- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi KarincaKadin
-
SupersinizEymir'e gidebilirsiniz, eskiden otobüs yoktu ama şu an geçiyor sanırım. Baktım sizin için hatta, Ulus ve Kızılay'dan 112 no'lu EGO otobüsü götürüyormuş.
https://ego.gov.tr/tr/duyuru/5803/0...y-konya-yolu-eymir-hattimiz-hizmet-verecektir
Kurtulus parkiArkadaşlar avm olmasın dediler. Kapalı alan olmasın. Geniş söyle çimenlere yada bankli masalara oturalim diyorlar.
Söylediğiniz yerlere nasıl gideceğimi söyleyebilir mısınız?
Çok teşekkür ederim.
AltınköyArkadaşlar merhaba
Benim Ankara gardan gelecek kişileri araçsız yeşil bir alana götürmem gerekiyor. Yürüyüş metro otobüs olabilir. Taksi çok istemiyorum ekip biraz kalabalık.
Nerelere götürebilirim ve nasıl götürebilirim? Acil yardımcı olabilir misiniz lütfen?
HamamönüAyy ben de üniversiteye hazırlanırken gidecektim Ankara'ya, halamlarin yanında okuyacaktim gidemedim, bu sene ilk defa gideceğim. Bana da yaradı bu konu gezilecek yerler öğrendim:)
Gara yakın chopin parkı var güzel park çimli :) gara yürüyerek 10-15 dakika. Arkadaşların söyledikleri yerlere genelde 2 vasıta ile gidilir. Hatta eymir mogan ahlatlibel çok uzak vasıta yoksa yollarda sefil olursunuz. Metro da çok kullanışsiz dandik yerlere götürür. Belki Göksu parka metro gidiyordur onu tam bilmiyorum ama epey uzakArkadaşlar merhaba
Benim Ankara gardan gelecek kişileri araçsız yeşil bir alana götürmem gerekiyor. Yürüyüş metro otobüs olabilir. Taksi çok istemiyorum ekip biraz kalabalık.
Nerelere götürebilirim ve nasıl götürebilirim? Acil yardımcı olabilir misiniz lütfen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?