• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA'da hsg(rahim filmi) çektiren arkadaşlar lütfen yardım edin:((ACİL...

kızlar selam opuyorumnanaktan
ben yen üye oldum sizler gibi bebek isteyenlerdenim bu dördüncü ayımyerimseniben
yazılarınızı okudum inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz tez zamanda:Saruboceq:
doktor ve hastane arayışlarınıza şahit oldum ve yardımcı olmak istedim.Benim ankarada gittiğim bir tıp merkezi var ve özel bir merkez fakat sgk lı hastalara bakıyorlar üstelik hiç bir işlemden ücret almıyorlar.Doktorları da çok iyi ilgileniyorlar,laparoskopi,hsg,aşılama hepsini ücretsiz yapıyorlar sosyal güvencesi olanlara:1rolleyes:
Tavsiye ederim ama ismini vermek doğru olur mu bilmiyorum buradaCADIARZU

Doktor Baki Arslan 375 00 11 den ulaşabilirsiniz.

öncelikle aramıza hoşgeldin canmopuyorumnanaktan.ben özel dra gidiyorum tahlillerim içinde etliğe gidiyorum ama anlattığın kadarıyla burasıda ii bi yere benziyor.bide bu hastanenin adını yazarmısın bana özelden.
merhaba arkadaşlar
bende 2,5 yıllık evliyim. 1,5 yıldır korunmuyorum. daha önce özele gittim.2-3 ay klomen tedavisi verdi. ultrasanla baktı ama o kadar. ama memnun kalmadım.bana ilgisiz geldi. 2 ay öncede SSK-ETLİK hastanesi endokrinoloji bölümüne gittim. kan tahlilleri ve pelvik usa bakıldı. doktor yumurtalıkların temiz olduğunu söyledi ama onun dışında insülin direnci çıktı. şimdi 3 aylık glifor ilacı kullanıyorum. o bitince kadın doğum doktoruna gitmeye başlayacağım. ama nerden başlayacağımı bilmiyorum.
yazdıklarını başından beri okudum. sosyal güvencemde var.
35 yaşımdayım ama daha başlamadan yaşayacaklarım beni çok korkutuyor.

merhaba canım hoşgeldin aramızakaydirigubbakcemile3hemen hemen hepimizin durumu birbirine benziyor umarım burda birbirimize yardımcı oluruz.canım öncelikle gideceğin drada böyle anlatki senin hangi tedavileri olduğunu ve nerden başlıyacağını o çok ii bilir.eğer rahim filmi çektirmediysen isteyebilir (ki bundan hiç korkma ağrı kesicini hsgden 1-2saat önce al yeter.)hayatta yaşayacağın hiçbişeyden korkma çünkü böyle şeyleri eğer rabbim yaşamamızı uygun gördüyse korksakda korkmasakda yaşarız.bak benm tüplerim tıkalı bnmde yaşamadığım sıkıntı kalmadı ama halime şükrediyorum ve inancımı,ümidimi yitirmiyorum.sende bi dene bence bol bol dua et rabbim yardımcı oluyor enazından korkularından ve sıkıntılarından biraz kurtulursun herzaman ona el açalım :Saruboceq:inşallah hiçbirimizin kucağını boş bırakmaz rabbimhepimize anneliği tattırır..
arkadaşlar hsg yi abartıyorsunuz, ben bugün çektirdim ve kendimi çok iyi hissediyorum, lütfen çok canım yandı çok kötü bişey diyenlere inanmayın, bende burdaki okuduklarımdan sonra cesaretimi yitirerek gitmiştim, ama hiç korktuğum gibi olmadı, ayrıca anesteziye hiç ama hiç gerek yok, ağrıkesici yeterli, bunun için özellere para harcamayın, yazık olur, ben etlik zübeyde hanımda çektirdim ve çokta ilgiliydiler....

