Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

O ataturke "ayyas"demisti canim turkiye cumhuriyetinin kurucusuna...

Ona mi demis baskasina mi demis git arastir gel .. su konudada daha fazla provakatorluk yapip durma ! Evet yanlis gormedin yada okumadin PROVAKATORLUK YAPMAA!! 86 can gitti onlarin acısını yaşa olur mu . Ak partililere saldiracagina ....

ben de tam aksi şeyler yazan bir sürü sosyal medya yazılarını kopyalarım buraya da konu akp değil, bunu anlamamakta ısrar ediyorsun.
hdpkk akp üzerinden devlete ve millete kan kusturuyor.
akp chp mhp gibi sadece bir parti.
hdpkk ise bildiğin katil örgüt. yüm yasadışı işlerin kaynağı, katliamların sorumlusu. siyasi hiçbir argümanı yok, hdp onlar adına sadece kürtleri oyalıyordu o kadar.

pkk+hdp=terör
akp=siyasi parti.
devlet=millet.

umarım daha açıklayıcı olmuştur.

resmen oturup oley yaşasın 86 tane hdp oyu düşmüş diye sevineceksiniz ömrümde hiç hdpye oy vermedim zorla verdireceksiniz
hdp ye vereceğin oyun aslında tam da 86 cana kıyan pkk ya destek olduğunun farkındasındır umarım.

Hay başınıza AKP kadar taş düşsün e mi !

Cimcime guldurdun beni provakatorluk yapmami???
Sdfgsfhdvh burda ak partili gormedim saldirmadim iyi oku ..

Cimcime guldurdun beni provakatorluk yapmami???
Sdfgsfhdvh burda ak partili gormedim saldirmadim iyi oku ..

Evet sabahtan.beri akp haindir bilmem nedir die saldiriyorsun . Su konuyu bastan beri okudum . ! Akp li bir arkadas konuyu Ataturk e getirdi . Sen ikide birde akp oy veren haindir . Die milleti.kiskistiyorsun . Yeter artik dydun mu yeter sus ve biseyler yapmak istiyorsan o 86 can icin abdest al bir yasin oku . Onu yapamiyorsan 3 kulhu 1 fatiha oku o bilene yeter .
Sadece sana degil herkeze bu sozum lutfen ne akpye , ne hdpye, ne chp ye , nede baskasina saldirilmasin . .

Hala siyaset konuşuluyor. Yok sol partiler meclise soktu falan. Bazıları inatla aynı şeyleri söylüyor her şey ortadayken. Bir sürü vatandaşımız ölmüş. Kim yaptı belli değil sınır kapılarından elini kolunu sallaya sallaya kimlerin girdiği belli olmadığı için. Biz hala siyaset konuşuyoruz. Burda siyasetle ilgili tek söylenecek şey birilerinin istifa etmesi gerekliliği. Güvenlik nasılmış orda? Yazık ya bu olayı da unutacağız

O Zaman bomba patlatan kişileri buna zemin hazırlayanlarıda yargılasınlar. Şu sözünüzden eylemdekileri devlet bomba patlatarak yargılamış sanar

Bakan istifa edecek misiniz sorusun aldiktan sonra gulumsemis.
Nurten oy attığın Hdp partisinin rezilliklerini milletin gözünün içine baka baka özerklik ilan eden sinsi bakışlarını da gördün mü ?

Şehit ettikleri askerlerin Roj tv'de nasil tuzağa düşürüldüğünü izlerken de dehşete düştün mü ?

Gelmis birde tebessüm etti tribi atiyor saka gibi yahu

Hdpye oy verenler hain demis birisi ..
Bende barisi istiyenler hdpye oy verenler oldu dedim cevremdede verenler oldu akpde ona bakarsan hain dedim ..
Ne hainligi sordu arkadas ..
Alintilayip yazdim..
Ne provakatorluk yaptim burda.. Soylermisin??

Nurten oy attığın Hdp partisinin rezilliklerini milletin gözünün içine baka baka özerklik ilan eden sinsi bakışlarını da gördün mü ?

Gelmis birde tebessüm etti tribi atıyorsun şaka gibisin yahu

yok o soruyu ben sordum canlı bağlantılarda bi kaç yerde gülümseme konusu konuşuldu ama isim verilmedi, neden açıklanmadı, merak edip sordum bende ona cevap verdi, bi iki saat net ve tv başında değildim, o ara basın açıklamaları olmuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…