• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon ankarada gemini lazer yaptıran bayanlar

kujum

lilyum
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
1.932
107
363
arkadaşlar ankarada gemini lazer yaptıran bayan var mı araştırdığım kadarıyla 3 seansta bıtıyormuş tüyler kadın en fazla 5 seans dedi kılı besleyen damarı yok ediyormuş bı daha çıkma olasılıgı yok dıyorlar bu cihaz ankarada sadece bır yerde var. yorumlarınızı beklıyorum

arkadaşlar ben gugun gemını lazer yaptırdım yüz bölgeme ankarada bır yer sahibi çok güler yüzlü 3 seansta biter dedi en fazla 5 seans sürermiş :) çok mutlu oldum. ayrıca gemını marka lazeri anlatmaya gerek yok hakıkaten araştırmalarıma göre çok iyiy bi lazer

kılı besleyen damarları harap ediyormuş diger lazerler kılı yakıyormuş dıger yerden geri çıkıyor ilerde tüyler yenıden çıkabılır demesinin sebebı buymuş. ayva tüyleri ve beyaz tüyleri görebilen tek lazer. ben lazerimi buldum sonunda :) 18 seanstır başka yerlerde lazer ismı adı altında biliçsizce lazer yaptırdım hiç bi bilgim yokdu ne yazık kı insan madur olunca araştırmaya başlıyo ıpl lazer değil yoğunlaştırılmış ışık malesef bır nevı modern agda işlevını görüyo üstelık ince tüyleride kalınlaştırıyo alexsander ise yüze uygulanmıyo pakete ve kol altına uygulanıyo ınce tüyler halıne gelıncede işlem görmüyo nd yag gemını ise hiç acıtmıyo arkadaşlar benım ne bı güzellik salonum var nede bundan para kazanıyorum amacım ben yandım kımse yanmasın tüylerim çoğaldı param ve vaktım gitti. gemınıyle ilgili deneyımlerimi ilerleyen günlerdede yazar sizine bılgılendırırm sonuç çok uzak değil 3 seans sonra yazacagım

kılı besleyen damarları harap ediyormuş diger lazerler kılı yakıyormuş dıger yerden geri çıkıyor ilerde tüyler yenıden çıkabılır demesinin sebebı buymuş. ayva tüyleri ve beyaz tüyleri görebilen tek lazer. ben lazerimi buldum sonunda :) 18 seanstır başka yerlerde lazer ismı adı altında biliçsizce lazer yaptırdım hiç bi bilgim yokdu ne yazık kı insan madur olunca araştırmaya başlıyo ıpl lazer değil yoğunlaştırılmış ışık malesef bır nevı modern agda işlevını görüyo üstelık ince tüyleride kalınlaştırıyo alexsander ise yüze uygulanmıyo pakete ve kol altına uygulanıyo ınce tüyler halıne gelıncede işlem görmüyo nd yag gemını ise hiç acıtmıyo arkadaşlar benım ne bı güzellik salonum var nede bundan para kazanıyorum amacım ben yandım kımse yanmasın tüylerim çoğaldı param ve vaktım gitti. gemınıyle ilgili deneyımlerimi ilerleyen günlerdede yazar sizine bılgılendırırm sonuç çok uzak değil 3 seans sonra yazacagım

Umarım sonuç alırsınız. Merkez bu kadar iddialıysa ben de merak ettim doğrusu.CADIARZU Sonuç ne olursa olsun bana da özelden mesaj atarsanız çok sevinirim. Ben yıllardır bu işi yapıyorum hala hastalarıma o kadar iddialı konuşamıyorum doğrusu:uhm::kahve: . Eğer çok iyiyse ben de bir araştırırım bakalım.

çok emınler kendilerinden kullandıklaRI CıHAZ GEMıNı en fazla 5 seans dedi bayan kılı değil kılı besleyen dmarlarımı yok ediyormuş ne yüz bölgesini geçiren tek cihazmış. sizin gemını hakkında nbılginiz yok mu

çok emınler kendilerinden kullandıklaRI CİHAZ GEMİNİ en fazla 5 seans dedi bayan kılı değil kılı besleyen dmarlarımı yok ediyormuş ne yüz bölgesini geçiren tek cihazmış. sizin gemını hakkında nbılginiz yok mu

Piyasa da milyon tane cihaz var. Bir cihazın gerçekte etkiliolup olmadığı en az 2 senede belli olur. Gemini sanırım markası cihazın. Dalga boyu olarak da Sanırsam Nd Yag lazer.Doğrusu bu cihazı hiç kullanmadım hatta adını bile duymadım. Beni şaşırtan konu sadece bu kadar iddialı konuşmaları. Ben bu piyasada yaklaşık 10 senedir lazer yapıyorum. Tüyleri daha görür görmez ne sonuç vereceğini de bilmeme rağmen hiçbir hastama kesin 3,5,8 diyememişimdir. Çünkü herkesin kıl, cilt ,genetik yapısı ve bu tip işlemlere verdiği yanıt farklı oluyor. 10 yıldan sonra hala beni şaşırtan vakalar çıkabiliyor.Buna rağmen Temennim, umarım çok memnun kalırsınız opuyorumnanaktan

çok emınler kendilerinden kullandıklaRI CİHAZ GEMİNİ en fazla 5 seans dedi bayan kılı değil kılı besleyen dmarlarımı yok ediyormuş ne yüz bölgesini geçiren tek cihazmış. sizin gemını hakkında nbılginiz yok mu

Bu arada sormayı unuttum. Bunu söyleyen kişi doktordu değil mi?CADIARZU

güzellik uzmanı dedi estetısyen doktorda var orada güzellik kurslarıda var

selam kujum:ecrin_bebek:

en son durum hakkında bilgi verebilir misin..faydalı oldu mu gemini sendemirmirmirmir

bugun yaptıralı9 gün oldu ve yok iyi dökülme gözlemliyorum 15 inde de bilgi veririm

bende merak ettim uzun süredir yüz bölgesine gitmeme rağmen sonu kökü gelmedi..
alexsandır lazrle koltuk aldı ve bacak bölgem 3 seansta bitti yüze bir türlü son veremdikk..bunun sonucuna göre bende başlıyayaımm..

bugun yaptıralı9 gün oldu ve yok iyi dökülme gözlemliyorum 15 inde de bilgi veririm

cnm merkezin adını özelden msj atarmısın bende şu an araştırma aşamasındayım daha bir iki yerle telde görüştüm ama çok kararsızım birde bu gittiğin yerin fiyatları falan nasıl

bende oraya gittim ama 2 seans şimdi bıraktım ve alexe geçtim tamam biras daha acıtıo ama oradan ben fayda göremedim... ilk seansta baya dökülme oldu... 2.de hiç olmadı:((( öyle tüylü tüylüde gezemedim yaa... o aletin bi özelliğide hiiiç acı yok!!! ama etkilenmeyenlerde dökülmüo bi de o war yani tüylü tüylü gezionuz....

ben 5 seans gittim ve hiç bir faydasını göremedim.üstelik peşin para verdim.2 ,3 gün sonra tüyler çıkıyor ve tüylü tüylü dolaşıyorsunuz.marifet para alırken güler yüzlü olmak değil işi düzgün yapmak.

bişey dikkatimi çekti size sürekli kıl kökünü değil kılı besleyen damarı yakıoruz demişler ama vücutta en ufak bi damarın ne kadar önemli işlev gördüğünden haberiniz var mı sizin? eğer o damar yok olursa ileride size geri döner bu sorun haberiniz olsun

ben oraya tek 1 seans gittim ve hiç dökülme olmadı 1 tane bile :)

Back