• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ben Gaziantep'liyim.
Bir is icin komsu bir ile gitmistik otobanda onlarca askeri arac tank tasiyordu. Allah ülkemi korusun.

Ek: bu olay bana o tanklati hatirlatti. Birilerinin oyunlari var. Olan hep masumlara oluyor

Konunun başına bakarsan . Hemen saray suclanmis . Ee haliyle konu ak parti , hdp ye geldi ..
Valla ben böyle konularda kavga edemiyorum kimseyle bombalar patlamış insanlar ölmüş hdp akp.
Hoş artık siyasette hiç bir tartışmayada girmiyorum banane naparlarsa yapsınlar burdaki arkadaşlarımı mı kırıcam partiler yüzünden

Arkadaşlar dün bir mafya lideri bir elini Bozkurt diğer elini Rabia işareti yaparak "oluk oluk kanları akacak" dedi.,,bugün vatandaşlarımız öldü ,oluk oluk kan aktı...çok manidar geldi bana...niye akıyor bu kan.,,bu cennet vatanın neyini bölüşemiyoruz...neden birarada yaşayamıyoruz...bu millet hiçbir zaman bu kadar kutuplaşmadı,düşmanlaşmadı...herkes aynı düşünebilir mi?bir orkestra gibi birçok enstrüman olursa çokseslilik olursa bu hayat yaşanır olur,rengarenk olur...Bugün akan kan kimliğinde T.C. vatandaşı yazan insanlar, yarın savaş çıksa hepimiz omuz omuza savaşacağız...bu kandan az çok kimlerin beslendiğini çıkar sağlayacağını biliyoruz...şimdi buraya yazmak olmaz...Zaman siyasetten uzaklaşıp tekrar kardeş olma günü...umarım sağduyulu olup bu karanlıktan daha fazla kan akmadan çıkarız...Başımız sağolsun...

Sedat Peker : askerimiz polisimiz bunlarla baş edecek kadar güçlüdür bizim eylem yapmamıza gerek yok. Gün gelirde halk kendi kendini koruma Zaman'ı gelirse acımasız oluruz, oluk oluk kanlarını akıtırız

Anlatabildim mi ? Olayi o adama yikmaya çalışıyorlar simdi ..

Merak etme ne yazdimi anlayabilecek kapasitedeyim ...

Devam. Et Tayyip demeye . Allah Tayyip kadar basina tas dusurdunde gorursun .. vah vah dersin o zmn . Alintilama dahada .. kimi alintiladiysam o cvb versin bana ...

Seninde basina tas dussun .... Ne diyeyim Allah islah etsin ..

Valla ben böyle konularda kavga edemiyorum kimseyle bombalar patlamış insanlar ölmüş hdp akp.
Hoş artık siyasette hiç bir tartışmayada girmiyorum banane naparlarsa yapsınlar burdaki arkadaşlarımı mı kırıcam partiler yüzünden

Oyle bende bisey yazmiyorum . Onların iyiligi icin azicik saygi diyorum yanlis anlasiliyorum neyse . Artik konu 86 can canimmmm ne olacak yikariz birinin ustune moduna geldi . O yuzden uzulemiyorum bi turlu . Kanim donmaya basladi ...

davutoğlu kılıçtaroğlu ve bahçeliyle hep birlikte ve ayrı ayrı görüşmeyi düşündüğünü söylüyor, demirtaşı ayrı tuttu, halkı tahrik ediyor diyor
bence de bu kadar sert bir dil kullanılmayabilirdi, hdp ye oy veren milyonlar var, bence o yüzden 4 lider bir arada barış mesajı vermeli
Kesinlikle 6 milyon oy almış bir partiyi dışlamak siyasi hayatlarını bitirmek dağdakilerin elini güçlendirir Allah korusun evlerimizde otururken diken üstünde otururuz...inan kalabalık yerlere girerken korkuyorum artık..oğlum okuldan gelene kadar tedirginim...bu parti Meclis'te olmalı,dışlanmamalı ve PKK ile arasına kesinlikle mesafe koyup Türkiye partisiyim diyebilmeli.,,bu gerçekleşen olaylarda siyasetle yakından ilgili biri olarak HDP nin parmağı olduğunu düşünmüyorum..zaten alacağı oyu almış,Meclis'e girmiş...seçime bu kadar zaman kala neden baraj altında kalma riskini göze alsın ki..düşününce mantıksız geliyor bana..

