canım şimdii gördümm kusura bakma lütfennn
tamam canım haberleşirizzz inşallahh görüşürüzzz
ne demek canım her zaman dualarımdasınızzz
evet canım ben ilk defa gidicemm etliğeee
bizim sorunumuz tam olarak ne bilmiyoruz aslındaa
ben 45 günlük evliyken başladım hastaneye gitmeyee hormonlarımda sorun vardıı bi türlü düzene girmedii 8 -9 aydır gitmiyorum hastaneyee
bi ara idrar yollarımdaa rahmimde iltihap oluştuu onlarıda hallaettik
ben iki ay klomen kullandımm
bir ayındaa çatlatma iğnesi oldum sonuç negatiff
eşimde daha önce sperm testi yaptırdıı çook şükür bi sorun gözükmüyorduu ama yaptıralıı 9 ay falan olduu biz tekrar yaptıracazzz
birde tüplerime bakılmadı tüplerime bakılsınn istiyorusss
çubukta gittiğim doktor gelme artık bi sorun yok olur diyoduu ama olmadıı
tüplerimden şüpheleniyoruss inşallahh senine benimde temiz çıkarr:Saruboceq::Saruboceq:
canım sende aynı bnm gibi olmuşsun ben düğün günümde bile iğnelerle ayakta duruyodum bnde idrar yolu enfeksiyonu oldm,mantar çıktı,enfeksiyon çıktı.bizimde hiç bi problemimiz yoktu eşimde herşey normal bnde normal bnde klomen kullandım gayetde ii gelişti yumurtalarım ama işte bnmde rahime bakılmamıştıbilmiyorumkismileama bn tahmin ettim zaten bukadar çok enfeksiyondan sonra kesin tüplerde bişey var dedim.çünkü herşey bukadar normalken tüplerde bi anormallik vardı demekki.işte sonra sonucuda biliosun.inşallah şimdi açılırda ameliyata gerek kalmaz neyseki bunada şükrediyorum.enazından olmamasının sebebi ortaya çıktı.canm moralini bozmak istemem ama senin sorunda bnmle aynı gibi yani sennde tüplerde problem olabilir ama canını sıkma enazından bu halledilmicek bi problem değil belki senn tıkanıklık varsa bu flmi çekilirken hemen açılı verir inşallah ikimizde tez zamanda kavuşuruz bebişlere