Ankarada gelin başı

meraltemel

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
1
0
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 2010 temmuzda düğünüm var ankarada bildiğiniz güzel gelin başı ve makyaj yapan yer varmı tabi fiyatıda çok uçuk olmayacak

arkadaslar bende arıorum ank da gelın bası yardım edersenzzz cok sewınırım..cnm sen acmasaydn ben accaktım bole bi topik bi baktım sen acmıssın :KK70:

canım merhaba...ağustos ayın da kuzenimin düğünü olmuştu...eryaman da bi kuaför de yaptırdı kardeşleriyle gelin de dahil herkes bayılmıştıı bende tabi...taç gbi durdu valla hiçde bozulmadı hemde açıktı saçı sen nerdesin tam olarak bilmiyorum da...ilgilenirsen alırız adresini:hulya:

canım merhaba...ağustos ayın da kuzenimin düğünü olmuştu...eryaman da bi kuaför de yaptırdı kardeşleriyle gelin de dahil herkes bayılmıştıı bende tabi...taç gbi durdu valla hiçde bozulmadı hemde açıktı saçı sen nerdesin tam olarak bilmiyorum da...ilgilenirsen alırız adresini:hulya:

eryaman cok uzak bana ya ben kecıorendeyım..we o civarlarda bişi arıorum illada kecıoren deil ama o kadar da uzak olmasın..dier arkadas ilgilenır belkii

eryamanda neresiimişş yavvv orasıı ben eryamandayımm...:KK70:çok düüne nişana gidicem 2010 yazında bana sölee bakalım..bende size bir yer öneriimm gerçekten hem elleri çabuk hemde çok orjinal farklı saçlar yapıoalar sadece gelin deil yanındakilerde bi ayrı duruo benim kuzenim evlendi ağustosta mesa da red-white die bir kuaförr....ama nasıldır fiyatları bilmiourum açıkçası...:KK43:

canım ankamall de most var sacı makyajı harıka yapıyorlar amaa bıraz fıyat ucuk makyaj ve sacı 300 cıvarı ıstıyorlar

bende kuzenımın düğünü için ankamall moss a gitmiştim gercekten harıkalar. 2010 yazında benmde düğünüm var ben yine moss olsun istiyorum ama görümcelerimde keçiörende başkent kuaför varmış oraya gidelim istiyorlar. bi bina katında karsılıklı ıkı dire seklınde orası. bi daire makyaj diğer daire saç için tutulmuş. bircan dıe bı kadın makyajı yapan gercekten süper yapıo. özel boyalarla sulandırarak fln uyguluyo. saç için de basarılılar aslında. hem de yakın düşünebilirsin belki.

bende kuzenımın düğünü için ankamall moss a gitmiştim gercekten harıkalar. 2010 yazında benmde düğünüm var ben yine moss olsun istiyorum ama görümcelerimde keçiörende başkent kuaför varmış oraya gidelim istiyorlar. bi bina katında karsılıklı ıkı dire seklınde orası. bi daire makyaj diğer daire saç için tutulmuş. bircan dıe bı kadın makyajı yapan gercekten süper yapıo. özel boyalarla sulandırarak fln uyguluyo. saç için de basarılılar aslında. hem de yakın düşünebilirsin belki.

bu ankamall da moss nerde hiç dıkkatımı cekmedi..baskent kuafor de seydeki mi kalabada sanırım ole hatrlıorum eger baska yoksa tabi

ankamll de girişin altındakı katta. bende ilk gittiğimde zor bulmustum öyle ihtişamlı bi girişi yok belkı ondandır ama harıkalr yaratıyorlar. keçiörendeki de kızlarpınarı caddesinde.

ben nişanımda gittim. kuzenım de kendı dugununde gelınbasını oraya yaptırmıstı. topuz yaptırmıstı taçlı fln o da cok hoş olmustu. resım ekleyemıyorum eklesem kendı sacımı gösterırdım sana. ne de olsa sen de keçiörendesin bi gün öylesine bi gidip bakabilirsin de

makyaj içinde boyner güzel arkadaslar 1 ürün alana makyaj bedava yapıyorlar

arkadaşlar moss gerçekten çok güzel ama gelinbaşını makyaj dahil 600'e yapıyolar kafam karıştı haziranda düğünüm var ama kuaför bulamadım bende :KK43: mossu çok istiyorum ama okadar masraf varken bide oraya okadar para vermek? offfffff offffff

ufff moss çok pahalıymış yaw, o kadar para ben de veremem... kızlar çankayada dikmen taraflarında bildiğiniz bir yer var mı ya da daha merkezi kızılayda iyi makyaj ve gelin başı yapan yerler... ben de nisanda evleniyorum ve henüz hiç bir fikrim yok...

çok uçmuşlar bütün marka kuaförlerin fiyatları böyle saç mı yapıyolar kuş mu konduruyolar valla anlamadım bende :)))

X