• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada dudak dolgusu

Ankara için 29 mayıs hastanesinden Mustafa beyi arayın derim yüz ile ilgili her türlü dolgu gençleştirme ve diğer konularda bilgi alabilirsiniz. Bir arkadaşım yanak dolgusu için kendisine gidiyor çok pahalı olmadığı gibi güvenilir bir doktormuş. Hava hastanesinden geçmiş buraya mesela tüm yüz germe ve gençleştirme işlemi içn 5000 lira istemiş arkadaşımdan bununla beraber yine bir başka arkadaşımın yaptırdığı yanak dolgusu için seans başına 200-250 arası fiyatları tabi kaç seans süreceğini hastanın durumu belirler ama 6 seanstan fazla gitmedi beni arkadaşım mesela....ilgilenenlere duyurulur.

Kizlar ben ilk kez 2014 mayis basinda yaptirdim tunalida hakan erbil e. Alt dudak hosuma gitti ama ust dudak hemen sondu ve tam sekli istedigim gibi olmadi.ust dudagim ince bayagi..sonra Ali ŞAHAN a yaprirdim future akademide.simdi Helena guzellik te kendisi. Genc bi dr. Gatali... cok cok memnun kaldim.ayrica burun kenari cizgilerimide doldurdu.cok da sempatik birisi rahatlatiyo insani kasmiyo.tavsiye ederim. Bir arkadadim da nebil beyi cok ovdu..

kızlar kimse bir şey söylememiş ama ankarada yaptıran var mı? tavsiye edebileceğiniz dudak dolgusu için?
Merhaba ben doktor Mehmet Akgün'e çene dolgusu yaptırdım. Şu anki değişimden oldukça memnunum. Ankara da yaşıyorsanız eğer randevu alıp muayene olmanızı öneririm. Muayene için her hangi bir ücret talep etmiyor. Mehmet bey hem sizin isteklerinizi göz önünde bulunduracak hem de ihtiyaçlarınız doğrultusunda adım atacaktır.

kızlar kimse bir şey söylememiş ama ankarada yaptıran var mı? tavsiye edebileceğiniz dudak dolgusu için?
Ayrıca Mehmet Akgün'nün dolgu işlemi yapmış olduğu örnekler doğrultusunda da fikir edinebilirsiniz. eminim isteğiniz doğrultusunda yönlendirecek olacaktır.

kızlae temız we ucuz bır yer bılıyormusunuz ankarada dudak dolgusu kolejenı ıcın acaba..fıyat ıle bırlıkte yazarsanız sewınırım:eek:a.s.
merhaba ben daha öncede burda belirtmiştim lazerede gittiğim yerde kadın doktorda var dudaklarıma dolgu yaptırdım biraz pimpirikli olduğum için doktor hanım benimle çok ilgilendi sonuç çok güzel oldu özellikle makyaj yapınca ruj sürünce çok dolgun duruyo.Fatma yıldız ın kliniği özel ankara life polikliniği tavsiye ederim.

Slm arkadaslar ben de dudak dolgusunu Kubilay Ozdile yaptirdim gercekten istediginiz gibi yapiyor ben dogal dursun istemistim hatta bir arkadasim daha yaptirdi. Gercekten tavsiye ederim kizlar

Back