Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar benim kızın yemek yememe sorunu artık had safhalarda. ankarada iyi bir çocuk psikoloğu var mı bilen. belki psikolojiktir, ben kendim de gitmeyi düşünüyorum. hem kızım hem benim için öneriniz varsa, veya çok iyi bir çocuk doktoru da olabilir. kafayı yiyip kıza da yedirmek istemiyorum
Ben de Çınarı en kısa sürede Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nın içinde bulunan ve yazık ki Türkiye’nin ilk ve tek olan "Büyüme ve ıştahsız Çocuk Merkezi" ne götürmeyi planlıyorum. Çınar'ın gelişimini doktorumuz çok iyi buluyor ama adam aç. Hatta hep aç. Ben hep sinirliyim, hep sinirliyim....
benim derdim sürekli yemeğe odaklı yaşamak psikolojimi bozuyor, yemek dediğin yaşamak için bir ihtiyaçtır günde 2 saatini alır. biz bütün gün uğpraşıyoz