- Konu Sahibi in vino veritas
-
- #1.021
milli maçı izliyordum mesajlar gelmeye başladığında kib yağdı baktım fakat proxy kulanıyor 3 ayrı kıtadan mesaj yazdı
maçın bitmesini bekledim yazmak için ikinci üyelik değil gibi ama bu veriler yeterli değil açık vermesini bekleyeceğiz
yeter ama ya..burda gelmissn hakaretler yagdiriyosun..kendine gel bnce..resmen kiskirtmaya calisiyosun.
Peki teşekkürler.milli maçı izliyordum mesajlar gelmeye başladığında kib yağdı baktım fakat proxy kulanıyor 3 ayrı kıtadan mesaj yazdı
maçın bitmesini bekledim yazmak için ikinci üyelik değil gibi ama bu veriler yeterli değil açık vermesini bekleyeceğiz
Kalpleri kör bunların kardeşim kapkara anlamazlar lanet olsun PKK lanet olsun destekleyene katiller?! Biraz açın gözlerinizi vicdaniniza bakın polisimiz askerimiz kürtler niye ölüyor allahin cezaları kendi insaninizi öldürüyorlar hala saray diyorsunuz?
bu meydan kanlı meydan şarkısı 1 mayıs için yazılmış.
işçi bayramı değil, işçilerle alakalı bir miting değil ama katliam gününe uygun düşmüş bir şarkı.
ilginç geldi bana.
Aynen katılıyorum barış mitinginde
BU MEYDAN KANLI MEYDAN diye slogan mı atılır gerçekten bazıları bu sloganı es geçiyor nedense
"Kanlı pazar" marşı 16 şubat 1969'da Amerikan 6.filosunun İstanbul'a gelişini protesto ederken öldürülen gençleri anmak için bestelenmiştir.Savaşa karşı bir ağıt niteliğinde yani,altında başka birşey aramaya gerek yokAma o soyledikleri olmamiss ya . Cok manidar geldi . Onun yerine daha bariscil slogan atabilirlerdi ne bileyim kanli meydan deniyor ve havaya ucuyorlar .şaka gibi allah kahretsin
Lütfen kimliği belirlensin...aslında burada kurallar bana işlemese sizlere ayıp olur mu ? bu iti atsam ?
sonra demeyin kendine göre kural uyguluyorsun !
yok valla hiç ayıp olmaz patron...aslında burada kurallar bana işlemese sizlere ayıp olur mu ? bu iti atsam ?
kaz en cok beklersin
lütfen yap kazenaslında burada kurallar bana işlemese sizlere ayıp olur mu ? bu iti atsam ?
Yuh ya terörist ahlaklı birde olsun mu istiyorsun aynı fikirde değiliz ama burda patlamada ölenler için üzülürken sen niye AKP mitinginde olmuyor diyorsun kulakların duyuyor mu ne dediğini insanmisin sen nesin,?Ya bi şey soracağım neden AKP mitinglerinde hiç patlama olmuyor da HDP mitinglerinde oluyor güvenlik güçlerinde de bir tezatlık yok mu sizce, bir de bu taraftan bakın olaya lütfen!
Ben eleştiriyi kendimize yaptım,bu bayrağın altında kardeşçe yaşamak isteyen insanlara...demirtaş benim için bir taraf değildir.Benim devletime terörist diyen (devlet partiler üstü birşeydir) hadsizin tekidir.kendi halkını cehalete mahkum eden vicdan yoksunudur. Bu görünen kısmı perde arkasında kimin maşasidir bilemem.Benim üzüldüğüm ne idüğü belirsiz insanların bir lafiyla canlarını ortaya koyan insanlardır,o lafları edenler değil,türkiyenin karışmasından kendilerine pay çıkaranlar hiç değil.dolayısı ile iki taraf diye bir kavramı kabul etmiyorum.bana göre taraflar yoktur,bir tarafta devlet bir tarafta teröristler vardır,bu yaşadığımiz da savaş değil terörle mücadeledir.
not: devleti yöneten parti hangisi olursa olsun durum değişmez.
Kimligini de aciklasan dadindan yinmez kazen baba
Bu yasadıgımız terorle mucadeledır evet, devletın de dedıgı gıbı sehıtlerımız olacaktır ve gerekırse daha cok evladımızı sehıt verecegız. Bu mu sızın savundugunuz? Secımlerden once devletımız oyle demıyordu ama, barıs dıyordu, ölümler bıtecek hatta bız bıtırdık dıyordu.Ben eleştiriyi kendimize yaptım,bu bayrağın altında kardeşçe yaşamak isteyen insanlara...demirtaş benim için bir taraf değildir.Benim devletime terörist diyen (devlet partiler üstü birşeydir) hadsizin tekidir.kendi halkını cehalete mahkum eden vicdan yoksunudur. Bu görünen kısmı perde arkasında kimin maşasidir bilemem.Benim üzüldüğüm ne idüğü belirsiz insanların bir lafiyla canlarını ortaya koyan insanlardır,o lafları edenler değil,türkiyenin karışmasından kendilerine pay çıkaranlar hiç değil.dolayısı ile iki taraf diye bir kavramı kabul etmiyorum.bana göre taraflar yoktur,bir tarafta devlet bir tarafta teröristler vardır,bu yaşadığımiz da savaş değil terörle mücadeledir.not: devleti yöneten parti hangisi olursa olsun durum değişmez.
Lütfen kimliği belirlensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?