- 22 Eylül 2015
- 197
- 182
- 23
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Nasil olacak o chess?
Selahattin Demirtas simdiden alevlendirmeye çalışıyor olayı. Daha hicbir sey yokken devlet yapti bu saldırıyı dedi bu ne demek yahu?
Bir de pkknin bu saldırıyı yapmis olmasi neden utopik geliyor da hemen kafalarda o secenek eleniyor?
Pkk yahu bu teror orgutu ne demek kendi kendilerini mi vuracaklar? Bunlar yillarca haklarını savunduklarini iddia ettikleri Kürtleri oldurmediler mi zaten?Isine gelen amacina ulasmasina saglayacak her seyi yaparlar.
Pkk=Hdp degildi ya hani kendi kendilerini de vurmanis olurlar boylece
Bu olay Ankaranin göbeğinde nasil olur diye suclamaliyiz hükümeti . Nasil istihbarat bu kadar zayif olabilir guvenlik nasil bu kadar az olabilir.? Yoksa bu bombaları devletin patlattigina mi inaniyorsunuz gercekte ?
Nasil olacak o chess?
Selahattin Demirtas simdiden alevlendirmeye çalışıyor olayı. Daha hicbir sey yokken devlet yapti bu saldırıyı dedi bu ne demek yahu?
Bir de pkknin bu saldırıyı yapmis olmasi neden utopik geliyor da hemen kafalarda o secenek eleniyor?
Pkk yahu bu teror orgutu ne demek kendi kendilerini mi vuracaklar? Bunlar yillarca haklarını savunduklarini iddia ettikleri Kürtleri oldurmediler mi zaten?Isine gelen amacina ulasmasina saglayacak her seyi yaparlar.
Bu olay Ankaranin göbeğinde nasil olur diye suclamaliyiz hükümeti . Nasil istihbarat bu kadar zayif olabilir guvenlik nasil bu kadar az olabilir.? Yoksa bu bombaları devletin patlattigina mi inaniyorsunuz gercekte ?
sayfanın ilk başından beri buna inananlar var hatta direk adres gösteriyorlar.işte bu kadar insaftan uzaklar.Nasil olacak o chess?
Nasil olacak o chess?
hayır söylediklerimden öyle bir şey asla çıkmaz?O Zaman bomba patlatan kişileri buna zemin hazırlayanlarıda yargılasınlar. Şu sözünüzden eylemdekileri devlet bomba patlatarak yargılamış sanar
Vardi. E. Kürkçü de paylasim yapıyordu. Hayatini kaybeden mv de var ne yazik ki.Bu arada hiç hdp li vekil varmıymış bu barış mitinginde ?bilen cevaplar mı lütfen ?
bildiğim kadarıyla vefat eden kişi m.vekili değil İzmir Karşıyaka İlçe Teşkilatı Başkanı.Vardi. E. Kürkçü de paylasim yapıyordu. Hayatini kaybeden mv de var ne yazik ki.
Keşke sonuclanabilecegine inanabilsem.
Az once bende Bunu sordum..Bu arada hiç hdp li vekil varmıymış bu barış mitinginde ?bilen cevaplar mı lütfen ?
Hdpyi çözemeyip samimşHdpye oy verenler hain demis birisi ..
Bende barisi istiyenler hdpye oy verenler oldu dedim cevremdede verenler oldu akpde ona bakarsan hain dedim ..
Ne hainligi sordu arkadas ..
Alintilayip yazdim..
Ne provakatorluk yaptim burda.. Soylermisin??
tamam teşekkür ederimhayır söylediklerimden öyle bir şey asla çıkmaz?
söylediklerimden şu çıkar:
oradakiler/ya da başka bir patlama anında X TERÖR ÖRGÜTÜNÜN patlattığı bir bombada sonucu ölenler PKK'lı da olsa, PKK'lıydı oh olsun demek yanlıştır.
doğru olan bu insanların yakalanıp mahkemece yargılanmasıdır.
ben yazımın hiçbir yerinde "devlet" bu insanları gayri resmi bir şekilde öldürmüştür gibi bir anlam çıkacak tek bir cümle yazmadım.
Ben HDP yi analiz etmedim ki...! Yanlış tanıdığım kanaatine Nasıl vardınız anlamadım..bu kadar seçmeni olan bir partiyi hiçbirimiz gözardı edemeyiz diyorum...yoksa sonrasında olabilecekler konusunda endişeliyim...bu yılanın 30-40 yıldır başı ezilememiş aksine gittikç güçlenmiş...demek ki izlenenyolu değiştirmek lazım..seçim öncesi kan akan musluklar olan afişlerle propaganda yapan, Kürt halkını silahlanmaya ve sokağa çıkmaya davet eden hdp yi siz çok yanlış tanımışsınız.
Anlamadim..Hdpyi çözemeyip samimş
tamam teşekkür ederim
Ya çocuğum vardı kucağımda yanlış oldu durmadı veledimAnlamadim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?