- 10 Aralık 2009
- 1
- 0
- Konu Sahibi meraltemel
Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var 2010 temmuzda düğünüm var ankarada bildiğiniz güzel gelin başı ve makyaj yapan yer varmı tabi fiyatıda çok uçuk olmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım merhaba...ağustos ayın da kuzenimin düğünü olmuştu...eryaman da bi kuaför de yaptırdı kardeşleriyle gelin de dahil herkes bayılmıştıı bende tabi...taç gbi durdu valla hiçde bozulmadı hemde açıktı saçı sen nerdesin tam olarak bilmiyorum da...ilgilenirsen alırız adresini:hulya:
bende kuzenımın düğünü için ankamall moss a gitmiştim gercekten harıkalar. 2010 yazında benmde düğünüm var ben yine moss olsun istiyorum ama görümcelerimde keçiörende başkent kuaför varmış oraya gidelim istiyorlar. bi bina katında karsılıklı ıkı dire seklınde orası. bi daire makyaj diğer daire saç için tutulmuş. bircan dıe bı kadın makyajı yapan gercekten süper yapıo. özel boyalarla sulandırarak fln uyguluyo. saç için de basarılılar aslında. hem de yakın düşünebilirsin belki.
ewet yakın bana orası orada bi işim oldugu zaman gidp bakıcam mutlaka saol cnm