Ankara'da gezilecek yer...

KarincaKadin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
4.622
5.328
88
Arkadaşlar merhaba
Benim Ankara gardan gelecek kişileri araçsız yeşil bir alana götürmem gerekiyor. Yürüyüş metro otobüs olabilir. Taksi çok istemiyorum ekip biraz kalabalık.
Nerelere götürebilirim ve nasıl götürebilirim? Acil yardımcı olabilir misiniz lütfen?

Eymir e gardan taksisiz gitmeniz zor. Keşke nasıl gideceğinizi de yazsalardi. Bence Dikmen vadisine götürün. Oradan geçen minibüsler var diye biliyorum. Ya da Seymenlere

Arkadaşlar avm olmasın dediler. Kapalı alan olmasın. Geniş söyle çimenlere yada bankli masalara oturalim diyorlar.
Söylediğiniz yerlere nasıl gideceğimi söyleyebilir mısınız?
Çok teşekkür ederim.

Dikimevinde 50. Yıl parkı var oraya en yakın. Dikimevi metrodan inip yürüyebilirsiniz. Tunalıda seymenler parkı var kızılaydan otobüs gider

Dikmen vadisi.

Gardan dikmen otobüsleri geciyor vadidende geciyordur otobüs sanırım.

Ama mesela daha sessiz piknik yapılabilecek bir yer dersenizde; eymir.
Vadide sessiz ama binaların arasinda biraz daha sakin doga ile ic ice bir yer olan ; eymir.
Birde taksi düşünmüyorum demissiniz ancak kalabalik grupla daha uyguna gelebilir .
Dolmus taksi var onlardan isteyin kalabalığız deyip tek arabaya sigabilirsiniz cok kisi degilseniz.
Iyi eğlenceler; )

Herkese tek tek çok teşekkür ederim. Kızlar harikasınız her zaman ki gibi

Ayy ben de üniversiteye hazırlanırken gidecektim Ankara'ya, halamlarin yanında okuyacaktim gidemedim, bu sene ilk defa gideceğim. Bana da yaradı bu konu gezilecek yerler öğrendim:)

Arkadaşlar merhaba
Benim Ankara gardan gelecek kişileri araçsız yeşil bir alana götürmem gerekiyor. Yürüyüş metro otobüs olabilir. Taksi çok istemiyorum ekip biraz kalabalık.
Nerelere götürebilirim ve nasıl götürebilirim? Acil yardımcı olabilir misiniz lütfen?
Altınköy
Eymir Gölü
Ahlatlibel
Incek filan olabilir.. Ankara'da serin ve yeşillik alanlar sınırlı ve genelde merkezden uzak ne yazik ki..

Ayy ben de üniversiteye hazırlanırken gidecektim Ankara'ya, halamlarin yanında okuyacaktim gidemedim, bu sene ilk defa gideceğim. Bana da yaradı bu konu gezilecek yerler öğrendim:)
Hamamönü
Ulucanlar Cezaevi Müzesi
Altınköy
Papazın Bağı
Eymir Gölü
Ankara Kalesi (duzenlenen yerleri) en sevdigim yerler son donemde..

Dolmuş, otobüs gibi seçenekleriniz varsa tabii iş değişir. Dikmen’e dolmuş var gardan ama sayısı az olduğu için epey beklemeniz gerekebilir. Eymir epey uzak olur sanki. Hem kısa sürede ulaşacağınız hem de vasıta seçeneği daha fazla olan, Kurtuluş Parkı veya 50. Yıl Parkı olur. Karum’un ilerisindeki Seğmenler Parkı’nı da düşünebilirsiniz tabii. Kuğulu Park da olabilir. Vasıta seçeneği daha fazla buraların.

Arkadaşlar merhaba
Gara yakın chopin parkı var güzel park çimli :) gara yürüyerek 10-15 dakika. Arkadaşların söyledikleri yerlere genelde 2 vasıta ile gidilir. Hatta eymir mogan ahlatlibel çok uzak vasıta yoksa yollarda sefil olursunuz. Metro da çok kullanışsiz dandik yerlere götürür. Belki Göksu parka metro gidiyordur onu tam bilmiyorum ama epey uzak

Back
X