azul Muchas Gracias a DİOS..! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 3.236 14 158 Ankara 13 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi azul #1 Arkadaşlar Ankara'da gidebileceğim kaliteli bir cilt doktoru tavsiye eder misiniz? Uçuk ve leke tedavisi üzerine gitmek istiyorum, Deneyimli bir doktor olursa çok sevinicem zira her doktor işinin ehli değil bu zamanda malesef...
Arkadaşlar Ankara'da gidebileceğim kaliteli bir cilt doktoru tavsiye eder misiniz? Uçuk ve leke tedavisi üzerine gitmek istiyorum, Deneyimli bir doktor olursa çok sevinicem zira her doktor işinin ehli değil bu zamanda malesef...
G gul100 Guru Kayıtlı Üye 20 Ekim 2009 660 91 323 Ankara 14 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi azul #2 Geçmiş olsun.Geçen yıl Tunalı Hilmi de Fikret Kölemen adında bir doktora gitmiştim. Biraz yaşlı ama iyi bir doktordu.Hacettepenin doktoruydu sanırım.
Geçmiş olsun.Geçen yıl Tunalı Hilmi de Fikret Kölemen adında bir doktora gitmiştim. Biraz yaşlı ama iyi bir doktordu.Hacettepenin doktoruydu sanırım.
azul Muchas Gracias a DİOS..! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 3.236 14 158 Ankara 15 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi azul #3 gul100 .!.: Geçmiş olsun.Geçen yıl Tunalı Hilmi de Fikret Kölemen adında bir doktora gitmiştim. Biraz yaşlı ama iyi bir doktordu.Hacettepenin doktoruydu sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.... Son düzenleme: 15 Nisan 2012
gul100 .!.: Geçmiş olsun.Geçen yıl Tunalı Hilmi de Fikret Kölemen adında bir doktora gitmiştim. Biraz yaşlı ama iyi bir doktordu.Hacettepenin doktoruydu sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim....
azul Muchas Gracias a DİOS..! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 3.236 14 158 Ankara 17 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi azul #4 Başka önerisi olan yok mu arkadaşlar? Son düzenleme: 17 Nisan 2012
azul Muchas Gracias a DİOS..! Kayıtlı Üye 2 Nisan 2010 3.236 14 158 Ankara 20 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi azul #5 Arkadaşlar başka alternatif sunacak olan yok mu aranızda,hala bulamadım iyi bir doktor... Son düzenleme: 20 Nisan 2012
F fans Üye Kayıtlı Üye 23 Ekim 2012 40 0 16 Ankara 28 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi azul #6 ben de ankarada iyi bir cilt doktoru arıyorum.Lütfen arkadaşlar iyi bir doktor bilenler varsa önerirse çok sevinirim...........
ben de ankarada iyi bir cilt doktoru arıyorum.Lütfen arkadaşlar iyi bir doktor bilenler varsa önerirse çok sevinirim...........
kujum lilyum Kayıtlı Üye 26 Haziran 2009 1.932 107 363 17 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi azul #7 azul .!.: Arkadaşlar Ankara'da gidebileceğim kaliteli bir cilt doktoru tavsiye eder misiniz? Uçuk ve leke tedavisi üzerine gitmek istiyorum, Deneyimli bir doktor olursa çok sevinicem zira her doktor işinin ehli değil bu zamanda malesef... Genişletmek için tıkla... bulabıldınız mı güzel bır dermatolojı doktoru bende leke tedavisi için dr aranıyorum
azul .!.: Arkadaşlar Ankara'da gidebileceğim kaliteli bir cilt doktoru tavsiye eder misiniz? Uçuk ve leke tedavisi üzerine gitmek istiyorum, Deneyimli bir doktor olursa çok sevinicem zira her doktor işinin ehli değil bu zamanda malesef... Genişletmek için tıkla... bulabıldınız mı güzel bır dermatolojı doktoru bende leke tedavisi için dr aranıyorum