ANKARADA DEVLET Mİ ÖZELDE DOĞUM MU?

Merhabalar doğum yaptınız mı? Şu an 6. haftadayım doktor araştırıyorum Fatma hanıma gitmeyi düşünüyorum muayene ve doğum ücretleri hakkında bilgi vermeniz mümkün mü?
Doğum yaptım. Fatma hocadan memnun kaldım. Fatma hocanın Ebesi Esengül hanımdan çok çok memnun kaldım. Normal doğumu samimiyetle destekleyen bi doktor Fatma hoca. Muayene ücreti 500 idi yanlış hatırlamıyorsam. Doğum ücreti normal doğum 8700. Sezeryan 10 bindi. Normal + epidural ise 10 bin

Doğum yaptınız mı? Eğer yapmadıysanız Fatma bolkanı öneririm. Ben doğum yaptım. Fatma hoca da ebesi de güvenilir insanlar

Merhaba. Çağrı hocayla ne kadara anlaştınız. Hangi hastahanede doğum yapacaksınız?
Çağrı hoca 20bin. Hastane hariç. Hastanede 4-6 arası değişiyor dedi. Hastane için memoriali birinci sıraya koyun dedi. Hrs ve bayındır da doğum yaptırıyor. Doğuma yakın hastaneleri arayıp sorucaz. Yılbaşı sonrası olduğu için doğum zamlara göre karar vericez.

Bende çağrı hocanın tüp bebek hastasıyım. Bizde sonrasında devam edemedik. Maddi olarak doğum paketi çok yüksek geldi. Ve ücretide sabit bi rakam veremem zamlardan etkilenirsiniz dedi. Bizede 22 bin demişti ama hastahane hariç falan demedi.
Hastahaneye ayrı çağrı Hocaya ayrı mı para vericeksiniz?

Evet hastaneye ayrı çağrı hocaya ayrı. Siz ne zaman konuştunuz bilmiyorum ama artık hastane dahil fiyat vermiyor doktorlar sürekli zam olduğu için. Bide belki tüp bebek hastası olduğunuz için indirim yapmıştır bilemiyorum. Bize de yüksek geldi ama ben de sorunlu bi hamilelik geçirdim feda olsun modundayım.

Ya evet çok maliyetli oldu zaten bizim için tüp bebek bide ekstra doğum paketi daha da aşardı bizi. Çok iyi, bilgisi çok olan alanında çok iyi bi doktor. Benimde riskli başladı gebeliğim 12.haftaya kadar çağrı hoca baktı. Sizinle aynı gidiyor gebelik haftamız. 12.haftadan sonra doğum paketini konuştuk biz. Ama dediğim gibi çok yüksek geldi bize ücreti.
İnşallah sorunsuz devam eder gebeliğiniz. Çok iyi bi seçim emin ellerdesiniz hiç şüpheniz olmasın Hayırla sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

13. Haftada kanama ile gittim öncesinde kaç doktor gezdim kanama sebebini bulamadılar çağrı hoca üç adet ilaçla çözdü olayı. Üç adet ilaç içtim yani. İki de fitil. Allah razı olsun ondan. Çok büyük duacısıyım. O yüzden verdiğim para helal olsun. Size de sağlıklı süreç diliyorum. İnşallah herşey sorunsuz ilerler

Doktor bulamadıysanız Fatma Bolkanı tavsiye ederim. Bence işinde ehil bi doktor. Bende hamileliğimde diğer doktorlar hipogliseminin olduğunu anlamamıştı. Fatma hoca anladı ve diyete girdirdi. Normal doğum yanlısı bi doktor. Ben Fatma hocada doğum yaptım. Özellikle ebesi Esengül hanımdan çok memnun kaldık doğum esnasında

Koru hastahanesiyle anlaştık artık. Benim doktorumda normal doğum yanlısı inşallah öyle gider
Fatma hocanın ismini çok duydum bu sitede. Doğum paketi ücreti nedir hangi hastahanede doğum yaptınız

Koru hastahanesiyle anlaştık artık. Benim doktorumda normal doğum yanlısı inşallah öyle gider
Fatma hocanın ismini çok duydum bu sitede. Doğum paketi ücreti nedir hangi hastahanede doğum yaptınız
Doğum paketi yok Fatma hocada. Koru hastanesinde doğum yaptım ama korudan çok memnun kalmadım. Doktorum ve ebem iyiydi. 10.000 epidural+normal doğum. Ve sezeryan da 10 bine. Normal doğum ise 8700

Doğum paketi yok Fatma hocada. Koru hastanesinde doğum yaptım ama korudan çok memnun kalmadım. Doktorum ve ebem iyiydi. 10.000 epidural+normal doğum. Ve sezeryan da 10 bine. Normal doğum ise 8700
Nasıl ne gibi memnun kalmadınız hastahaneden.
Doktorunuz fatma hocaydı sanırım. Ebeniz kimdi

Nasıl ne gibi memnun kalmadınız hastahaneden.
Doktorunuz fatma hocaydı sanırım. Ebeniz kimdi
Koru hastanesi çok ilgili gelmedi bana. Gece hiç gelmediler mesela. Emzirme konusunda sıkıntı yaşadım. Nasıl emzireyim diyorum. Her türlü emer diyor bi hemşire. Bazısı da iyiydi. Hemşireler yeni mezun kişiler gibi sanki. Ebemden çok memnundum, Fatma hocanın ebesiydi. Esengül hanım doğum sürecini harika yönetti

Anladım. Hastane değil aslında doktor hemşire ve ebe önemli. Devlet hastahanesinde de ilgili hemşireler ebeler var ama denk gelmesi önemli. Sınırlı sayıda hepsi belkide Özel de de olsa demekki insan olmayan olmuyor
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Hemşireleri kötü değildi ama bazı hemşirelerin bilgisi yetersizdi bence. Bi de gece hiçbiri gelmedi .

Ben bulamadım acaba nerde var biliyor musunjz
Özel muayenehanesini eşi devralmış ama eşi diyestisyen. Kendisi kapatmış sanırım ama çok önermem Murat hocayı. Bi tanıdığım bi rahatsızlığı için gitmiş memnun kalmadı. Hacettepeye gidecekseniz eğer Sezcan mümüşoğlu olabilir

Miyom rahatsızlığım var sezcan hocaya gideceğim siz daha önce gitmişmiydiniz acaba deneyimleriniz nelerdir

Miyom rahatsızlığım var sezcan hocaya gideceğim siz daha önce gitmişmiydiniz acaba deneyimleriniz nelerdir
Ben daha önce gitmedim ama bir yakınım gitti. O da bir operasyon geçirecek. Sezcan hocaya bir defa gitti ama iyiydi dedi. İletişim numarasını vermiş operasyon tarihi adına ama iletişim konusunda hemen cevap yazmıyor dedi iletişimi çok iyi diyemem dedi. Siz bi gidin isterseniz bi gözlemleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…