Çok memnunum.size soruyor zaten nasıl istiyorsun diye öncesinde bilgisayarda burun çizimi yapıyoruz.ben kalkık istemedim mesajla,o da yapmadıGeçmiş olsun. Ben kalkık buluyorum daha doğal istiyorum sizinki nasıl memnun musunuz?
Özelden resim atmanız mümkün mü?Çok memnunum.size soruyor zaten nasıl istiyorsun diye öncesinde bilgisayarda burun çizimi yapıyoruz.ben kalkık istemedim mesajla,o da yapmadı
Siz özeldeyken mi oldunuz ne kadar ödediniz acabaMerhaba ben Tevfik bey e 20 Ocak ya ameliyat oldum,sorunuz varsa cevaplayabilirim.fakat Hacettepe den ayrıldı,özel muayenehane açtı dikkate alın bunu
Ben de çok olmak istemiştim ona gitrim başkasına oldum o kadar pişmanım ki her gün ağlıyorumBen olmayı çok istedim.malesef kısmet olmadı.
Ben Hacettepedeyken randevu almıştım ama randevudan bir kaç ay sonra ameliyat oldum.o sürede özel e geçmişti.fiyat hakkında bi şey söylemem doğru olmaz,çünkü ben fiyat için çok önceden konuşmuştumSiz özeldeyken mi oldunuz ne kadar ödediniz acaba
Kime olmustunuzBen de çok olmak istemiştim ona gitrim başkasına oldum o kadar pişmanım ki her gün ağlıyorum
Elvan yüksel yeni özel açtıKime olmustunuz
Ben Hacettepedeyken randevu almıştım ama randevudan bir kaç ay sonra ameliyat oldum.o sürede özel e geçmişti.fiyat hakkında bi şey söylemem doğru olmaz,çünkü ben fiyat için çok önceden konuşmuştum
:) elimde olsa keşke ama o fiyat değil maalesef8 bin falandı yazın
ben hakan soygure oldum. Oldukça memnun kaldimElvan yüksel yeni özel açtı
Ben de Elvan hocaya olmak çok istemiştim ben de 2 bin diye başka hocaya oldum ben de sonuçtan memnun değilim keşke Elvan hocaya olsaydım diyordum demek ki ameliyat işi şans birazdaBenim iş arkadaşımda elvan yuksel e oldu ucuz yapıyor diye ama hayatı karardı .delikler eşit değil ve yüzüyle alakası yok burnun .1 tl ucuz diye ona yaptırdı ama gitti ameliyatlı buruna bir de dolgu yaptırdı düzeltmeye çalıştı sakın gitmeyin hep aynı burunları yapıyor zaten devlet hastanesindeydi zamanında gidenler ücretsiz diye gitti ama artık prayla kimse kendini rezil etmesin
Merhaba burnunuzdan memnun musunuz? Bana şu an ki halinin fotografini atabilir misiniz? TeşekkürlerElvan yüksel yeni özel açtı