Ankara'da en iyi gastrolog ?

Maria_Puder

iç güveysinden hallice
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
555
144
53
merhabalar,
1,5 yıldır midemden çekiyorum. geçen yaz yemeklerden sonra bulantı ,sürekli açlık hissi ve iç ezilmesi şikayetleriyle endoskopi oldum. doktor yemek borusunda yara var dedi. ilaç kullanmaya başladım. 1-2 ay süren rahatlıktan sonra şikayetlerim tekrarlamaya başladı.
mart ayında 2. kez endoskopi oldum. bu kez doktor reflü dedi ama bende hiç reflü şikayeti yok. tekrar ilaç kullanmaya başladım ama hiç faydası yok. hayat kalitem çok düşük.

ankarada alanında çok başarılı bir gastroloji uzmanı arıyorum. devlet-özel hiç farketmez. Biri beni bu hahstalıktan kurtarsın artık. ömrümün sonuna dek bununla baş edemem

benimde midem çok ağrıyor.bende senin gibi ii bi doktor arıyorum.bende gastrit filan vardı daha önce 2 kez endoskobi oldum.2yıldır yoktu şimdi yeniden çıktı ağrılarım.medicana ülkü sarıtaş diye bi prof vardı gitmiş.devlet hastaneside istemiyorum endoskobi olursa orda uyutmadan yaparlar dayanamam.

ben ilk endoskopiyi devlette oldum bayılttılar. ama her hastane bunu kabul etmiyor sanırım. buradan biri ankara yüksek ihtisas hastanesini önermiş başka bir başlıkta. araştırdım yorumlar olumlu genelde.
başka alternatif bulamazsam oraya gidicem.

hacettepe filan da iyi diolar ama bayıltılma benim için önemli yoksa yaptıramam sanırım siz memnun kalırsanız bende yüksek ihtisası denerim haberinizi bekliyorum...

benim endoskopi 1-2 ayı bulabilir. Siz yine de araştırın bi yandan

ben internette bir site keşfetim ............... diye
orda hastaların yorumları da yazıyor doktorla ilgili
buarada söylediğiniz hastanelerde direk doçent yada prof.a ulaşmanız zor olur gibi geliyor
malum önce asistanlar yada uzmanlar bakıyor, gerek görürse hocaya ulaşıyorsunuz, özele gitmenizi tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…