kızlar eğer elvankent tarafına gidebilecek o civarda oturan varsa. tk-1 çarşısında SHE'S Kuaför var.sahibi mustafa harika bir kuaför.daha önce lüks yerlerde falan çalışmış baya bir.benim kabusum olmuştu gelin ve kına başı.kuzenimin önerisi ile gittim ve ikisinide harika yaptı başının etini okadar yediğim halde.düğünden önce 30 kere aramıştım adamı sürekli bir şeyler sormak için.sonrasında da kesim boya yada özel günlerde çok gittim hepsinde de 10 numaraydı.tavsiye ederim.
düğün telaşı saç baş derdim bitti artık:)))
bende cebecide başak kuaförde yaptırdım saçımı ve makyajımı... harika yaptılar ellerine sağlık... herkes taş bebek gibi olduğumu söyledi... isteyen olursa adresini cewaplarım:))))
bende geçen sene oraya bakmıştım hem evimize yakın die hemde adı duyulmuş bi yer die... ama sonradan başak kuaföre gittim çokta memnun kaldım bi gidip görüş istersen...
benimde nisan sacımı magic touch yapmıstı forumlarda cok tavsıye vardı gittim ole her kuaforü begenmemde cok zor bir insanim ama cok memnun kaldım temuzdada dugunum olacak ankarada tanıdıgınız bır kuafor yoksa gercekten gitmelisiniz cokk basarılılar hatta muhtesemdiler hersey gonlunuzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?