Gelinbaşı ve Gelin Tacı Ankara'da gelin başı

banada ankarada gelin saçı ve makyajı için öneri lazım red&white kuaför maltepe parktaki gelinsaçı 350 makyajı 130 sitesinde görmüştüm daha uygun fiyata arıorumm yardımcı olun lüffenn

banada ankarada gelin saçı ve makyajı için öneri lazım red&white kuaför maltepe parktaki gelinsaçı 350 makyajı 130 sitesinde görmüştüm daha uygun fiyata arıorumm yardımcı olun lüffenn
bende geçen sene oraya bakmıştım hem evimize yakın die hemde adı duyulmuş bi yer die... ama sonradan başak kuaföre gittim çokta memnun kaldım bi gidip görüş istersen...

Kesinlikle keçiörende namık&tamer kuaför.. benim düğünüm ankarada olsaydı kesinlikle orada yaptıracaktım. benim düğünüm balıkesirde bende orada arıyorum ((

selam kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. dikmen civarlarında beğendiğiniz iyi gelinbaşı ve porselen makyaj yapan bir kuaför var mı?

keçiören gazinoda.. özellikle namık beyi iste mükemmel gelin başı yapar. hiç şüphen olmasın. gazinoda kime sorsan gösterir zaten. ama çok yoğunlar çok önceden randevu alman lazım..

hımm bende oraya cok yakınım hiç dikkatimi cekmemişti gerci isimden filan bi aşinalık war ama tam hatrlayamadım saollll cnmm

Off çok telaşlandım şimdi şöyle güzel bir saç ve porselen makyaj yapabileceğim bi kuaför arıyorum bende. Yardım lütfen

:çok üzgünüm:yaaa peki kimse niye bana yardım etmedi batıkent etimesgut taraflarında tavsiye edebileceginiz kuaför yok mu:çok üzgünüm:

:çok üzgünüm:yaaa peki kimse niye bana yardım etmedi batıkent etimesgut taraflarında tavsiye edebileceginiz kuaför yok mu:çok üzgünüm:

üzgünüm canm oralar bana uzak oldugu içn bilmiorum bi kac yerde okudum kuafor aradıgını kmse bişi yazmayınca ben bari yazıyım dedm en azından bilmedigimi :1hug:

bende geçen sene oraya bakmıştım hem evimize yakın die hemde adı duyulmuş bi yer die... ama sonradan başak kuaföre gittim çokta memnun kaldım bi gidip görüş istersen...

başak kuaför banada cok yakın yaza düğünüm var bende oraya gıtmeyı dusnuyorum fıyatları nasıldı acaba

cnm başak kuaför içn soru sorucaktım porselen makyajmı yapıyo ve nerde tam olarak biraz anlatsan:)artı ne kadara biliyomusun??

mrb kızlar benımde Temmuzda dugunum var Allah nasip ederse sızın gıbı bende araştırma yapıyorum tabı gıdıp goremedıgım ıcın facebooktan gırıyorum bazı yerlere bakıyorum su ana kadar ankarada baktıgım ve guzel saç yapan ıkı yer buldum yazıyım buraya sızde bakın faceden bırı ecrin bayan kuaförü biride kuaför abdullah diye bir yer arayıp fiyat sorucam bakalım

merhaba, benim de temmuz da düğünüm var şimdiden ayarlamak istiyorum
başak kuaforun fiyatları konusun da bilgi verirmisiniz arkadaslar.
GALYANA fiyatları alınca yazarmısın

arkadasım ben aradım kuafor abdullah sac+makyaj+manıkur+agda 350 dedı ama ben kecıorende namık&tamer kuaföre yaptırmaya karar verdım bayagı ovuyorlar cunku hemde pahalıda degıl makyaj+gelınbası 150 mılyon ayrıca arkadaslar kuaförunuzu secerken yanınızda gelen kısılerdende fazla para alıyorlarmı onuda sorun atıyorum bazıları 5 mılyonluk fone 10 mılyon alıyorlar gelının yanında gelenlere

ben Sincandakı Selena kuaförü araştırdım herkes gitme dedı nehir kuaförle görüşmeyi düşünüyorum..

ya ben sordum ama 150 deilki 300 tl dediler emın mısın ki sen 150 olduguna

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar. Sanırım artık buraya zamanında nerede saç makyaj yaptıralım yazan herkes evlendi, mutluluklar diliyorum :) Ben de bu yaz evlenecegim ve buraya yazmıs ve sonunda bilmiyorum nerede karar kılmıs nerede yaptırmıs arkadaslar yorumlarını yazarlarsa cok iyi olur, benim durumumdakilere ve bana yol gosterir. Lutfen bildiginiz iyi kuafor ve makyaj yapan yer varsa Ankara'da yazar mısınız? Sincan Eryaman tarafına gidemem ama onun dısında Kecioren olsun, Cankaya olsun farketmez hepsine gidebilirim. Yardım ederseniz cok sevinirim, daha once bu sıkıntıları cekmis olanlar su an ne hissettigimi eminim cok iyi anlıyorlardır. Simdiden tesekkurler.

Hic mi burada konusup dugunu de olduktan sonra yorum yapacak arkadas yok mu ? Siz de biliyorsunuz bu sıkıntıları arkadaslar, lütfen memnun kaldıgınız duygugunuz yerler varsa bir sey önerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…