- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili Nazende 42, özelden mesaj atma şansım yokmuş, 50'ye daha çok var.. Dayananamadım, yazayım dedim..Gözümüz aydın.. Bugün kurtulduğumuzu müjdeleyebilirim sana..Bir haftadır yavaş ve doğal (?) sönme sürecine girdim ve suratım çok çok düzeldi.. Çok mutluyum. Darısı başına..
Aradığım doktoru buldum.. Randevu al, git ve görüş.. Internette iletişim bilgilerini bulabilirsin.. Adı DR.Hakan Erbil.. Süper ötesi diyebilirim. (Meğerse belli bir camia tüm Ankara'nın gittiği doktormuş) Tunalıhimide Elizinn'in 5. Katı muayenehanesi var.. Gözaltında juvederm 2 seneye yakın ne yazık ki kalıcılığını koruyormuş, normal şartlar altında.. Öbür bana dolguyu yapan kadın doktorun söylediği herşey yalan .. %1000 tavsiye ederim... Sevgiyle, bol şans
erol hocayı tanıyorum iyi bir doktor fakat botoksunu hiç görmedim .bana bir bakışta sol corrector kaslarımı daha çok kullandığımı söyledi ve bana yapılabilcek botoks ünitlerini oracıkta sayıverdi.bu arada ben Muhitdin Eskiye gidiyorum . başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum.hoca çok iyi.Hakan Erbil'e gittik bir arkadaşla. Sanırım dolgu ve botoksun ayarını kaçırdı. Çok kötü oldu. Bu tip işlemlerde doğallıktan yanayım. Araştırmalarım ve arkadaşlarımın tavsiyesiyle doktorumu buldum. İk yıldır kendisine gidiyorum. Gerek kişiliği gerek yaptığı işlemlerden çok memnunum. Doç.dr. erol koç bir numara
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
arkadaşlar ankarada özkaya tıp merkezi var ben lazere başladım orada 1 ay öncede dudaklarıma dolgu yaptırdım gerçekten çok güzel oldu.çok ta doğal duruyor.ilk görüşmelerde ücretsiz bence bir gidip görüşün:)doktorlar çok iyi.
sevgılı kazen bu ve bunun gıbıler sadece bırılerını karalama amaclı burdalar... ama bu dolgu olayına bayıldım
yaptırdınmı memnun kaldınmı?aynı bölge için bende düşünüyırum son 1 snedir burun kenarları derinleşti ve asık suratlı bi ifade veriyor yüze üzgünmüş gibi..doğal olcak şekilde yaptırmak istiyorum.bende haftaya yaptırıyorum Ank da, burundan dudağıma doğru inen çizgiler çok korkunc duruyor, kafaya koydum