sende hoşgeldin canımkaydirigubbakcemile5sende tam bendensin artık burda herkese hsgden korkmayın demekten dilimde tüy bitti.başta bnde burda okuduklarımdan çok tırsmıştım ama bn geçenay çektirdim ve çok rahat geçti.kendimikasmadım ok.ağrı kesicimi içtim.çekinirken ii şeyler düşündüm.hiç ahh bile demedim.kesinlikle boşu boşuna anestezi almayın.zaten çeken dr okadar anlayışlıki tamam canım bitti sık dişini diye motive ediyor insanı.bence rahat olun.bnde etlikte çekindim şubatta ve etlikten bnde çok memnun kaldım.hatta drlada görüştüm.nekadar ilgili bi yermiş burası ben ssk hastanelerinden memnun kalmadığımdan özele gidiyorum ama artık burayada dewam edebilirim dedim.gerçekten çok ilgililer yaa herkese tavsiye ederim.hem işinizi aynı gün hallediosunuz yani kan sonucu için falan.

vereliniortak hoşbulduk canım, aynı düşüncede olmak güzel:) bed-nde hep etlik hastanesini tercih ederim, yaptıkları muane baştan sağma değil, her türlü tahili yapıyorlar, herkese tavsiye ederim, özele para harcamaktansa ssk nızdan faydalanın derim

sonucumu bugün aldım, allah şükür tüplerim açık, ilaç karın boşluğumada yayılmış, dr 6 aya kadar kendiliğinden hamile kalabileceğimi, kalamazsam tedaviye devam edileceğini söyledi.... umarım tedaviye artık gerek kalmaz, sende git tabi, etlik zübeyde hanımı herkese tavsiye ediyorum, inanınki korkulacak hiç bişey yok, merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim, yeterki korkmayın lütfen...

canım çok sewindim:sm_cool:hiiçç merak etme eğer rabbim nasip ederse buay gebe kalman çok yüksek buayı çok ii değerlendir.yerimsenibenhadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum.

Yaaa.. kızlar yaa..:oklava:kafayı yicem artık bi akıl verin neolur.geçen ay rahim filmi çektirdimya buay adetim 4gün gecikti.Ben bu ay yumurtlamam olmamasına rağmen bi şüphe gittim kan testi yaptırdım.sonuç 2.0 yani yok:sinifsinif:tamam bu sefer çok üzülmedim alıştım artık ama hastalanamamak beni çıldırtcak acayip sinir yaptı.yüzüm sivilce doldu.akşamları kocişimi deli ediyorum adamcağız ne yapacağını şaşırdı benm sinirime:sm_confused:testin üstüne 2gün geçti hala yok aranızda bu konuda yardımcı olacak varmı hiç bukadar gecikmezdi.hsgden sonra böyle gecikme olurmu normalmi acaba?CADIARZU işin kötü yanı benm tüpler kapalıya buayda hsg çektiricektim.biran önce adet görmem lazım çünkü haftayada işe başlıcam.adet uzadıkça buayki hsgde uzuyor.hastalanınca gün almam gerek daha bnde tık yok. tamam hamiş değilim kesinlikle bundan eminim ama neolur dua edin tez zamanda adet oluyum:Saruboceq:şvarya adet olmak için bile bukadar valvarcamı bilmezdim:umursamaz:sonunda buda oldu bana valla halinize şükredin siz adetim gecikse diye bakıyosunuz bende bi olsam diye talihe bakolumunekankayizsmile

anladım canım melike ben 19 yaşındayımm 20 ye az kaldı:)) sincandayım benn
inşallahh canımmm samimi oluruss

ayy canım bi sürpriz olurda gelkir bebeğin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım önce çubuktsydık ama taşındıkk ordann
canım dr çok iyiydi özel değildii ama inanılmaz iyiydii
canım zübetdeye bi gidiyimm sorun olursaa senden detaylı bilgiyi alırım canımmm

memnun oldum melikecim.inşallah samimiyetimi arttırırım hepinizle çünkü topikteki arkadaşların çoğu ankarada sanırım.ahh canım bnm yaa keşke bebişim sürpriz yapsaydı.buayda tık yok.dahası bebişde yok adette.napcaksam bakalım rahim filmi çekincem buayda tabi önce kırmızıları görmem gerek dua edin bnm için neolur çıldırcam artık senağlama

canım çok sewindim:sm_cool:hiiçç merak etme eğer rabbim nasip ederse buay gebe kalman çok yüksek buayı çok ii değerlendir.yerimsenibenhadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum.

