ankarada cilt bakımı yaptırmak istiyorum

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
41
arkadaslar ankarada cilt bakımına gıdebılecegım ama uzman bırı olsun ıstıyorum fıyatta cok ucuk olmyan bır yer varmı yaptırıp memnun kalan arkadaslar bana bilgi verebılırmı??

aynen bende arıyorum yarın bilkentte gidicem okulun içinde güzellik salonuna.. 63 tlymiş fiyatı ama nasıl bilmıyorum yarın yaptırıp bakıcam umarım memnun kalırım:KK43:

güzel baya memmnun kaldım şimdi 10gün gecti gözenekler falan baya azaldı sıkılaştı.. ama doru uzak biyer yaa ben burda yurtta kaldığımdan rahat oluyo da=)

birde çayyolunda biyer var haftaiçi saat 16ya kadar 20% indirimli oluyor 80e falan gelıyor..

güzel baya memmnun kaldım şimdi 10gün gecti gözenekler falan baya azaldı sıkılaştı.. ama doru uzak biyer yaa ben burda yurtta kaldığımdan rahat oluyo da=)

burda kaca yaptırdınızz.otobusle nasıl gıdılır bılgınız varmı

gec görüyorum kusura bakmaynn. 63tl yeyaptırdm.. güvenparktan bilkent otobüsleri kalkıyor 111 numaralı ama kampüse grmıyor onlar.şimdi yne güvenparktan bilkent üniversitesi otobüsleri seferleri koymşlar kampüse giriyor o güzellk salonunun orda indiriyor. dolmuş da var ayrıca.

gec görüyorum kusura bakmaynn. 63tl yeyaptırdm.. güvenparktan bilkent otobüsleri kalkıyor 111 numaralı ama kampüse grmıyor onlar.şimdi yne güvenparktan bilkent üniversitesi otobüsleri seferleri koymşlar kampüse giriyor o güzellk salonunun orda indiriyor. dolmuş da var ayrıca.

tesekkurler telefonla bende aradım orayı gıtmeyı dusunuyorum sıvılce ızlerı fazla bende

X