ankarada dış mekan çekiim:(

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
arkadaslar dış mekan çekimi hakkında ücreti mekanı albüm şekli fotografçısı , stüdyo albümüyle arasındaki ücret farkı gibi konularda yardımcı olurmusunz acaba ?

10 dış mekan 10 stdyo 550 tl bi buyuk album 2 kucuk aile albumu 1 kucuk cep albumu ıstedıgın bır muzıkle slayt yapıp cd verıolar ve ıster bır resmı en buyuk sekılde secıosunuz ıstersenız 2 resım secıosunuz orta boy oluo 2 tane secınce . beyaz studyoda yaptırdık bız adamlar cok ıyı pısman olmadık hıc ama bıraz gec verıolar yogunluk yuzunden ve dıs mekan olarak sadece krtulusparkında calısıolar . biz cok sanssızdık asıl guzel pozları fıskıyelerın acılması nedenıyle cekemedık hayalim göksuydu ama olmadı olamadı yınede guzel fotolar cok hosuma gıttı benım

ucret farkıda 100 tl sadece stdyo ıstersenız 450 . full dısmekan yapmıolar stdyo ve dısmekan karısık cekım yaıolar ıster 19 dıs mekan 1 stdyo sec farketmıo hava sartlarını goz onunde bulundrarak yapıolr ne olur ne olmaz dusuncesıyle .

aay dilancım çook saol vala çok güzel açıklamıssıınn:) merak ettiğim şeyleri yazdın:) 550 de asLında iyi bi fiyat ... bu beyaz stdyo nerede acaba ve kaç ay önce yaptrmıştın:) birde nezamana kadar anlşma yapmam iyi olur düğünüm 29 hasiranda:) ve öğlen 3te.... bide bulmuşken bişey daha soruyum çekimi ben düğün günü istiorum ama korkuorum kuaförden çık sabah 12de çekim başlasa 3e kadar yetişirmi acaba:) düğün öncesi yada sonrası garip gelio ama düğün günüde nebiliyim streslimi olurki:) benmde hayalim göksu aslında ama mekana göre fiyatta değişiyr dediler:)

rıca ederım cnm ne demek beyaz sutudyo hem cankayada var hem kurtulusta . ama en kolay yer kurtuluş vedat dalokayın orda kucuk bı studyosu var benm dugunum 6 daydı sanırım tam hatırlamıorum ama 2 yada 3 de kurtulustakı studyolarına gıtmıstık . bız dugunden 1 hafta once gıttıp randevu aldık cok rahattık valla hazırandaysa 1 ay once gidın bence o kdr erken gıtmenıze gerek yok

anladım çok teşekkür ederiim:) bi gidip görüyüm ben orayı enazndan konusup fikir ediniyim:) fiyatıda uygun gldi çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…