Yaaa.. kızlar yaa..:oklava:kafayı yicem artık bi akıl verin neolur.geçen ay rahim filmi çektirdimya buay adetim 4gün gecikti.Ben bu ay yumurtlamam olmamasına rağmen bi şüphe gittim kan testi yaptırdım.sonuç 2.0 yani yok:sinifsinif:tamam bu sefer çok üzülmedim alıştım artık ama hastalanamamak beni çıldırtcak acayip sinir yaptı.yüzüm sivilce doldu.akşamları kocişimi deli ediyorum adamcağız ne yapacağını şaşırdı benm sinirime:sm_confused:testin üstüne 2gün geçti hala yok aranızda bu konuda yardımcı olacak varmı hiç bukadar gecikmezdi.hsgden sonra böyle gecikme olurmu normalmi acaba?CADIARZU işin kötü yanı benm tüpler kapalıya buayda hsg çektiricektim.biran önce adet görmem lazım çünkü haftayada işe başlıcam.adet uzadıkça buayki hsgde uzuyor.hastalanınca gün almam gerek daha bnde tık yok. tamam hamiş değilim kesinlikle bundan eminim ama neolur dua edin tez zamanda adet oluyum:Saruboceq:şvarya adet olmak için bile bukadar valvarcamı bilmezdim:umursamaz:sonunda buda oldu bana valla halinize şükredin siz adetim gecikse diye bakıyosunuz bende bi olsam diye talihe bakolumunekankayizsmile

canım benim ya, inş. en kısa zamanda adet olursun ama bunun için sıkma canını çünkü hsg den sonra normal yani, eminim benimkide gecikecektir, okadar rahimle uğraştılar, ardından adetmiş gibi kanama da oldu, tüm bunlara bakarsak gecikmesi normal, sıkma sen canını, umarım en kısa zamanda olursun...

vereliniortak hoşbulduk canım, aynı düşüncede olmak güzel:) bed-nde hep etlik hastanesini tercih ederim, yaptıkları muane baştan sağma değil, her türlü tahili yapıyorlar, herkese tavsiye ederim, özele para harcamaktansa ssk nızdan faydalanın derim

canım benim ya, inş. en kısa zamanda adet olursun ama bunun için sıkma canını çünkü hsg den sonra normal yani, eminim benimkide gecikecektir, okadar rahimle uğraştılar, ardından adetmiş gibi kanama da oldu, tüm bunlara bakarsak gecikmesi normal, sıkma sen canını, umarım en kısa zamanda olursun...

saol canım yaa çok rahatlattın içimi inana.sya bnm canım birazda şuna sıkılıyor.haftaya işe giricem adetimde geç olursa bnm 5gün sürüyor ve geçen ay adetin8nci günü hsg çektirdim.büyük bi ihtimal buayda öyle olur.iide yeni işe gircem adamada ilk günden diyememki hastaneye gidicem diye napcam bilmiyorum.ne güzel diyordum hastane işimi hallederim ozamanda işe başlama tarihim geliodu ama herşey hesapladığım gibi olmadıfisfisfissanki tüplerim açık gibi bide yumurtlama olmamış onun üstünede sdet olamadım.ama sabretmem lazım rabbim sınıyor.sabır allahım inşallah enazından buay tüplerim açılırda laparoskopiye gerek kalmaz:Saruboceq:

anladım canım melike ben 19 yaşındayımm 20 ye az kaldı:)) sincandayım benn
inşallahh canımmm samimi oluruss

ayy canım bi sürpriz olurda gelkir bebeğin inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh

canım önce çubuktsydık ama taşındıkk ordann
canım dr çok iyiydi özel değildii ama inanılmaz iyiydii
canım zübetdeye bi gidiyimm sorun olursaa senden detaylı bilgiyi alırım canımmm

memnun oldum melikecim.inşallah samimiyetimi arttırırım hepinizle çünkü topikteki arkadaşların çoğu ankarada sanırım.ahh canım bnm yaa keşke bebişim sürpriz yapsaydı.buayda tık yok.dahası bebişde yok adette.napcaksam bakalım rahim filmi çekincem buayda tabi önce kırmızıları görmem gerek dua edin bnm için neolur çıldırcam artık senağlama

canım bende memnun oldumm
inşallahh canım her zaman dualarımdasınızz
daha benim adette olmadıı
zaten hesapladım pazartesi salı falan gelirr
bugün ağrı vardı geliyo dedim gelmedii
bakalım yarın gelecek mi?
canımm sürpris olsun bebişin gelsin inşallahh

sonucumu bugün aldım, allah şükür tüplerim açık, ilaç karın boşluğumada yayılmış, dr 6 aya kadar kendiliğinden hamile kalabileceğimi, kalamazsam tedaviye devam edileceğini söyledi.... umarım tedaviye artık gerek kalmaz, sende git tabi, etlik zübeyde hanımı herkese tavsiye ediyorum, inanınki korkulacak hiç bişey yok, merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim, yeterki korkmayın lütfen...

