• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi ankarada çocuk psikoloğu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

alisana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2009
319
1
96
Ankara
arkadaşlar benim kızın yemek yememe sorunu artık had safhalarda. ankarada iyi bir çocuk psikoloğu var mı bilen. belki psikolojiktir, ben kendim de gitmeyi düşünüyorum. hem kızım hem benim için öneriniz varsa, veya çok iyi bir çocuk doktoru da olabilir. kafayı yiyip kıza da yedirmek istemiyorum

özelden nasıl görüşülüyor bilmiyorum ama bir bakayım yine de. cevaplar için teşekkürler

Ben de Çınarı en kısa sürede Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nın içinde bulunan ve yazık ki Türkiye’nin ilk ve tek olan "Büyüme ve ıştahsız Çocuk Merkezi" ne götürmeyi planlıyorum. Çınar'ın gelişimini doktorumuz çok iyi buluyor ama adam aç. Hatta hep aç. Ben hep sinirliyim, hep sinirliyim....

benim derdim sürekli yemeğe odaklı yaşamak psikolojimi bozuyor, yemek dediğin yaşamak için bir ihtiyaçtır günde 2 saatini alır. biz bütün gün uğpraşıyoz

xenocum madem sizin orda varmış sen hemen bir götür, görüşlerini de bildirirsen yararlı olacaksa ben de kızımı getiririm ızmir'e.

xenocum madem sizin orda varmış sen hemen bir götür, görüşlerini de bildirirsen yararlı olacaksa ben de kızımı getiririm İzmir'e.

İzmirde olsa keşke. İstanbul'da malesef bu merkez ve Türkiyede başka hiçbir ilde yok. Eşimin senelik izne ayrılmasını bekliyorum bende gitmek için

Back