Ankara'da dikişsiz normal doğumu destekleyen doktor

Tüm mesajlarınızda doktor hanımı tavsiye ediyorsunuz. Kendisinin böyle bir reklam yoluna başvurması gerçekten çok itici.
Kimseyi kendi kişisel deneyimi olmadan olumsuz yönlendirmemek adına yazmadığım bir kaç ayrıntıyı ekleme gereği duyuyorum ben de bu mesajdan sonra.

Doktor hanım işinin ehli bir izlenim veriyor evet, çok güler yüzlü davranıyor evet, gerçekten güven duyuyorsunuz ne gerekirse onu yapacagi konusunda. Fakat maalesef doktor hanım hastanin bilgi talebini mesleki yeterliliginin sorgulanması olarak algiliyor olmali ki ilginç bir şekilde güler yüzlü bir saldirganlik göstermeye başlıyor. İstiyor ki hasta hicbir irade gostermeden, soru sormadan kendini doktora teslim etsin. Ben kendisine doğumumla ilgili istemedigi kadar soru sormuş olacağım ki aramızda tuhaf bir gerilim basladi.

Dikiş atarken canim yandi, belki korkudan belki başka bir şeyden tüm vücudum titremeye basladi, çenemin takirtisindan konuşamıyordum bile, ne oluyor bana, canım çok yanıyor diye ağladım ama ağzını açıp bir tane rahatlatacak soz bir cumlecik bilgi vermedi. Artık halime dayanamayan hasta bakıcı geldi elimi tutup bir şeyin yok sakin ol dedi.

Dikiş atildiktan sonra pijamalarimi giydim, hala dogumhanedeyken bebeğimi ilk kez kucağıma aldım. Doktor hanim geldi bebeği aldı, başına bir örtü verin de fotoğraf çekelim dedi. Efendim? O savunmasiz, perisan halimle beni çekip kendine reklam diye instagram hesabinda sergileyecek fakat izin istemeden, bir emrivakiyle. Bir başkası için normal olabilir fakat ben sosyal medyada fotoğraf paylasimini doğru bulmuyorum, hele ki doğum gibi bir anda, o vaziyette ve daha dakikalar önce doğmuş bebeğimle fotoğraf vermek asla onaylayacagim bir şey değil. Doktor hanimin kaç yıllık eğitimi ve hayat tecrubesiyle insanların bu gibi farklılıkları olabileceğini ve buna saygı duyulması gerektiğini bilmesi gerekirdi. Ben hayır fotoğraf istemiyorum dedim çok uygun bir uslupla. Yüzüme bile bakmadı, iyi cekmeyiz biz de dedi ergen gibi. Sonra instagram hesabında gördüm bebeğimi yüzünü göstermeden benden habersiz fotograflayip yayınlamış. Bu nasıl bir reklam hirsidir anlayamiyorum gerçekten. Bir travma olan dogumu her şeyiyle unutmaya geride bırakmaya çalıştığım için uğraşıp kaldır bu resmi bile demedim.

Bir digeri bebeğimi ilk emzirme denememde hemşireler yardımcı olurken doktor hanım geldi, meme kocaman içinde süt yok dedi. Bir kadın doğum uzmanı, bir kadin ve bir anne olarak bunun ne kadar yaralayıcı bir söz olabileceğini düşünmemesine ihtimal dahi vermiyorum.

Ben belki kendi deyimiyle uyumlu bir hasta olsam, her şeye tamam siz en iyisini bilirsiniz desem ve edilgen bir doğum gecirsem muhteşem bir doktor olacaktı benim için ama maalesef yasanmis haliyle işin iletişim yonu için doktor hanıma yorumum negatif.

Son olarak hanımefendi reklam yaptığıniz için sizi şikayet ediyorum yonetime.
Merhabalar, yaşadıklarınıza üzüldüm. Geçmiş olsun. Ben okurken kaçırdım sanırım ama hangi doktor bunları yapan? Dr arayışı içindeyim o yüzden her detay benim için çok önemli.. şimdiden çok teşekkürler...

Merhabalar, yaşadıklarınıza üzüldüm. Geçmiş olsun. Ben okurken kaçırdım sanırım ama hangi doktor bunları yapan? Dr arayışı içindeyim o yüzden her detay benim için çok önemli.. şimdiden çok teşekkürler...
Merhaba. Aylin Totan'la yaşadık bunları maalesef.
Zahide Küçük hanıma da randevu almıştım görüş almak için. Çok insancıl davranmıştı. O zaman Etlik Lokman Hekim Hastanesinde idi. Sonradan Koru hastanesine geçti. Tabi Koru'ya geçtikten sonra Instagram hesabı gebelerin ve bebelerin fotoğraflarıyla videolariyla doldu taştı. Sonradan gelen popülerlik doktorun hastaya karşı genel tavırlarına etki etmiş midir bilemiyorum ama doktor arayışında biri için bence düşünülmesi gereken bir doktor.

Merhaba. Aylin Totan'la yaşadık bunları maalesef.
Zahide Küçük hanıma da randevu almıştım görüş almak için. Çok insancıl davranmıştı. O zaman Etlik Lokman Hekim Hastanesinde idi. Sonradan Koru hastanesine geçti. Tabi Koru'ya geçtikten sonra Instagram hesabı gebelerin ve bebelerin fotoğraflarıyla videolariyla doldu taştı. Sonradan gelen popülerlik doktorun hastaya karşı genel tavırlarına etki etmiş midir bilemiyorum ama doktor arayışında biri için bence düşünülmesi gereken bir doktor.
Anladım, çok teşekkürler.

X