Merhaba bende uygun ücretli doktor arayisindayim sinan öksüzden instagram üzerinden bilgi aldım.ozel olursa 9.000 gata da ise 4-5 bin arası oldugunu söyledi.fakat ameliyat zamanı uzayabilirmiş.ben kastamonudayim ankaraya gidip görüşmeyi düşünüyorum bakalim olursa burdan bilgilendiririm yine
Bu arada ankara tıp fak. İle görüşmüştğm , 950 tl burun ameliyatı yapacaklardı, gel yarın ameliyatı yapalım diye aradılar. Teşekkürler, dönüş olmayınca başka bi hastanede oldum, dedim.
Bu arada ankara tıp fak. İle görüşmüştğm , 950 tl burun ameliyatı yapacaklardı, gel yarın ameliyatı yapalım diye aradılar. Teşekkürler, dönüş olmayınca başka bi hastanede oldum, dedim.
Ben hala instagramda doktor arayısındayım. Beğendiğim doktorların asistanlarından fiyat aldım 7 bin ile 15 arası fiyatlar verildi. Devlet hastanelerine bakıyorum fiyatı uygun önerilen doktor bulamıyorum