- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- 398
- Konu Sahibi in vino veritas
-
- #1.421
bu kısımda benim yanlış anladığım bir şey var sanırım.Yanlış anlaşıldım herhalde saraylım. ben HDP'lilerin HDP bayrağı taşımasını eleştirmiyorum. Niye Türk bayrağı yoktu da demiyorum. Ama dünkü yürüyüşün önceki al bayraktan geçilmeyen yürüyüşlere sendikaların da destek vermesine ve mitinglerin Türk bayrağıyla yapılmasına gocunulduğundan yapılmasını eleştiriyorum.
Bayrak yürüyüşlerinin sendika desteği görmesinden rahatsız olundu. Neden olundu orasını anlayamıyorum. Bu bayrak yürüyüşleri (en azından Sedat Peker'inkini kastetmiyorum) her kesimden destek gördü. Aşırı sol tanıdıklarım da gitti. Ben belli bir oluşuma ait olmamasına rağmen neden rahatsız olunduğundayım.bu kısımda benim yanlış anladığım bir şey var sanırım.
benim bildiğim kadarıyla bu tepki Bayrak Yürüyüşlerinden çok, Bayrak Yürüyüşü adı altında organize edilen bazı yürüyüşlerin düzenlenmesi aşamasında edilen bazı sözlere, bu yürüyüşleri organize eden grupların bazılarınaydı.
en azından ben olayı bu şekilde biliyorum.
bilgi eksikliğim varsa gidermek isterim.
Suruç'takine işid dedi yetkililer yalnız...Bilip bilmeden konuşuyorsunuz gibi geldi bana...Evet aliskiniz suructada aynı şey oldu! Sırf hükümeti kargaşaya götürmeye çalışıyorlar!
yani bu kadar hassasiyeti ben de doğru bulmuyorum, açıkçası.Bayrak yürüyüşlerinin sendika desteği görmesinden rahatsız olundu. Neden olundu orasını anlayamıyorum. Bu bayrak yürüyüşleri (en azından Sedat Peker'inkini kastetmiyorum) her kesimden destek gördü. Aşırı sol tanıdıklarım da gitti. Ben belli bir oluşuma ait olmamasına rağmen neden rahatsız olunduğundayım.
Selahattin Demirtaş gençlerin öldüğü meydanda seçim konuşması yapmayi kendine yakistirdi mi acaba? Gerci yakistirmasa niye yapsın. Olay daha sicakken biz onlara cevabı 1 kasımda sandikta verecegiz diye konusma yapmanin manasi ne?
Sizce ben gerçekten bunu mu söylemek istedim?Yuh ya terörist ahlaklı birde olsun mu istiyorsun aynı fikirde değiliz ama burda patlamada ölenler için üzülürken sen niye AKP mitinginde olmuyor diyorsun kulakların duyuyor mu ne dediğini insanmisin sen nesin,?
boşver insanlığı sorgıulanacak kişiler belli.Sizce ben gerçekten bunu mu söylemek istedim?
Hayır böyle düşünülmek bile mide bulandırıcı, ülkemizin ruh sağlığı gerçekten iyi değil...boşver insanlığı sorgıulanacak kişiler belli.
çamur at izi kalmasın felsefecileri işte..
hiç kendini yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?