Aynı hatayı yaklaşık 1 sene önce ben de yaptım.Bana da gözaltılarıma juvederm 2 uyguladılar sonuç tam bir felaket.1 yıldır bir kabusun içinde yaşıyorum sanki.O dolgular gözaltını daha çok kırıştırdığı gibi benim yüzümde sarkmalara neden oldular.Her gün biraz daha kötü oluyor yüzüm ve dolgular hiç erimedi Ben çareyi artık ameliyat olmakta buluyorum ama siz bir çaresini bulursanız lütfen buraya da yazın.
Ben güneşin botoksu erittiği varsayımından hareketle saunada sürünmeye başladım.. Çok fazla bir etkisi olmadı dolguya.. Pek çok doktorla görüştüm.. Eritmeyi tavsiye etmiyorlar, dediğim gibi, homojenliği sağlayamama açısından.. Max. 8 ayda geçer, juvederm ultra 2 kolay eriyen bir dolgu türü dediler.. Ameliyat da olsa bunlar serbest yapışanlar, doktorun tek tek toplaması lazım, anlaşılan.. Zaten bende ameliyat düşünüyorum ama bunun erimesini beklemek daha sağlıklı. Bir senede nasıl geçmez anlayamadım.. Emin misiniz juvederm Ultra 2 olduğuna? Bir de kayıp yer değiştiriyor, sanki.. Bana da çok zor geliyor, beklemek..Zaman tek çare diyordum msjı okuyana kadar.. Tekrar araştırmaya devam o halde.. Lütfen iletişimde kalalım, artık kim ne bulursa ..
Son düzenleme: