Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankarada burun için plastik cerah öneren varsa lutfen acıl yazsa cok sevınırım bana tesekkurler sımdıden
ankarada burun için plastik cerah öneren varsa lutfen acıl yazsa cok sevınırım bana tesekkurler sımdıden
saolun bayanlar :) bakınıyorum hala naki selman pakoğlu duyan varmı?
Gazi üniversitesi plastik cerrahi bölüm başkanı prof.dr.osman latifoğlu derim de başka bir şey demem.benim 3.burun ameliyatımdı bu.daha önceden 1 kbb 1 plastik cerrahi ameliyatı olmustum.mahvetmişlerdi burnumu.tamamen çökmüştü.hem şeklen hem de işlevsel olarak durumu berbattı ki ben estetik kaygılarla değil sadece nefes alamıyorum diye gitmiştim doktora ve onlar o ameliyatları uygun bulmuslardı.neyseki osman beyle tanıstım ve hayatım kurtuldu.zaten gazi plastik cerrahiye giderseniz kalabalığa şaşırır kalırsınız.milletin içine ettikleri burunları osman latifoğlu ve ekibi düzeltiyor.şimdi doğal haline son derece yakın hem görüntüsel hem işlevsel anlamda duzgun bir burnum var.1 yıl oldu.bir burna yapılabilecek en zor seyler yapıldı bana.osman beyi de başka proflar tavsiye etmişlerdi.cok dürüst bir doktor.asla olmayacak seyi yapmıyor.ameliyat sonrasında olabilecek herseyi ayrıntısıyla anlatıyor.bana burnun öyle bir halde ki 4.ameliyat bile gerekebilir demişti.şu anda gerekmiyor gibi ama kontrole gittigimde öğreneceğim gerekip gerekmeyecegini.
Tavsiyenize ihtiyacım var.burnum da herhangi bir sorun yok biraz kavis istiyorum deniz akmayayım burnunun cok beğeniyorum bana Ankara'da onerebileceginiz bir Dr varmı.
nebil bozdoğan ın muayene ücreti varmı ve taksit yapıyomu bilginiz varmı