana?
o ilacın adı ne cnm bnm adetimin 5.nci günü zaten kadında dedi yarın 6ncı günüm randevu verdi ama 7nci günümde cumaya geldiği için ertesi gün kontrole gidemem cumartesi oluo pazartesine kalırsada 10ncu günüm oluyor ozamanda geç oluyor.dediğin gibi rahim kalınlaşıyor.eğer yarında az bi kanamam bile olursa bidahaki aya kalıcak.kalmasınıda istemiyorum.ozamn buay boşa zaman kaybı olcak çünkü. zaten tüplerim tıkalı bebiş ihtimali yok buayda boşu boşuna geçmesin.şimdi şöyle düşünüyorum sen bi ilaçdan bahsetmişsin enazından bn onun adını bilirsem dra söylerim onu kullanıp geliim diye eğer o ilacın adını söylemezsem hiç uğraşmazlar bidahaki aya atarlar anladınmı canım hsgyi ikinci kez çektirmemin sebebi de bn geçen ay çektirdim tüplerim tıkalı çıktı dr son bi kez daha çekelim eğer yine açılmazsa laparoskopi dedi.oyüzden 2nci kez çekiniyorum.belki açılabilir.inşallahhh:Saruboceqzamn ameliyata gerek kalmaz bebişimde gelirrrkeşkee açılsa ve bukez bi aksilik çıkmadan şu filmi çektirsem biran önce geçen ay rahim filminin ağrısından korkuyodum.ki hiç korkulcak bişey değil buayda ya çektiremezsemde bidahaki aya kalırsa diye korkuyorumeyvahedigeldismile