• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ankara'da gelin başı

kızlar eğer elvankent tarafına gidebilecek o civarda oturan varsa. tk-1 çarşısında SHE'S Kuaför var.sahibi mustafa harika bir kuaför.daha önce lüks yerlerde falan çalışmış baya bir.benim kabusum olmuştu gelin ve kına başı.kuzenimin önerisi ile gittim ve ikisinide harika yaptı başının etini okadar yediğim halde. :1: düğünden önce 30 kere aramıştım adamı sürekli bir şeyler sormak için.sonrasında da kesim boya yada özel günlerde çok gittim hepsinde de 10 numaraydı.tavsiye ederim.

Son düzenleme:
kızlar eğer elvankent tarafına gidebilecek o civarda oturan varsa. tk-1 çarşısında SHE'S Kuaför var.sahibi mustafa harika bir kuaför.daha önce lüks yerlerde falan çalışmış baya bir.benim kabusum olmuştu gelin ve kına başı.kuzenimin önerisi ile gittim ve ikisinide harika yaptı başının etini okadar yediğim halde. :1: düğünden önce 30 kere aramıştım adamı sürekli bir şeyler sormak için.sonrasında da kesim boya yada özel günlerde çok gittim hepsinde de 10 numaraydı.tavsiye ederim.

Tesekkür ederim öneriniz icin. Aslında elvankent bana inanılmaz uzak ama yine de yazıcam bir köseye nolur nolmaz. Ciddi anlamda bu is benim de sıkıntım oldu. Yakında nisanım olucak, yazın da dügünüm. Dolayısıyla ilk bir nisanda deneyip, memnun kaldıgım yerde yaptırmak istiyorum dügün sacımı da. Zaten cok uzun saclarım var, nisanla dügün arasında kestiricem normal bir boya, cünkü cok uzun saca toplu modeller yapması kuaför acısından da zor oluyor ve agırlıgı insanı mahvediyor. Kesim icin de aynı kuaföre gitmek istiyorum. Yani kuaförle cok isim var ama kuaför yok :)

Nişanım için bir çok yere gittim.Gittiğim hiç bir yer kafama yatmadı. Hep klasik modeller ve enerji uyuşmazlığı.. Dolaşırken Kızılay'da And çarşına girdim. İlk giriş katında '' Neriman porselen makyaj ve turban tasarımı '' diye bir yer vardı. Uğradığım son yer olmuş oldu. :21:

Çok enerjik, zarif ve işinin tam ehli bir hanım.. Neriman hanım'a kendimi emanet ettim VE SONUC MUKEMMEL. Hem makyaj hem baş çok güzel oldu.. Nişanımda ki herkesin adres sormasından sonuç ortadaydı. Kendimi özel ve mutlu hissettim. :71::71:

Ankara'da bu konunun sıkıntısını bildiğim için ( kendim çok aradım , ve özel günümün berbat olmasını istemiyordum ) paylaşmak istedim gönül rahatlığıyla.

Kesinlikle tavsiye ederim.. Kimse olumsuz sonuç almayacaktır , ınsaallah garanti ediyorum..

Telefonla ulaşmak isteyenler bana özelden ulaşabilir. :66:

Cok tesekkürler cevabınız ve yol gosterdiginiz icin. Kesinlikle gidip deneyecegim bahsettiginiz yeri. Umarım ben de memnun kalırım ve artık bu sacımı nerede yaptırsam makyajım nerede olsa sıkıntılarıma bir son vermis olurum, cünkü bunlar cidden sıkıntı oluyor bir noktadan sonra. Cok tesekkürler.

benim ailem ankarada oturduğu için nişanım ankarada yapıldı demetevler yenimahalle civarında iyi bir kuaför ararken bana demet mtro çıkışındaki kuaför erkanı önerdiler kendisi uzun yıllardır ordaydı hep görüyordum kerasteseninde ürünlerini kullandığındna iyi bir yer olduğunu düşündüm fakat sonuç faciaydı randevuyla gittiğim halde çok bekletildim makyajımı yapacak olan bayan uzun yıllar trt de makyözlük yaptığını söylediği halde berbat bir makyaj uyguladı bana ama kendim el atınca şahane bişey çıktı ortaya hatta makyaj odasındna çıktığımı görenlerde makyaj yaptırmak istediler ama herkes hüsrana uğradı çünkü kimse makyajımı benim yaptığımı bilmiyordu esas şoku ise çıkışta ücret öderken yaşadık. şimdi yine aldı beni bir telaş temmuzda düğünüm olacak ve kına gecem yine ankarada yapılacak aynı yere gitmek istemiyorum lütfen bana demetevler yenimahalle civarında iyi bir saç ve makyaj uzmanı önerin arkadaşlar en güzel günümü hayal kıırklığıyla geçirmek istemiyorum

MELİH kuaför / sincan%100 başarı ;)

Ama ben düğünmde burda yaptırabiecek miyim bilmiyorum, düğün salonun anlaşmalı olduğu yer varmış yine sincanda SELENA kuaför.Hiç bilmiyorum nası bi yer bilen varsa yardım lütfennnn eylülde düğünm :/

benimde nisan sacımı magic touch yapmıstı forumlarda cok tavsıye vardı gittim ole her kuaforü begenmemde cok zor bir insanim ama cok memnun kaldım temuzdada dugunum olacak ankarada tanıdıgınız bır kuafor yoksa gercekten gitmelisiniz cokk basarılılar hatta muhtesemdiler hersey gonlunuzce olsun:64:

düğün telaşı saç baş derdim bitti artık:)))

bende cebecide başak kuaförde yaptırdım saçımı ve makyajımı... harika yaptılar ellerine sağlık... herkes taş bebek gibi olduğumu söyledi... isteyen olursa adresini cewaplarım:))))

fotoğraf ekleyebilir misin??? fiyatlar nasıl??? adresi??

bende geçen sene oraya bakmıştım hem evimize yakın die hemde adı duyulmuş bi yer die... ama sonradan başak kuaföre gittim çokta memnun kaldım bi gidip görüş istersen...

başak kuaför anladığım kadarıyla cebeci evren sokakta, yunus marketin cok yakını???

benimde nisan sacımı magic touch yapmıstı forumlarda cok tavsıye vardı gittim ole her kuaforü begenmemde cok zor bir insanim ama cok memnun kaldım temuzdada dugunum olacak ankarada tanıdıgınız bır kuafor yoksa gercekten gitmelisiniz cokk basarılılar hatta muhtesemdiler hersey gonlunuzce olsun:64:

adres??? hangi semtte???

kızlar merhaba forumunuzu yeni üye oldum. Ankara ümitköyde Adem&Adem Kuaför diye bir yer var. Gelin Saçım için orayı önerdiler. siz ne dersiniz? daha önce giden var mı? Biraz pahalı fakat çok kalite diyolar sizin yorumlarınız nelerdir?

Back