ankarada burun için plastik cerah öneren :)

evrim06

Makyöz
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
12
0
86
39
Ankara
ankarada burun için plastik cerah öneren varsa lutfen acıl yazsa cok sevınırım bana tesekkurler sımdıden

ben cuma günü nebil bozdoğandan randevu aldım.bugün bi kbb uzmanıyla görüştüm ama olumlu değil o yüzden adını yazmaya gerek duymuyorum.bir de fikret ileri var.bu forumda adını kimse bilmiyor ama ben yaptıran birinin burnunun dillere destan olduğunu duydum.araştırınca bir çok isim çıkıyor karşına.kafan karışıyor:)ama bu konuda ne paradan kaçılmalı ne de araştırmadan yaptırılmalı.çok iyi araştırmak lazım.işin ucunda burnunu rezil etmek var Allah korusun.

ankarada burun için plastik cerah öneren varsa lutfen acıl yazsa cok sevınırım bana tesekkurler sımdıden

ben ankda onepte zühtü demire oldum..3 sene olcak cokta memnun kaldım canım tavsiye ederim

ben çok zor bir revizyon burnu muharrem demiroğullarına yaptırdım. yıllardır sorunsuzum ve görüntüsünden de çok memnunum. tavsiye ederim.

Ben isim yazmayı doğru bulmuyorum. 6 ay önce oldum, doktorum çok iyiydi ama kendi istediğim gibi olsun diye direttim, sonuçtan pek memnun kalmadım. Ne istediğini kafanda netleştir önce. Sonra dr araştır. Dr'un sadece tecrübesini değil fiyatını da soruştur; büyük fiyat farkları var. Revizyon yaptıran bazı arkadaşların mesajlarını okudum da, ilk ameliyatlarını çok pahalı yaptıranlar var. Pahalı yapan dr iyi dr değildir her zaman için. Ama Ankara fiyat açısından bu ameliyat için bayağı uygun sanırım.

meraba evrim06 hacettepede prof.dr.metin önerci yi öneririm kesinlikle.ben onun özel hastanesinde yaptırdım burnumu 17 gün oldu.şu an çok iyiyim.hiç morluğum ve şişliğim kalmadı.hem içten hem dıştan bütün sorunları çok başarılı bi şekilde düzeltiyo.internetten bi sitesine gir.özgeçmişini oku derim.kesinlikle gidip görüşmek isticeksin.kent kbb özel hastanesi.internetten bakıp numarasını alabilirsin canım.tabi hala ameliyat olmadıysan:61:

ben duymadım hiç.ama zühtü demir var.onun yaptığı burunlar da güzel olmuş.yaptıranların resimlerinden gördüğüm kadarıyla.ankara onep'de.onep zaten onur erolun.onur erol da estetik konusunda iyi olmayanı kuruluşuna almaz diye düşünüyorum.fiyat hakkında bir bilgim yok.

Gazi üniversitesi plastik cerrahi bölüm başkanı prof.dr.osman latifoğlu derim de başka bir şey demem.benim 3.burun ameliyatımdı bu.daha önceden 1 kbb 1 plastik cerrahi ameliyatı olmustum.mahvetmişlerdi burnumu.tamamen çökmüştü.hem şeklen hem de işlevsel olarak durumu berbattı ki ben estetik kaygılarla değil sadece nefes alamıyorum diye gitmiştim doktora ve onlar o ameliyatları uygun bulmuslardı.neyseki osman beyle tanıstım ve hayatım kurtuldu.zaten gazi plastik cerrahiye giderseniz kalabalığa şaşırır kalırsınız.milletin içine ettikleri burunları osman latifoğlu ve ekibi düzeltiyor.şimdi doğal haline son derece yakın hem görüntüsel hem işlevsel anlamda duzgun bir burnum var.1 yıl oldu.bir burna yapılabilecek en zor seyler yapıldı bana.osman beyi de başka proflar tavsiye etmişlerdi.cok dürüst bir doktor.asla olmayacak seyi yapmıyor.ameliyat sonrasında olabilecek herseyi ayrıntısıyla anlatıyor.bana burnun öyle bir halde ki 4.ameliyat bile gerekebilir demişti.şu anda gerekmiyor gibi ama kontrole gittigimde öğreneceğim gerekip gerekmeyecegini.

