- 26 Ekim 2022
- 419
- 989
- 27
-
- Konu Sahibi Dengesizcivciv
Nerede olacak pekiSamet Arıkan artık gazide olmayacağını söyledi başka doktor tanıyor musunuz
Hangi hoca peki memnun kaldınız mıŞehir hastanesinde oldum bu hafta. Ödediğim fiyat 4500 tl. Nasıl o kadar fiyat söylediler anlayamadım
Bu hoca iyi mi nerede pekiArda oyle demiş her doktor ayni degildir tabi
Bu hoca hakkında bilginiz var mıEmin misiniz en son temmuzda gittiğimde 3-4 bin TL arası demişti Gökhan sert
Hasan Murat Ergani. Taponlarım daha çıkmadı burnumun son halini göremedim yarın çıkacaklar. Şu ana kadar doktorumdan çok memnunum amaHangi hoca peki memnun kaldınız mı
Devlette mi yaptınız nerede pekiHasan Murat Ergani. Taponlarım daha çıkmadı burnumun son halini göremedim yarın çıkacaklar. Şu ana kadar doktorumdan çok memnunum ama
Ankara şehir hastanesinden yaptırdım. Doktorumda Hasan Murat Ergani. Burnumu dün açtık bu arada biraz şiş ama gerçekten harika olmuşDevlette mi yaptınız nerede peki
Yaa ne güzel peki ne kadar süre beklediniz randevu için randevular dolu mu hocamAnkara şehir hastanesinden yaptırdım. Doktorumda Hasan Murat Ergani. Burnumu dün açtık bu arada biraz şiş ama gerçekten harika olmuş
Ben 6 ay bekledim. Yani bu yılki doluluk oranını bilmiyorum açıkçası gidip görüşeniz yardımcı olur amaYaa ne güzel peki ne kadar süre beklediniz randevu için randevular dolu mu hocam
Geçmiş olsun öncelikle 4500 ₺ ödemişsiniz sanırım. Süreç nasıl ilerledi anlatabilir misiniz?Ankara şehir hastanesinden yaptırdım. Doktorumda Hasan Murat Ergani. Burnumu dün açtık bu arada biraz şiş ama gerçekten harika olmuş
Tabii. Ben ağustosta Hasan hocadan randevu alıp MHRS'den gittim. Asistanı oluyor poliklinikte onunla görüştüm. Sonra burnumun resimlerini hocaya attılar. Hasan hoca da ertesi gün sabahtan servise çağırdı konuştuk ve bana 12 Aralık için tarih verdi. Ardından tomografimi çekildim ve Kasım ayında tekrar hastaneye gittim. Anestezi için tetkiklerimi yaptırdım 29 Kasımda. Ardından 12 Aralık sabah 6 da yatışım yapıldı. Ameliyattan önce konuştuk hasan hocayla. 9 gibi ameliyata girdim 2 gibi çıktım. Hasan hoca sürekli yanımdaydı. Sağolsun korkumu sayesinde aştım yoksa son anda vazgeçecektim. Uyandığımda da yanımdaydı bilgi verdi. Ameliyattan 1 gün sonra taburcu oldum. 10 gün sonra da tamponlarımı aldı.Geçmiş olsun öncelikle 4500 ₺ ödemişsiniz sanırım. Süreç nasıl ilerledi anlatabilir misiniz?
Geçmiş olsun tamponlarınız çıktı mı acaba umarım memnun olmuşsunuzdur rica etsem yeni randevu için ne zaman doluluk var mı sorar mısınız peki :)Hasan Murat Ergani. Taponlarım daha çıkmadı burnumun son halini göremedim yarın çıkacaklar. Şu ana kadar doktorumdan çok memnunum ama
Çok teşekkür ederim. Tamponlarım çıktı. Şu an memnunum. Doluluğunu soramam, devlet hastanesinin doktoru sonuçtaGeçmiş olsun tamponlarınız çıktı mı acaba umarım memnun olmuşsunuzdur rica etsem yeni randevu için ne zaman doluluk var mı sorar mısınız peki :)
Bu doktor revizyon yapiyormuTabii. Ben ağustosta Hasan hocadan randevu alıp MHRS'den gittim. Asistanı oluyor poliklinikte onunla görüştüm. Sonra burnumun resimlerini hocaya attılar. Hasan hoca da ertesi gün sabahtan servise çağırdı konuştuk ve bana 12 Aralık için tarih verdi. Ardından tomografimi çekildim ve Kasım ayında tekrar hastaneye gittim. Anestezi için tetkiklerimi yaptırdım 29 Kasımda. Ardından 12 Aralık sabah 6 da yatışım yapıldı. Ameliyattan önce konuştuk hasan hocayla. 9 gibi ameliyata girdim 2 gibi çıktım. Hasan hoca sürekli yanımdaydı. Sağolsun korkumu sayesinde aştım yoksa son anda vazgeçecektim. Uyandığımda da yanımdaydı bilgi verdi. Ameliyattan 1 gün sonra taburcu oldum. 10 gün sonra da tamponlarımı aldı.
Kime oldunuz acabaŞehir hastanesinde oldum bu hafta. Ödediğim fiyat 4500 tl. Nasıl o kadar fiyat söylediler anlayamadım
Ameliyatınızı oldunuzmu nasıl, gectı carsamba gunu de ben olacagımMerhaba arkadaşlar. Ben 23Ocakta Gazı Hastanesi Bilge Kaan İsmailoğlu hocaya hem burun hem meme büyütme ameliyatı olacağım. İkisini aynı anda yapacak. Gazi Hastanesi'ne Serhat hocam için gitmiştim ama kendisi yurt dışına çıkacağı için ameliyat yapmıyormus artık. Direk Kaan hocaya yönlendirildim. İlk muayene gayet güzel geçti. Çok kibar ve ilgili bir doktora benziyor. Tetkiklerimi yaptırdım. Direk gün aldım. Açıkçası çok araştırma taraftarı değilim. Herkes başka birşey söylüyor. İyi denilen doktor o gün gününde değildir sana kötü yapar. Ya da kötü denilen hayatının en güzel burnunu sana yapar. Bilemezsin. Bu yüzden korkmuyorum. . . İkisini aynı anda yaptırmak cesaret işi. Ama bir sıkıntı olmayacağını söyledi doktor. Bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor. . . Sizinle paylaşırım yaşadıklarımı
oldunuz mu acabaAmeliyatınızı oldunuzmu nasıl, gectı carsamba gunu de ben olacagım
merhaba burnunuza bakma şansım var mı özelden paylaşabilir misinizMerhaba arkadaşlar. Ben 23Ocakta Gazı Hastanesi Bilge Kaan İsmailoğlu hocaya hem burun hem meme büyütme ameliyatı olacağım. İkisini aynı anda yapacak. Gazi Hastanesi'ne Serhat hocam için gitmiştim ama kendisi yurt dışına çıkacağı için ameliyat yapmıyormus artık. Direk Kaan hocaya yönlendirildim. İlk muayene gayet güzel geçti. Çok kibar ve ilgili bir doktora benziyor. Tetkiklerimi yaptırdım. Direk gün aldım. Açıkçası çok araştırma taraftarı değilim. Herkes başka birşey söylüyor. İyi denilen doktor o gün gününde değildir sana kötü yapar. Ya da kötü denilen hayatının en güzel burnunu sana yapar. Bilemezsin. Bu yüzden korkmuyorum. . . İkisini aynı anda yaptırmak cesaret işi. Ama bir sıkıntı olmayacağını söyledi doktor. Bakalım nasıl bir süreç beni bekliyor. . . Sizinle paylaşırım yaşadıklarımı