Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Hey cimcime agir gel ne sabahi daha az once yazdim bunlari zehrini baskalarina akit ..
De git istedigimi yazaarim sana mi soracam ...

Hey cimcime agir gel ne sabahi daha az once yazdim bunlari zehrini baskalarina akit ..
De git istedigimi yazaarim sana mi soracam ...

Zaten bakarsan ben seni alintalamadim . Senin yaran varki hemen beni alintiladin ... istedini yaz . Ama cumhurbaskanina tek bir hakaretin oldugunda bak bende sana neler yapiyorum sekerim okey .. Ak partiye de ...

Ya bu barış mitingine her partiden katılım olucak diyorlardı olay neden gene hdp akp muhabbetine dönmüş 64 sayfa okumadım pek bilmiyorum ne oldu bitti sadece patlamadan ölen insanları biliyorum

Arkadaşlar dün bir mafya lideri bir elini Bozkurt diğer elini Rabia işareti yaparak "oluk oluk kanları akacak" dedi.,,bugün vatandaşlarımız öldü ,oluk oluk kan aktı...çok manidar geldi bana...niye akıyor bu kan.,,bu cennet vatanın neyini bölüşemiyoruz...neden birarada yaşayamıyoruz...bu millet hiçbir zaman bu kadar kutuplaşmadı,düşmanlaşmadı...herkes aynı düşünebilir mi?bir orkestra gibi birçok enstrüman olursa çokseslilik olursa bu hayat yaşanır olur,rengarenk olur...Bugün akan kan kimliğinde T.C. vatandaşı yazan insanlar, yarın savaş çıksa hepimiz omuz omuza savaşacağız...bu kandan az çok kimlerin beslendiğini çıkar sağlayacağını biliyoruz...şimdi buraya yazmak olmaz...Zaman siyasetten uzaklaşıp tekrar kardeş olma günü...umarım sağduyulu olup bu karanlıktan daha fazla kan akmadan çıkarız...Başımız sağolsun...

Zaten bakarsan ben seni alintalamadim . Senin yaran varki hemen beni alintiladin ... istedini yaz . Ama cumhurbaskanina tek bir hakaretin oldugunda bak bende sana neler yapiyorum sekerim okey .. Ak partiye de ...

Ne yazdigini bilmeyen insansin uzuldum..
Niye hakaret edeyim edeceksem sanami soracam tayyip kelimesine alinmissin adi o degilmiydi

Ya bu barış mitingine her partiden katılım olucak diyorlardı olay neden gene hdp akp muhabbetine dönmüş 64 sayfa okumadım pek bilmiyorum ne oldu bitti sadece patlamadan ölen insanları biliyorum

Konunun başına bakarsan . Hemen saray suclanmis . Ee haliyle konu ak parti , hdp ye geldi ..

davutoğlu kılıçtaroğlu ve bahçeliyle hep birlikte ve ayrı ayrı görüşmeyi düşündüğünü söylüyor, demirtaşı ayrı tuttu, halkı tahrik ediyor diyor
bence de bu kadar sert bir dil kullanılmayabilirdi, hdp ye oy veren milyonlar var, bence o yüzden 4 lider bir arada barış mesajı vermeli

Ne yazdigini bilmeyen insansin uzuldum..
Niye hakaret edeyim edeceksem sanami soracam tayyip kelimesine alinmissin adi o degilmiydi

Merak etme ne yazdimi anlayabilecek kapasitedeyim ...

Devam. Et Tayyip demeye . Allah Tayyip kadar basina tas dusurdunde gorursun .. vah vah dersin o zmn . Alintilama dahada .. kimi alintiladiysam o cvb versin bana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…