Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

farklı düşünüyoruz ortak noktalarımız olsa da.
yalnız devlet soyut kavram olsa da onu insanlar yönetiyor sonuçta ve maalesef hatalar oluyor.
ve her devlet insanlar gibi doğar büyür ve ölür.
TC devleti Osmanlının küllerinden doğdu, sancılı bir süreçle büyümeye çalıştı, büyümesi dünya çapında göze batınca öldürmek için uğraşıyorlar. Türkiye hiçbir zaman yalnız kalmadı kalamaz, dünya açısından daima önemli olacak bir mevkide yer alması, daima kaos için uğraşılmasının ana nedeni bence.
sadece akp pkk karşıtlığı meselesi değil.

Size bir soru.. Neden barış mitinginde Türk bayrağı yok? Daha önce lafı geçti mi bilmiyorum tüm sayfaları okuma fırsatım olmadı ama dikkatimi çeken bir ayrıntı..

Turk bayragi giymis bir kadin varmis cnm . Onun haricinde gormedm . Hep hdp bayrakları . Egitim sen gbi kurumlarin bayraklari vardi.

Ogretmen arkadasimin ayni okulda gorev yaptigi arkadasi da vefat etmis...Egitim -Sen'denmis...Cok uzuldum..
Evet eğitim-sen de oradaymis ben turk egitim-sen'e uyeyim ancak egitim-sen'den mitinge giden arkadaslar vardi buradan.sadece hdp değil kesk, disk de oradaydi yani ama bunu anlatmak zor.

Evet eğitim-sen de oradaymis ben turk egitim-sen'e uyeyim ancak egitim-sen'den mitinge giden arkadaslar vardi buradan.sadece hdp değil kesk, disk de oradaydi yani ama bunu anlatmak zor.
miting öncesi yaşanan katliamdan hemen sonra katil akp, masum hdp sözleri havalarda uçunca mitingin asıl amacı açığa çıkmış gibi bir şey oldu. yani kimsenin derdi aslında miting falan değil. barış güvercini masalıyla kitleleri oraya toplayıp kan döktüler ve akp ye sallıyorlar. olay bu.

O masum insanların ahına doymasınlar. bunu yapan yaptıran insan olmayan yaratıkların allah cezalarını versin ve inşallah kendi kazdıkları o pis çukurda boğulsunlar...

Benim evimin balkonunda yaz kış bayrağım asıllıdır hatta komşulardan tanımayanlar bayraklı ev mi,derler...soldukça yenisini alırım.üstünde ATA'mın resmi olandan...ama bugünki olayda hiç aklıma gelmedi burada sorulunca gördüm.,,ne önemi var dostlar bayrak varmış yokmuş olsaydı daha mı çok üzülecektiniz ölenlere...Yapmayın!

Ah bir bilsem ne vermişler bu mafya bozuntusuna aralarında nasıl bir anlaşma var?
onu ben de merak ediyorum gerçekten.
şu anda aklıma gelen tek gerekçe: kim güçlüyse ona yanaş, kendini gizle, sen güçlenip o zayıflayınca öldür.

Evet ya sağında oturan gülümsüyordu ifadesi öyle zaar dedim içimden...tövbe yarabbim..

İşte beni o ilgilendirmiyor pinkpin israil zerre umrumda değil. İnsanlar ölmesin. Milliyetçilik vatan millet sakarya yapamicam.

Bizim umrumuzda olan kısmı bu ideoloji yüzünden insanların ölmesi zaten. Hep birilerinin müdahalesiyle iç karışıklık çıkıyor.

Birileri birileri. Kim bu birileri? Biraz araştırınca çıkıyor herşey. Koltuk sevdası kadar basite indirgenemeyecek bir kumpasın içindeyiz.

Yok yok bugün anladım ki koltuk sevdası falan değil bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…