Gazi üniversitesi plastik cerrahi bölüm başkanı prof.dr.osman latifoğlu derim de başka bir şey demem.benim 3.burun ameliyatımdı bu.daha önceden 1 kbb 1 plastik cerrahi ameliyatı olmustum.mahvetmişlerdi burnumu.tamamen çökmüştü.hem şeklen hem de işlevsel olarak durumu berbattı ki ben estetik kaygılarla değil sadece nefes alamıyorum diye gitmiştim doktora ve onlar o ameliyatları uygun bulmuslardı.neyseki osman beyle tanıstım ve hayatım kurtuldu.zaten gazi plastik cerrahiye giderseniz kalabalığa şaşırır kalırsınız.milletin içine ettikleri burunları osman latifoğlu ve ekibi düzeltiyor.şimdi doğal haline son derece yakın hem görüntüsel hem işlevsel anlamda duzgun bir burnum var.1 yıl oldu.bir burna yapılabilecek en zor seyler yapıldı bana.osman beyi de başka proflar tavsiye etmişlerdi.cok dürüst bir doktor.asla olmayacak seyi yapmıyor.ameliyat sonrasında olabilecek herseyi ayrıntısıyla anlatıyor.bana burnun öyle bir halde ki 4.ameliyat bile gerekebilir demişti.şu anda gerekmiyor gibi ama kontrole gittigimde öğreneceğim gerekip gerekmeyecegini.

Resminiz varmı acaba profilde sizi arkadaş olarak ekledim.Bir de ücret olarak ne kadara yaptırdınız Gazide Prof'a?Bilgi verirmisiniz.

merhaba,
ankara da bir doktora esteik olmayı düşünüyorum.Burnumda, özellikle altından bakıldığında belli olan sağa doğru bi yamukluk var.Daha önce İstanbul'da Dr Naci Çelik ile görüşmüştüm.Burnum hakkında epey bi görüş bildirdi.Kemiğe dokunmaya gerek yok,seninkisi nispeten kolay bir ameliyat olur dedi.Kıkırdakta bi düzeltme yapılması yeterli olur dedi.
İşim nedeniyle Ankara'da ameliyat olmayı düşünüyorum.Nispeten basit olacağı için binlerce lira vermeden, mümkünse sigortanın karşılayabileceği hem de kaliteli bir doktor önerebilir misiniz

Tavsiyenize ihtiyacım var.burnum da herhangi bir sorun yok biraz kavis istiyorum deniz akmayayım burnunun cok beğeniyorum bana Ankara'da onerebileceginiz bir Dr varmı.

Tavsiyenize ihtiyacım var.burnum da herhangi bir sorun yok biraz kavis istiyorum deniz akmayayım burnunun cok beğeniyorum bana Ankara'da onerebileceginiz bir Dr varmı.

canım ankarada önerebileceğim doktor kendi doktorumu önerebilirim.ben cok memnun kaldığım için zühtü demir kendisini araştırabilirsin

azucena
Gazi üniversitesi plastik cerrahi bölüm başkanı prof.dr.osman latifoğlu derim de başka bir şey demem.benim 3.burun ameliyatımdı bu.daha önceden 1 kbb 1 plastik cerrahi ameliyatı olmustum.mahvetmişlerdi burnumu.tamamen çökmüştü.hem şeklen hem de işlevsel olarak durumu berbattı ki ben estetik kaygılarla değil sadece nefes alamıyorum diye gitmiştim doktora ve onlar o ameliyatları uygun bulmuslardı.neyseki osman beyle tanıstım ve hayatım kurtuldu.zaten gazi plastik cerrahiye giderseniz kalabalığa şaşırır kalırsınız.milletin içine ettikleri burunları osman latifoğlu ve ekibi düzeltiyor.şimdi doğal haline son derece yakın hem görüntüsel hem işlevsel anlamda duzgun bir burnum var.1 yıl oldu.bir burna yapılabilecek en zor seyler yapıldı bana.osman beyi de başka proflar tavsiye etmişlerdi.cok dürüst bir doktor.asla olmayacak seyi yapmıyor.ameliyat sonrasında olabilecek herseyi ayrıntısıyla anlatıyor.bana burnun öyle bir halde ki 4.ameliyat bile gerekebilir demişti.şu anda gerekmiyor gibi ama kontrole

azucena merhaba osman bey kıkırdak ekledimi sana yoksa hiçbişey eklemedenmi düzeltti burnunu

Back
X