Ankarada en iyi tup bebek merkezi hangisi

Nimet yardim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2019
527
300
33
30
Tup bebek tedavisine baslicam hanımlar ankarada en iyi merkez hangisi acaba anatoliyayi düşünüyorum ama daha önce bahcecide karar kilmistim olumsuz şeyler duyunca vazgeçtim

Genelde başkentten herkes memnun diye biliyorum. Bende oraya gidiyorum muayenelere. Tüp bebek degil ama benim.
Ben bir tane olumsuz yorum okumadim bahçeci ile ilgili. Ve cok fazla sonuç alan var. Bi sonraki tedavim icin dusunuyorum. Hem dr lar iyi hemde labaratuari cok iyi hemde olumlu sonuc alan çok fazla sayida..

Başkent universitesi hastanesi hulusi bulent zeyneloglunu bi araştir bence. Birde gürgan klinik
Gurgana ben gittim konuştum muayene de oldum diğer doktor dan çok farklı şeyler söyledi ne derece dgru bilemem rahim filmimde yapışıklık gördüğünü laparoskopi olmamı söyledi engel bı durum falan filan dedi 14 bindi kendi bünyelerinde bı sürü ilaç yazdı 1500 TL yi bırakıp geldik o an söylediklerinin etkisi ile aldık ve şehir hast.de böyle bişey görülse aşılama yapılmaz di dedi ilaçları bırakıp nolcaksa olsun deyip 2.asilamayi yaptırdım perşembe kan vercem

Hadi hayirlisi ins. Pozitif sonuc alirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…