• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ankara’da hamile olanlar hangi doktora gidiyorsunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gizge

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
5
4
1
29
Merhaba arkadaşlar gebe kalmak istiyorum. Henüz doktora gitmedim sevecen sıcakkanlı mantıklı tane tane konuşan ilgilenen bir doktor arayışındayım. Malum özel hastane muayene ücretleri pahalı doktor doktor da gezmek istemiyorum.. sizin gittiğiniz doktorlar kimler önerilerinizi bekliyorum.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin...:KK200:

Canım iyi geceler . Ben devlete gitmiyorum ama giden kuzenim arkadaşım tanıdığım çok . Hepsi Zekai Tahir e gidiyor . Daha çok Doğum yapılıyor her türlü sorunla karşılaşıyor diyorlar ve daha tecrübeli olduklarını düşünüyorlarmış .

Ben de gebe kalmak istediğim zaman tedavi için Başkent e gitmiştim fiyatları çok uygun ve özel hastane gibi Harika bir yerdi . Binası da ayrı çok nezih serin ve sakin bir yer :)

Evet bende çok okudum forumda mantıklı da gelmiyor değil🤔 bakacağım bir şansımı deneyim teşekkür ederim cevap için yazankalem:KK200:

Ben de gebe kalmak istediğim zaman tedavi için Başkent e gitmiştim fiyatları çok uygun ve özel hastane gibi Harika bir yerdi . Binası da ayrı çok nezih serin ve sakin bir yer :)

Benim adet gecikmelerim oluyordu. 2 doktora gittim. Boşa gitmişim. Başkent hastanesinde Esra hanım çözdü. Çok sevecen cana yakın. Anne gibi. Çok memnun kalmıştım.

Teşekkür ederiim Aselkocak çok geçmiş olsun bu arada bakacağım Esra hocaya da :KK66:

Back