Arkadaşlar dün bir mafya lideri bir elini Bozkurt diğer elini Rabia işareti yaparak "oluk oluk kanları akacak" dedi.,,bugün vatandaşlarımız öldü ,oluk oluk kan aktı...çok manidar geldi bana...niye akıyor bu kan.,,bu cennet vatanın neyini bölüşemiyoruz...neden birarada yaşayamıyoruz...bu millet hiçbir zaman bu kadar kutuplaşmadı,düşmanlaşmadı...herkes aynı düşünebilir mi?bir orkestra gibi birçok enstrüman olursa çokseslilik olursa bu hayat yaşanır olur,rengarenk olur...Bugün akan kan kimliğinde T.C. vatandaşı yazan insanlar, yarın savaş çıksa hepimiz omuz omuza savaşacağız...bu kandan az çok kimlerin beslendiğini çıkar sağlayacağını biliyoruz...şimdi buraya yazmak olmaz...Zaman siyasetten uzaklaşıp tekrar kardeş olma günü...umarım sağduyulu olup bu karanlıktan daha fazla kan akmadan çıkarız...Başımız sağolsun...
Böyle olur Sedat Peker’in mitingi: Erdoğan’ı seviyorum, oluk oluk kan akacak

10/10/2015 10:35

Son dönemde AKP’ye yakın duruşuyla dikkat çeken yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Ergenekon sanığı Sedat Peker, Rize’de düzenlediği ‘Teröre lanet’ mitinginde, “Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk kanları akacak. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar” dedi.

sedat-peker-rize1.jpg

FOTO: MUHAMMET KACAR RIZE-DHA

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a diz çöktürülmesinin devlete diz çöktürülmesi anlamına geleceğini savunan Peker, 1 Kasım seçimlerinde AKP’ye destek çağrısı yaptı.

Oluk oluk kan akacak
DHA’nın haberine göre polisin geniş güvenlik önlemi aldığı miting alanına, Sedat Peker’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la çekilen fotoğrafı asıldı. Mitinge yaklaşık dört bin kişi katıldı.

Özel korumalarının eşliğinde alana giren Sedat Peker, memleketi Rize’ye 13 yıl sonra geldiğini ve mutlu olduğunu söyledi.

Konuşmasında PKK’ya yönelik “Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk kanları akacak” ifadelerini kullanan Peker, şöyle devam etti: “O zaman içimizden çıkacak iyi niyetliler bize ‘merhametli’ olun diyecekler. Biz de onlara ‘bu intikam 3 yaşındaki çocuklarının yanında şehit edilen babalarının, hamile karılarının yanında şehit edilen kocalarının intikamıdır, merhamet etmeyeceğiz’ diyeceğiz. Merhamet etmeyene merhamet edilmez.”

Allah biliyor kendisini seviyorum
Türkiye Cumhuriyeti’nin kaderiyle Erdoğan’ın kaderinin birlikte devam ettiğini, Erdoğan’a diz çöktürülmesinin devlete diz çöktürmek anlamına geleceğini savunan Peker, şunları söyledi:“Allah biliyor ben kendisini seviyorum. Bana ‘hemşerin diye seviyorsun’ dediler. Hemşericilik konusunda hassasiyetim olduğu doğrudur. Ancak adalet ve ülke yönetimi söz konusu olduğunda mezardan babam çıksa bile bu konuda ayrım yapamayız.”

AKP’ye destek çağrısı
AKP’nin tek başına iktidar olması için çalışacaklarını belirten Peker, “Rize’de yüzde 65’ten fazla oyla destekleyin. Yüzde 65 oyun fazlası olursa sizin yetiştirdiğiniz evlatlarınız da daha iyi savaş ve mücadele verir” dedi.
http://www.diken.com.tr/boyle-olur-sedat-pekerin-mitingi-erdogani-seviyorum-oluk-oluk-kan-akacak/

mafya babasının teröre hayır mitingi düzenlemeside ayrı bi ironik, memleketimizin hali...

bence bütün liderler birlik beraberlik çağrısıyla bir araya gelmeli, birbirlerini suçlamakla bu olaylar daha da alevlenecek
Nasil olacak o chess?

