Kalıcı Makyaj Uygulamaları Ankara'da dövme sildirme :/

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

Gmzhkn06

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
162
26
18
33
kızlar
Bi tane dövmem var çok seviyorum Aslında 7 8 yıldır benimle hiç solma filan da olmadı ama sildirmek istiyorum çünkü çok sevimli bişey yaptırdığımda daha liseden yeni mezundum artık ciddi ortamlara giriyorum kaldırmıyo açıkçası ankarada bu işi pürüzsüz yapan bi yer var mıdır ??? Bi Özdemir güzellik var tunalıda orayla ilgili bilgisi olan var mı mesela ?

Benim lazer epilasyon icin gittigim poliklinik var. Oraya sildirmek icin gelenleri gordum. Doktorda prof dr osman kose dermatalogtur kendisi.

Canım bende sildiriyorum henüz bir ay gittim baya açıldı ikinciye gidemedim bazı nedenlerden dolayı Ankara life Kızılay'da tavsiye ederim

Lazer le cikmiyor ayrica yara ve yanik izi kalabiliyor ben solisyon ile sildiriyorum

Lazer ile çıkıyor aslında ama en önemlisi doktorun uzman olması gerekiyor uzman bir dermatolağa danışın bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Lazer le cikmiyor ayrica yara ve yanik izi kalabiliyor ben solisyon ile sildiriyorum

Ben çok araştırdım bu konuyu google üzerinde ve halada araştırıyorum. Lazer en iyi yöntem görünüyor. 6. Seans'da filan boyutuna göre çıkma süresi ardından hafif yanık izi kalabiliyormuş bunun için usta bir yerde yaptırmanız gerek. Seansların süresini oldukça uzatın 15-20 gün demelerine bakmayın. Daha az yanık kalıcakmış ve bu yanık izide geçiyormuş yanlız bir sezon güneç görüp bronzlaştıkdan sonra atıyormuş. ama en önemlisi seans aralıkları. fazla tahriş edilmemsi gerek çünkü deriyi lazer bildiğiniz yakıyor yeni derinin oluşması için mümkün olabilceğince çok zaman ayırın tam iyileştikden sonra yeni seans yaptırın. Deriye zarar gelmiyecektir. Solisyon ile sildirmeyi 1-2 yerde gördüm genel olarak 100lerce kişi lazer ile sildirmeyi öneriyor.

Ben uzman bir doktora gittim iki kolumdaki dovme silme islemi icin. Cok da bilinen taninan bir isim. Sadece ilk seansi kemdisi yapti. Digerlerinde hep hemsireleri silme islemini uyguladi. 10 seansta sileriz demisti. 3 senedir devam ediyorum ve Tam 25 seans gittim. 13. Seanstan sonra ucret odemedim.
Yanik gibi izler kaldi maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…