• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Ankara’da hastane ve doktor ayrıca Doğum fiyatları ???

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PamukDeniz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
986
2.669
113
Merhaba kızlar Ankara’da özel hastane olarak nereyi önerirsiniz doktor olarak kimleri önerirsiniz ? Muayene ücretleriniz ne kadar ? Doğum paketi yaptırdınız mı ? Hangi hastane ve doktorunuzun İnstagram var mı incelemek isterim toplam Doğum için ne kadar ödeyeceksiniz yada ödediniz? Doktora sordugunuz herseye cevap aldınız mı ???

Selam canım, Memoriala gidiyorum sorduğum her soruya fazlasıyla cevap alıyorum, Doğum paketi almıştık ama hala devam ediyor mu bilmiyorum. İlk dört ay 1550, rutin gebelik testleri, 4 muayene 4 kontrol ve ikili test içinde, sonraki aylar yine 1550 4 muayene 4 kontrol ve şeker yüklemesi ve 4 nst dahil. Sezaryen istersen 5bin, normal Doğum 4 bindi sanırım. Toplam 7 ya da 8 e denk geliyor gibi, daha ayrıntılar var pakette ama malum hamilelikten pek aklımda tutamıyorum :KK45:

Merhaba kızlar Ankara’da özel hastane olarak nereyi önerirsiniz doktor olarak kimleri önerirsiniz ? Muayene ücretleriniz ne kadar ? Doğum paketi yaptırdınız mı ? Hangi hastane ve doktorunuzun İnstagram var mı incelemek isterim toplam Doğum için ne kadar ödeyeceksiniz yada ödediniz? Doktora sordugunuz herseye cevap aldınız mı ???
Merhaba benim ankara tandoğanda özel bir doktorum var kendisi çok tatlıdır ve aklıma takılan ne varsa rahatça sorabildiğim ve detaylı cevaplar alabildiğim birisidir :)istersen onun numarasını verebilirim ya da sitesini inceleyebilirsin.

Merhaba. Ben de doktor ve iyi bir hastane arıyorum. Şimdilik Hacettepede bir doçente gidiyorum.

Kiz kardesim icin bende bi arastirma yapiyorum bi kac kisi Esra çabuk cömert'i onerdi paketleri ve bilgileri de aldim ama siz başka arastirmalar yaptirdiysaniz beni de bilgilendirirmisiniz?

Selam canım, Memoriala gidiyorum sorduğum her soruya fazlasıyla cevap alıyorum, Doğum paketi almıştık ama hala devam ediyor mu bilmiyorum. İlk dört ay 1550, rutin gebelik testleri, 4 muayene 4 kontrol ve ikili test içinde, sonraki aylar yine 1550 4 muayene 4 kontrol ve şeker yüklemesi ve 4 nst dahil. Sezaryen istersen 5bin, normal Doğum 4 bindi sanırım. Toplam 7 ya da 8 e denk geliyor gibi, daha ayrıntılar var pakette ama malum hamilelikten pek aklımda tutamıyorum :KK45:
ben de memorial a gitmeyi planlıyorum.kime gidiyorsunuz?

ben de memorial a gitmeyi planlıyorum.kime gidiyorsunuz?
Behice başak Ovayurt Öndeş doktorumun ismi, son derece ilgili ve bilgilidir.7/24 ulaşabilirsiniz ve pek çok soruyu daha siz sormadan anlatır, rahatlatır. Memorial için Nesrin feneri daha çok tercih ediyorlar o biraz daha samimiyet gösteriyor gibi gözlemliyorum, hastaları bankoda karşılıyor koridora kadar uğurluyor falan ama bana saçma geliyor. Bizim doktor daha seviyeli ama candan geliyor bana, benim fikrim böyle kızlar. Ayrıca randevu saatine sadıktır, hiç bekletmez

Behice başak Ovayurt Öndeş doktorumun ismi, son derece ilgili ve bilgilidir.7/24 ulaşabilirsiniz ve pek çok soruyu daha siz sormadan anlatır, rahatlatır. Memorial için Nesrin feneri daha çok tercih ediyorlar o biraz daha samimiyet gösteriyor gibi gözlemliyorum, hastaları bankoda karşılıyor koridora kadar uğurluyor falan ama bana saçma geliyor. Bizim doktor daha seviyeli ama candan geliyor bana, benim fikrim böyle kızlar. Ayrıca randevu saatine sadıktır, hiç bekletmez
nesrin feneri ben de gördüm instagramdan takip ediyorum zaten ama ne bilim çok bir elektrik alamadım .doktorla iletişim istediğimiz zaman kurabilmemiz çok önemli bu süreçte.çok stresli de olmamalı doktor çok rahat da.bilmiyorum ben mi çok tikliyim acaba :KK53:

nesrin feneri ben de gördüm instagramdan takip ediyorum zaten ama ne bilim çok bir elektrik alamadım .doktorla iletişim istediğimiz zaman kurabilmemiz çok önemli bu süreçte.çok stresli de olmamalı doktor çok rahat da.bilmiyorum ben mi çok tikliyim acaba :KK53:
Yok bence haklısın, başak hocayı denemeni öneriyorum, benim bi kaybım oldu geçen yıl sonrası da sancılıydı stresten tam iyileşemedim kısa sürede ama her doktora gittiğimde rahatladım resmen yenilendim, sadece yeniden hamile kalmak için acele ettiğimde beklememi söyledi, ben de başka doktora gittim :KK45: hamile kalır kalmaz koştum yine kendisine hasretle sarıldım diyebilirim. Bizim ailede doktor çok ama kadın doğumcu yok, benim çok saçma sorularım olur mesela sagolsun sabırla sakin sakin anlatır her seferinde, için rahat eder yani bi dene derim

Kızlar Etimed Koru hastaneleri hakkında bilginiz varmi nasil kadın dogum uzmanları hastane falan

Merhaba canm.
Ben butun ozel hastaneleri arastirmis biri olarak once asla onermeyecegimden baslamak istiyorum. Lokman Hekim. Asla ve asla onermem. Devlet hastaneleri daha konforlu buradan.
Bize en uygun gelen orasydi ilk muayne icin oraya gttim suratima bile bakmadi dr. 2 saat sira bekledim randevulu olmama ragmen. Beklemek mesele degil hadi ama ilgi alaka sifir.

Daha oncedende tedavi oldugum biricik dr uma devam ediyorum ben Reyyan Özcan Temizkan.
Mukemmel bir insan. Seni anliyor ve saat kac olursa olsun her soruna donus yapiyor guler yuzlulugu kalitesi ve insana verdgi deger gunlerce ovebilirim. Zaten 1 kez gitsen anlar ve muhakkak devam etmek istersin.
Muayne ucreti 300 tl. Cukurambar hekim center da kendisi mutlaka arastr. Dogumuda anlasmali oldugu hastanelerde yaptryor. Bayindir koru medicana memorial acibadem koru gibi bir cok hastane ile anlasmasi var.
Ben dogum paketi yaptrmadm. Ayni hesaba geliyor zaten muayne ucret veryorm 300 tl ayda bir kez. O ay icinde 2 3 kez gidiyorm.
Dogumuda koruda dusunuyorm 5bin tl.

Toplamda 7.500 8.000 gibi bir ucret olacak tum tahlil muayne kontrol ve dogum.

Back