sağoll canım teşekkür ederimm
çok sevindim temiz olduğuna inşallahh gelir bebeişinizz
ilgilenmeleri falan iyi demişsin çok sevinddimm
inşallahh bizlerinde temis çıkar da en kısa zamanda gelir meleklerimiss

allahım kimsenin çabasını boşa çıkarmasın inşallah. sizlerden çok şeyler öğrendim.
ilaç kullanıyorum bitince en kısa zamanda bende başlayacağım bu koşuşturmaya.
allah herkesin gönlüne göre versin.

allahım kimsenin çabasını boşa çıkarmasın inşallah. sizlerden çok şeyler öğrendim.
ilaç kullanıyorum bitince en kısa zamanda bende başlayacağım bu koşuşturmaya.
allah herkesin gönlüne göre versin.

aminn canım inşalahhhhh
bende çok şey öğrendimm buralardaa

kızlar selammmm
nihayet hamileyimmmmm çok şükürrr
darısı hepinizin başına inşallah
doktoruma ve sizlere çok teşekkür ederim

tebrik ederim arkadaşım. ne güzel bir haber verdin. çok sevindim. hayırlısıyla allah kucağında görmeyide nasip etsin.
zaten kararımı vermiştim ama sende hamile olunca gittiğin tıp merkezine gitmeyi iyice kafama koydum.

nursacım verdiğin noyu aradım hsg aşılama falan ücretliymiş caanım sen yanlış anlamışsın galibaa
yani ssklılara ücretsiz değilmişş

tebrik ederim arkadaşım. ne güzel bir haber verdin. çok sevindim. hayırlısıyla allah kucağında görmeyide nasip etsin.
zaten kararımı vermiştim ama sende hamile olunca gittiğin tıp merkezine gitmeyi iyice kafama koydum.

canımm inşallahh sende kavuşursun bebeişine ama
nursanın dediği merkezz ücretliymiş canımm
aradımmm görüştümmm
neysee ben etlik zübeydeye gidicemm
başlıcak bizim dr randevuları
inşallahh hayırlı sonuçlar alırımm

saol canım yaa çok rahatlattın içimi inana.sya bnm canım birazda şuna sıkılıyor.haftaya işe giricem adetimde geç olursa bnm 5gün sürüyor ve geçen ay adetin8nci günü hsg çektirdim.büyük bi ihtimal buayda öyle olur.iide yeni işe gircem adamada ilk günden diyememki hastaneye gidicem diye napcam bilmiyorum.ne güzel diyordum hastane işimi hallederim ozamanda işe başlama tarihim geliodu ama herşey hesapladığım gibi olmadıfisfisfissanki tüplerim açık gibi bide yumurtlama olmamış onun üstünede sdet olamadım.ama sabretmem lazım rabbim sınıyor.sabır allahım inşallah enazından buay tüplerim açılırda laparoskopiye gerek kalmaz:Saruboceq:

karamsar olma sakın, inş. laparoskopiye gerek kalmaz cnm, ilk gün işe gitmeyip hastaneye gitmek sorun olacaksa senin için bence hsg yi gelecek aya ertele, ozaman rahat izin de alabilirsin cnm, her işte bir hayır vardır, belki hsg ye girmeden hamile kalırsın, bellimi olur dimi ama :))

canımm inşallahh sende kavuşursun bebeişine ama
nursanın dediği merkezz ücretliymiş canımm
aradımmm görüştümmm
neysee ben etlik zübeydeye gidicemm
başlıcak bizim dr randevuları
inşallahh hayırlı sonuçlar alırımm

inşallah canım. ben görüşmedim o tıp merkeziyle.
ücretli ise düşünürüm tabi.
sağlık güvencem olduktan sonra bende etlik zübeyde'yi tercih ederim.
evimede çok yakın.herhalde 15-20 gün sonra bende başlarım hastaneye gitmeye.
hayırlı haberler verirsin inşallah.

Back