• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kızlar haberleri tam izleyemedim saldiriyi hangi örgüt üstlendi? Işid diyorlar ama haberleri yokmuş gibi yapanlari tebrik etmişler.

4GNSDdJffyFOPPEBQIEPwKQWt_aVpvqspAmm3FlQ7PZM7AT1eLoY3lgwJVw34T-sC8wCZXHa44VihO1t670CsKo7CygjZzyT4iTJgaPeHc9e0VTivpUQZlRxhKo=w472-h312-nc
bunlarin arkasindakilerin o alanda patlams of :((((

Doğuda ve Tükiye'nin heryerinde şehit olan askerler öğretmenler sağlık görevlileri korucular da mı kürt ve sosyalist?
Her seferinde Hdp nin oyları daha kemikleşiyor pinkpin.
Katil Hdp eskisinden de daha cok oy alacak.
Diyor ki: "Devam edin Hevallar, ne kadar kan, o kadar oy!"
Birazdan uçuyorm, internet erisimim yok.
Ülkemizde siz sevgide refahta kalın.

Ülkeyi yine karıştırmayı birileri başardı gibi görünüyor insallah yapılanlar cezasız kalmaz
Turkiye de aklı başında çok sağduyulu insanımız var çok şükür

Masum halkın ölümüne sebep olanların Allah bin türlü belasını versin inşallah

Ankara 'nın trafiği alt üst bugün çok feci

a7d66518ea87a59e031bd51834341926_bigger.jpeg
GEZİ REVİR‏@Gezi_Revir
97 ölü 400 yaralı en son alınan rakkamlardır Toplumsal olaylara karşı hazırlıklara başladık,lütfen merkezi noktalar ve AVMlerden uzak durun

Her seferinde Hdp nin oyları daha kemikleşiyor pinkpin.
Katil Hdp eskisinden de daha cok oy alacak.
Diyor ki: "Devam edin Hevallar, ne kadar kan, o kadar oy!"
Birazdan uçuyorm, internet erisimim yok.
Ülkemizde siz sevgide refahta kalın.

Yok bu aralar bende algı problemi var. Ben tamamen farklı bir şey anladım. Ama bu da hoş değil javiera ölenler insan ve orada sadece pkklı ya da hdpli yoktu. Sendikalar da vardı. Masum 9 yaşında bir çocuk da vardı hatta biz de olabilirdik. Bir sendikada çalışıyor olabilirdik bunun partiyle de bir alakası yok.
Sen de sağlıcakla kal.

Back