Selahattin Demirtas simdiden alevlendirmeye çalışıyor olayı. Daha hicbir sey yokken devlet yapti bu saldırıyı dedi bu ne demek yahu?

Bir de pkknin bu saldırıyı yapmis olmasi neden utopik geliyor da hemen kafalarda o secenek eleniyor?

Pkk yahu bu teror orgutu ne demek kendi kendilerini mi vuracaklar? Bunlar yillarca haklarını savunduklarini iddia ettikleri Kürtleri oldurmediler mi zaten?Isine gelen amacina ulasmasina saglayacak her seyi yaparlar.

Pkk=Hdp degildi ya hani kendi kendilerini de vurmanis olurlar boylece

Bu olay Ankaranin göbeğinde nasil olur diye suclamaliyiz hükümeti . Nasil istihbarat bu kadar zayif olabilir guvenlik nasil bu kadar az olabilir.? Yoksa bu bombaları devletin patlattigina mi inaniyorsunuz gercekte ?

asıl derdimiz pkk nın barış mitingi diye kandırıp topladığı kalabalığı katletmesi olması gerekirken, vicdan insaf çağrısı yapanların istisnasız her konuyu AKP Erdoğan eksenli hale getirmeye çalışmasının nedeni, seçimlere olan güveni sarsıp ülkede kaosun sürmesini sağlamak bence.

çok şükür ki doğruları göremeyecek kadar ideolojik kör değiliz.

siyasi gücüne rağmen, meclise girmesine rağmen bir parti hala bir terör örgütünün suçlarını örtbas etmekle uğraşıyorsa o siyasi parti değil terörün sözcüsüdür, kapatılmalı, kişiler hainlere yardım ve yataklıktan ceza almalıdır.

taviz devri kapanmalı, kökünü kurutmadan asker asla geri çekilmemeli.

Nasil olacak o chess?

Selahattin Demirtas simdiden alevlendirmeye çalışıyor olayı. Daha hicbir sey yokken devlet yapti bu saldırıyı dedi bu ne demek yahu?

Bir de pkknin bu saldırıyı yapmis olmasi neden utopik geliyor da hemen kafalarda o secenek eleniyor?

Pkk yahu bu teror orgutu ne demek kendi kendilerini mi vuracaklar? Bunlar yillarca haklarını savunduklarini iddia ettikleri Kürtleri oldurmediler mi zaten?Isine gelen amacina ulasmasina saglayacak her seyi yaparlar.

Bu olay Ankaranin göbeğinde nasil olur diye suclamaliyiz hükümeti . Nasil istihbarat bu kadar zayif olabilir guvenlik nasil bu kadar az olabilir.? Yoksa bu bombaları devletin patlattigina mi inaniyorsunuz gercekte ?

Bakkk sana katiliyoruk . Bu pkk denen sahsiyetlere amaclari icin herseyi yaparlar .... ne olacak ki.sanki onlara baska birinide cikartiverirler . It surusu gbiler .

( kopeklerden cok özür diliyorum onlarin uzerinden pkk yi ornekledigim icin )

Kesinlikle 6 milyon oy almış bir partiyi dışlamak siyasi hayatlarını bitirmek dağdakilerin elini güçlendirir Allah korusun evlerimizde otururken diken üstünde otururuz...inan kalabalık yerlere girerken korkuyorum artık..oğlum okuldan gelene kadar tedirginim...bu parti Meclis'te olmalı,dışlanmamalı ve PKK ile arasına kesinlikle mesafe koyup Türkiye partisiyim diyebilmeli.,,bu gerçekleşen olaylarda siyasetle yakından ilgili biri olarak HDP nin parmağı olduğunu düşünmüyorum..zaten alacağı oyu almış,Meclis'e girmiş...seçime bu kadar zaman kala neden baraj altında kalma riskini göze alsın ki..düşününce mantıksız geliyor bana..
seçim öncesi kan akan musluklar olan afişlerle propaganda yapan, Kürt halkını silahlanmaya ve sokağa çıkmaya davet eden hdp yi siz çok yanlış tanımışsınız.

Back