- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
- Konu Sahibi in vino veritas
-
farklı düşünüyoruz ortak noktalarımız olsa da.AKP Kürtleri muhatap almadı güzel kardeşim PKK yı muhatap aldı,dünya tarihinde terör örgütüyle masaya oturmuş hükümet yoktur..hükümet terör örgütünü muhatap alamaz.,stk ları görevlendirir aracılar bulur direk kendisi oturmaz,oturamaz,..böyle yaparsan terör örgütü senden herşeyi ister...İngiltere nin İrlanda nın yaptığını yapmalıydı örnek modellerle çalışmalıydı...tamam askeri vesayeti kaldırdın belki tamamen sivil siyasetin bu işi çözeceğine inandın olabilirdi elbette,ama olmadı olamadı..,kurbağanın sırtına binen dereyi geçince kurbağayı sokup öldüren akrep hikayesidir bu...PKK akrepti ve sen ona inandın..inanamazsın,bir devlet zayıflık gösteremez,kandırıldım diyemez..,sonra akrep seni sokar dünya da haline Güler...Türkiye deki kaos dünyayı besler çünkü...
O da polemik yapcak laf arıyor, ortaya bisey artı tutmadı :) of bu aci günde gülümsetti beni.Miting yapılmadı ki bayrak olsun!
Size bir soru.. Neden barış mitinginde Türk bayrağı yok? Daha önce lafı geçti mi bilmiyorum tüm sayfaları okuma fırsatım olmadı ama dikkatimi çeken bir ayrıntı..
Komplo teorisi değil dans gerçeğin ta kendisi. Bir gün bunu herkes anlayacak malesef.
al ışid i vur pkk ya. ikisi de terörist. şerefsizler.
Evet eğitim-sen de oradaymis ben turk egitim-sen'e uyeyim ancak egitim-sen'den mitinge giden arkadaslar vardi buradan.sadece hdp değil kesk, disk de oradaydi yani ama bunu anlatmak zor.Ogretmen arkadasimin ayni okulda gorev yaptigi arkadasi da vefat etmis...Egitim -Sen'denmis...Cok uzuldum..
bu adam hangı sıfatla mıtıng yapıyor kı her mıtıngde yanında da ıkı sakallı hoca?
Benden bahsederken alıntı yaparsanız sevinirim. Yıllardır bu forumdayım, polemik yapmadığımı bilenler bilir. Kimlerin yaptığını da bilirler.O da polemik yapcak laf arıyor, ortaya bisey artı tutmadı :) of bu aci günde gülümsetti beni.
eee yani?Başimiz sağ olsun. Sebep olanlarin Allah bin türlü belasini versin.
miting öncesi yaşanan katliamdan hemen sonra katil akp, masum hdp sözleri havalarda uçunca mitingin asıl amacı açığa çıkmış gibi bir şey oldu. yani kimsenin derdi aslında miting falan değil. barış güvercini masalıyla kitleleri oraya toplayıp kan döktüler ve akp ye sallıyorlar. olay bu.Evet eğitim-sen de oradaymis ben turk egitim-sen'e uyeyim ancak egitim-sen'den mitinge giden arkadaslar vardi buradan.sadece hdp değil kesk, disk de oradaydi yani ama bunu anlatmak zor.
Yanliş alinti oldu sanirim kadesaeee yani?
evet bayrak var yorumun nedir?
onu ben de merak ediyorum gerçekten.Ah bir bilsem ne vermişler bu mafya bozuntusuna aralarında nasıl bir anlaşma var?
Aaa seni mi alintilamisim ?Yanliş alinti oldu sanirim kadesa
Bomba patladığı sırada halay çekiyor ya gençler..söyledikleri şarkıyı duydunuz mu o sırada? " bu meydan kanlı meydan"diye..tüylerim ürperdi resmen.,
http://www.haber.social/ankaradaki-korkunc-patlama-ani.htmlBunun görüntülerini paylasirmisin lütfen?
Evet ya sağında oturan gülümsüyordu ifadesi öyle zaar dedim içimden...tövbe yarabbim..Bakanların yaptığı basın açıklaması bile dalga geçer gibi biri gülüyor, birinin tek derdi 1 Kasım seçimleri. Güvenlik zafiyeti yokmuş neyse ki içişleri bakanımız öyle dedi istifa edecek bir durum yokmuş. Sağlık bakanı zaten biz sağlık çalışanlarını bıraktı aylardır seçimde seçim türküsü söyleyip duruyor. Seçimler bitse kazansanız da nefes alsak bizde artık
İşte beni o ilgilendirmiyor pinkpin israil zerre umrumda değil. İnsanlar ölmesin. Milliyetçilik vatan millet sakarya yapamicam.
Bizim umrumuzda olan kısmı bu ideoloji yüzünden insanların ölmesi zaten. Hep birilerinin müdahalesiyle iç karışıklık çıkıyor.
Birileri birileri. Kim bu birileri? Biraz araştırınca çıkıyor herşey. Koltuk sevdası kadar basite indirgenemeyecek bir kumpasın içindeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?