İlk ameliyatımdan sonra burnumun üst kısmında kemik çıkıntısı olustu birde icerde yapışma olmuştu tekrardan ameliyat edip içerideki yapisikligi açıp kemik çıkıntısinida törpileyecegini ve 15 dk lik bir işlem olduğunu söylemişti malesef bende ikinci kez tekrar güvenmekle hayatımın hatasını yaptım ve oldum 1 saatlik ameliyat sürdü yine ve sonuç ilk ameliattaki sonucu bile arattirdi o kadar net söyleyim burun kanatlarında şişliklikler burnumda çökme delikler orantısız kanat kısımların birinde dikis var burnuma bakmak bile istemiyorum haaa üzerine o törpileyecegini söylediği kemik çıkıntısina dokunmamış bile en son kontrole gittigimde de hala 1 sene doldun hallederiz ufak Bi işlem diyebiliyor acaba ben artık ona nasıl güvenip burnumu teslim ederim orası Bi ayrı ve onun hala ufak bir işlem dediği duruma şuan başka dr lar 8 9 saatlik bir ameliyat sürecin olabilir kaburgadan kıkırdak almak gerekebilir diyorlar ve üstelik bu ameliyati şuan üstlenen dr sayisida oldukça az 4 dr la görüştüm sadece 1 tanesi kabul etti fiyat konusuna gelince gecen sene 25 bin e yaparım demişti bu sene 30 der sanırım keske esabil in kapısından bile geçmeseydim