• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada evlerine temizliğe yardımcı araynlar okusunlar lütfen

0606gizem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
132
2
0
Ankara
merhaba ben ankarada temizlik işine gidyorum elim cabuktur, işimi temiz yaparım 2 günüm dolu haftanın geri kalan günlerimi doldurmak istiyorum ilgilenenlerden cvp bekliyorum,işini -temiz yapan elemana ihtiyacınız varsa bana cvp yasarsanız burdan yada özelden sevinirim

merhaba ben ankarada temizlik işine gidyorum elim cabuktur, işimi temiz yaparım 2 günüm dolu haftanın geri kalan günlerimi doldurmak istiyorum ilgilenenlerden cvp bekliyorum,işini -temiz yapan elemana ihtiyacınız varsa bana cvp yasarsanız burdan yada özelden sevinirim[/ baynlarrrrrrrrrr hala iş armaktayımmmmmmmmm günceldir güvenilr yardımcı aryanlar boş günlerimi doldrumak istiyorum yardmcı olun

merhaba ben ankarada temizlik işine gidyorum elim cabuktur, işimi temiz yaparım 2 günüm dolu haftanın geri kalan günlerimi doldurmak istiyorum ilgilenenlerden cvp bekliyorum,işini -temiz yapan elemana ihtiyacınız varsa bana cvp yasarsanız burdan yada özelden sevinirim

merhab 0606gizem ben sana ulşamadım telini ban özelden atarmısın bu hftada musayitmisin aryamdın seni özel mesaj atamıyorum telini silinmiş görüşelim senle

Back