- Konu Sahibi gamze_esra
-
kızlae temız we ucuz bır yer bılıyormusunuz ankarada dudak dolgusu
kolejenı ıcın acaba..fıyat ıle bırlıkte yazarsanız sewınırıma.s.
Bende dudak dolgusu araştırıyordum.şimdi yeni bir dolgu gelmiş Türkiye ye kalıcı dolgu perma lip diyorlar çok doğal duruyormuş ömür boyu kalıyormuş istemezssen yapan dr a çıkarttırıyormuşsun ilk yapan istanbulda erenköyde bir dr muş arkadaşım tam yerini öğrenecek bana bildirecek öğrenirsem açıklarım sizede yapan dr çok önemliymiş.
kızlar kimse bir şey söylememiş ama ankarada yaptıran var mı? tavsiye edebileceğiniz dudak dolgusu için?
canım ben dudak dolgusunu meme ve lipo ameliyatında yağlarımdan yaptırmıştım..ama kendime dolguyu cok yakıştırmadım sevmedim herkez cok begendi ben sevmedim ve inmesi için hergün masaj yaptım sen kolajenmi yoksa yağ dokusumu istiyosun ben ankarada oldum ve zühtü beye yaptırmıştım..başka arkadaşlarımda yaptırdı ben onlarda begendim ama kendimde hoşuma gitmedi
Operasyonal ilgili biraz bilgi verebilir misin? Kolajen önür boyu kalıcılık mı sağlıyor. Fiyatla ilgide bilgi verirseniz çok mutlu olurum
hımm anladım teşekkür ederimcanım kolejen belli bi zaman kalıyor kalıcı değil doku yani kendi yağında %30 %40 kalıcı oluyor.bide kişiden kişiyede değişiyor bu ,bi kere yaptırmakla yağ dokusu kalıcı olmuyor sürekli eridikce yenileyeceksin ki belli bi kısmı tutsun diye tek dudak için fiyat söyleyemem ben hepsine toptan fiyat almıştım ama yağ doku enjeksiyonu yüze 2.000 cıvarında olduğunu biliyorum tek dudakta değişiyodur belki sormak lazım.
size 1. sevıe fotograf yukluorum bana öle dendi burda en fazla 2cc dolgu var dıe tahmın edıorum yıne nebıl bey Eki Görüntüle 318387 Eki Görüntüle 318386
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?