Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Gerekli aciklamalar msji ilk yazdimizda marilyn monroe arkadas tarafindan açıklandı ve anladik neden onun kullandığını. .

Yuh ya terörist ahlaklı birde olsun mu istiyorsun aynı fikirde değiliz ama burda patlamada ölenler için üzülürken sen niye AKP mitinginde olmuyor diyorsun kulakların duyuyor mu ne dediğini insanmisin sen nesin,?
Sen okudugunu nasıl almaka ıstıyorsan oyle anlıyorsun. AKP mıtıngınde patlama olsun demıyor, neden bu patlamalar Suructa, baroıs mıtınglerınde oluyor dıyor, neden guvenlık onlemlerı AKP mıtınglerınde alındıgı gıbı alınmıyor dıyor.

hayret ya nasıl bir kişilktir bu

nasıl bir edeptir bu
bize hakaret ederken uslup deyip durdun.onlari hakaret olarak gormedin sanirim
bende burada kisileri.. tanidim.
.farkli dusunduklerim bile bana yapilan hakaretlerde beni savundular. tesekkurler onlara.insanliklarini gosterdiler.

Rica ediyorum şüphelendikleriniz varsa lütfen bana özel mesaj ile bildirin ki proxy kullanmış mı bakalım
Kadin bariz sekilde ortalik karistirmaya gelmis, hatta ikinci uyelik almis bana kalirsa, oyle ki yorum bile yapmiyor, direkt hakaretlerle herkese saldiriyordu. Boylelerine kural islememeli bence..

Benim adıma düşünüp karar vermişsiniz,önceki mesajimda güneydoğu da yaşayan insanların tepkisinden bahsettim ben.Barış mitingi ile ilgili üzüntülerimi belirttim her defasında.Evet bana göre sokaklarda barış istenmez,bende ıstiyorum barış,bana göre sakin kalıp insanları telkin etmektir size göre sokaklarda slogan atmaktır bunun yolu,size saygı duyuyorum.Ama lütfen sapla samanı karıştırmayın,insanlar farklı yollardan aynı şeyi isteyebilir hangisinin doğru olduğunu tartışmak çok anlamsız.

Kadin bariz sekilde ortalik karistirmaya gelmis, hatta ikinci uyelik almis bana kalirsa, oyle ki yorum bile yapmiyor, direkt hakaretlerle herkese saldiriyordu. Boylelerine kural islememeli bence..
hayır bir de 90 kusür sayfa içinden kalktı oky'nın 10 kelimelik mesajını buldu çıkardı, kendi kendine bi tavırlara girdi, neyin derdindeyse artık.

Saraylım bu üyeleri inan atmamak için zor duruyorum ama sonrasında bize iletişimden yazdıklarını görseniz bize de hak verirsiniz.

bu arada birdost isimli üye üye olurken proxy kullanmamış ve Almanya'dan üye olmuş. Soruları duyar gibiyim ama beyazgri ile aynı eyalet değil.
beyazgri bana gore trol de olsa en azindan birseyler yaziyor, kendince birseyler savunuyor. O yuzden onu ayni kefeye koyamiyorum ama ikinci uyeligi ise birsey diyemem. Yazim stili benzemiyor hic gerci, yani o oldugunu sanmam.

hayır bir de 90 kusür sayfa içinden kalktı oky'nın 10 kelimelik mesajını buldu çıkardı, kendi kendine bi tavırlara girdi, neyin derdindeyse artık.
bence beyazgri.bir yolunu buluyor.bir program yuklemis.habire yerini degistiriyor.

Saraylım bu üyeleri inan atmamak için zor duruyorum ama sonrasında bize iletişimden yazdıklarını görseniz bize de hak verirsiniz.
Yazsin yav, ates olsa curmu kadar yer yakar.. Lafi kaale alinacak insan degil ki, hic aldirmam ben olsam.. Bak burda da aldirmadim ona zaten, okuyup gectim.. Atmasa idin de birsey demezdim, herkes kaale alinmaz.

bu almanyada yaşayanların oky ile dertleri ne acaba.
aynı eyalet de yaşamasalardı tanışdıklarını düşünüyorum.sitede 2 mesajı varken gelip direk oky,ye saldırmasından belli.

tek bulabildiğim delil isimlerinin e ile başladığı bunu nasıl buldum bana sormayın savcıya bildiklerimi söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…