Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geçen sene oraya bakmıştım hem evimize yakın die hemde adı duyulmuş bi yer die... ama sonradan başak kuaföre gittim çokta memnun kaldım bi gidip görüş istersen...banada ankarada gelin saçı ve makyajı için öneri lazım red&white kuaför maltepe parktaki gelinsaçı 350 makyajı 130 sitesinde görmüştüm daha uygun fiyata arıorumm yardımcı olun lüffenn![]()
Kesinlikle keçiörende namık&tamer kuaför.. benim düğünüm ankarada olsaydı kesinlikle orada yaptıracaktım. benim düğünüm balıkesirde bende orada arıyorum((
canım nerde o tam olarakk
keçiören gazinoda.. özellikle namık beyi iste mükemmel gelin başı yapar. hiç şüphen olmasın. gazinoda kime sorsan gösterir zaten. ama çok yoğunlar çok önceden randevu alman lazım..
:çok üzgünüm:yaaa peki kimse niye bana yardım etmedi batıkent etimesgut taraflarında tavsiye edebileceginiz kuaför yok mu:çok üzgünüm:
bende geçen sene oraya bakmıştım hem evimize yakın die hemde adı duyulmuş bi yer die... ama sonradan başak kuaföre gittim çokta memnun kaldım bi gidip görüş istersen...
üzgünüm canm oralar bana uzak oldugu içn bilmiorum bi kac yerde okudum kuafor aradıgını kmse bişi yazmayınca ben bari yazıyım dedm en azından bilmedigimi :1hug:
bende geçen sene oraya bakmıştım hem evimize yakın die hemde adı duyulmuş bi yer die... ama sonradan başak kuaföre gittim çokta memnun kaldım bi gidip görüş istersen...
arkadasım ben aradım kuafor abdullah sac+makyaj+manıkur+agda 350 dedı ama ben kecıorende namık&tamer kuaföre yaptırmaya karar verdım bayagı ovuyorlar cunku hemde pahalıda degıl makyaj+gelınbası 150 mılyon ayrıca arkadaslar kuaförunuzu secerken yanınızda gelen kısılerdende fazla para alıyorlarmı onuda sorun atıyorum bazıları 5 mılyonluk fone 10 mılyon alıyorlar gelının yanında gelenlere