Ankara'da Bedava Doğuma Hazırlık Kursu Varmış :)

ayyy hala devam ediyomuki hemen gideyim bide hangi semtte bu

Merhaba ben de Ankara da oturuyorum.gebelik kursu arastiriyorum.henuz 17 haftalik gebeyim.acaba sincana yakın bir yerde de böyle bir kurs var mıdır? Bilgisi olan paylasirsa sevinirim

ayyy hala devam ediyomuki hemen gideyim bide hangi semtte bu

Merhaba ben de Ankara da oturuyorum.gebelik kursu arastiriyorum.henuz 17 haftalik gebeyim.acaba sincana yakın bir yerde de böyle bir kurs var mıdır? Bilgisi olan paylasirsa sevinirim

Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz. Saglıkla kavuşmak nasip olur inş.bende 19 haftalık hamileyim bende arıyorum ankarada böyle bi kurs ama hla bulamadım. Nasıl geçiyo hamilelik. Neler yapıyosunuz bebişle :)

Epey olmuş bu yazıyı yazalı ama sormadan edemicem. İlk gebeliğinzde pıhtılaşma oldugunu bilmiyormuydunhz yani ignelere başlamamışmıştınuz. İkinci hamileliğinizde hangi dız kullandınız. Ve dogumu normalmi sezeruanmı yaptınız. Allahın izniyle bebişinize kavuşmak nasio olmuştur inşaallah. Bende 19 haftalık hamileyim 0, 6 lık clexane kullanıyorum aspirinde alıyorum. İnş herşey güzel okur.

Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz. Saglıkla kavuşmak nasip olur inş.bende 19 haftalık hamileyim bende arıyorum ankarada böyle bi kurs ama hla bulamadım. Nasıl geçiyo hamilelik. Neler yapıyosunuz bebişle :)

22.haftaya ulastik ama kurs bulamadik :) senin de bebegin hayirli olsun.sanirim dogumun aralikta olacak.

Selam kizlar sincan koru hastanesinde gectigimiz c.tesi vardı egitim ama ucretlimi bilemiyorum bir arayip sorun isterseniz, birde eşlerinizlemi gideceksiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar zekai tahir burakta varmış ama ayrıntıları bende bılmıyom bana uzak ama gıtmek ıstıyom yakın olan varsa basvurabılır ayrıntılarıda burda paylaşırsa bızde faydalanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…