- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Hey cimcime agir gel ne sabahi daha az once yazdim bunlari zehrini baskalarina akit ..Evet sabahtan.beri akp haindir bilmem nedir die saldiriyorsun . Su konuyu bastan beri okudum . ! Akp li bir arkadas konuyu Ataturk e getirdi . Sen ikide birde akp oy veren haindir . Die milleti.kiskistiyorsun . Yeter artik dydun mu yeter sus ve biseyler yapmak istiyorsan o 86 can icin abdest al bir yasin oku . Onu yapamiyorsan 3 kulhu 1 fatiha oku o bilene yeter .
Sadece sana degil herkeze bu sozum lutfen ne akpye , ne hdpye, ne chp ye , nede baskasina saldirilmasin . .
Oky oraya bakınca mi anladık sanıyorsun hayirdirbasladik ankette oy kullansnlara linc hareketi an itibariyle baslamistir
Aynı hassasiyeti Atatürk'e Mustafa Kemal diyerek itibarsızlaştırmaya çalışan zihniyet içinde gösterdiğinizi umuyorum..Ümit ediyorum..,Saygılar.
resmen oturup oley yaşasın 86 tane hdp oyu düşmüş diye sevineceksiniz ömrümde hiç hdpye oy vermedim zorla verdireceksiniz
Hey cimcime agir gel ne sabahi daha az once yazdim bunlari zehrini baskalarina akit ..
De git istedigimi yazaarim sana mi soracam ...
Açıklama kimden? Link var mi? Sasirdim.3 gun ulusal yas ilan edilmistir ...
canlı yayında davutoğlu söylediAçıklama kimden? Link var mi? Sasirdim.
Hey cimcime agir gel ne sabahi daha az once yazdim bunlari zehrini baskalarina akit ..
De git istedigimi yazaarim sana mi soracam ...
Açıklama kimden? Link var mi? Sasirdim.
Zaten bakarsan ben seni alintalamadim . Senin yaran varki hemen beni alintiladin ... istedini yaz . Ama cumhurbaskanina tek bir hakaretin oldugunda bak bende sana neler yapiyorum sekerim okey .. Ak partiye de ...
:)Sabahleyin Ataturke hakaret e giden bir konusmada tepkimi gosterdim bknz
Ya bu barış mitingine her partiden katılım olucak diyorlardı olay neden gene hdp akp muhabbetine dönmüş64 sayfa okumadım pek bilmiyorum ne oldu bitti sadece patlamadan ölen insanları biliyorum
Ayrica sadece bir ornekti ak partiye soylediklerin . Sabahtan beri yazdiklarinizi okuyorum herkezin.
Ne yazdigini bilmeyen insansin uzuldum..
Niye hakaret edeyim edeceksem sanami soracam tayyip kelimesine alinmissin adi o degilmiydi
Iste ornek vermisim hakaret etmemisim ..
Provakatorluk nerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?